min medicin

Härliga biverkningar på min medicin "plötslig död" ? Sjukt att dom skriver så? :o

Julpyntat

Nu har jag fått lite jul-känsla i hemmet! Ja, jag tycker att det är lite mysigt osv, men tooook längtar till sommaren :) Men det blir så mysigt med jul stjärnor och lite små saker som hör till julen. Jag har fått det så mysigt i den här lägenheten tycker jag. Trivs bra här.. Kanske skulle lägga ut bilder på min lya, så ni får se hur jag bor? Ni får kommentera och ni vill att jag lägger ut bilder på hur lägenheten ser ut. Ni är ändå över 20 personer som läser min blogg varje dag, så go crazy ;)
Har haft en jätte mysig dag med min älskade Kela. Vi har gått på stan och handlat och käkat osv. Himla trevligt :) Men nu åkte hon till jobbet igen, buhu..
Så nu sitter jag här och väntar på att min älskling ska ringa. Och jag blir arg på mig själv för att jag glömde köpa en vinflarra förut på stan.. orka gå ut igen? Men det hade varit sjukt gott med ett glas vin just nu. Får se om jag orkar ta mina snärttiga skinkor och vandrar iväg ;)
Något som stört mig länge nu är att när man skriver i bloggen så gör jag mellanrum mellan texterna, alltså att jag har mellanrum när jag byter samtalsämne lixom.. men sen när jag sparar det så sitter allt ihop ändå? Så sjukt irriterande.. why?


Mobilbloggning

Vad drygt det är att skriva från telefonen egentligen? Men det funkar ju iaf :)

Har precis ätit god mat med min underbara vän Mikaela. Skönt att ha henne hemma, hon har ju jobbat så mycket senaste tiden.

Nu ska jag kolla på "karatefylla" som
alla snackar om? Vet inte vad det är riktigt men..

Hörs imorgon, som "godnatt" bild får ni när Emilia "sätter på mig"...kanske något att runka till?

ett skratt förlänger livet

Hahahaha

Värsta pojkväns akademien

Stör mig på att Robin har åkt ut. Nu är det inge kul att titta längre? Så jag kommer inte följa det mer nu.
Här är vi, söta va? :)

Tisdag

Alltså jag har blivit så dagförvirrad? Inte helt okej.
Sitter hemma och lyssnar på musik som vanligt. Ska ta och gå igenom Toms kläder (jätte kul) haha nej men jag måste organisera lite plus att jag ska skicka upp lite grejer till han.
Igår körde vi grejer från skattkärr, puh va jobbigt men gött när det va klart :) Igår va mattias här också :D Kul att han kom på besök, men det blev dock inte så länge.
Åh jag längtar till nyår :) Det kommer bli sååå kul.
Nu kom jag att tänka på i sommras när vi va till Öland över midsommar :) Jag va så jävla full på vägen ner så jag minns inte ens att vi kom dit? haha.
Jag och Herrman på Öland (datumet stämmer ej som står på bilden)
Ge mig sommar sa ja!

Crazy Beautiful

En av världens bästa filmer, ååh jag älskar den :) Kollade på den igår och jag grät lika mycket på slutet som vanligt.
Har ni inte sett den här så måste ni verkligen göra det!
Och igår kände mig ganska stolt över att folk tror att jag är från spanien, för helvete va fina spanjorer är alltså.
Fick höra det senast för 2 veckor sen igen när jag va på en fest, haha. En tjej fråg " vart är du ifrån?" Sverige är jag ifrån, vart trodde du? "Trodde du va från spanien, spanjorska"
Själv så tycker jag att jag ser svensk ut, men absolut finns det ju annledning till att folk tror att jag är spanjor, eftersom jag är så mörk lixom och det tackar jag min pappa för :)
Snygg spanjorska ;)

Liten tjej

Visst va jag söt som liten :)


spola tbx tiden

åhh vad jag skulle vilja spola tbx tiden. Skulle spola den tbx till i sommras.
Gick precis igenom min facebook profil, kollade gamla statusar och allt man skrivit osv. Herregud vad kul man hade i sommras. Jag och Elin bodde i samma hus och allt kul vi gjorde? Buuhu :( Fan vad jag saknar det alltså. Ibland kan jag ångra att jag va så impulsiv och flyttade hit till stan så fort. Allt va ju så bra? Jag hade mina underbara vänner runt omkring mig varje dag och vi hade så sjukt kul. Varje dag så va det något kul som hände. åååh blir typ galen när jag tänker på det. Jag hatar vintern fyfan.....
Denna sommaren som kommer nu kommer ju blir jätte bra den också, allt är bra på sommaren. Man mår så mycket bättre och är pigg nästan varje dag och varje dag känns som en fest typ?
Jag kan sakna kil jätte mycket. Men saknar dock inte folket som bor där, alla drägg och alla dom där som bara hänger kvar i det där livet som man levde när man va 14 år och kissnödig typ. Dom kommer aldrig ifrån det där. Alla går bakom ryggen på varandra och alla knullar alla osv osv osv. Där har vi kil.
Men jag umgås ju inte med någon av dom "där" i kil så då är det okej att bo i kil . Jag har ju mina älsklingar där som jag håller mig till och då blir det aldrig skit snack osv om man håller sig till sina närmaste.
Vad säger du Elin..ska vi ta och bosätta oss i kil igen ;)?

fan

Kollade igenom filmer som jag lagt ut på facebook, och självklart utsätter jag mig för att kolla på några filmer från Sunny Beach :( Sitter här med tårar i ögonen och har en saknad så det gör ont i hela mig. Blir så jävla knäckt.
TA MIG TILLBAKA!!!!

finner inga ord




Alltså har ni sett Halebop reklamen?? Jag känner mig helt mållös.. vad fan pysslar hon med?
Jag skrattat när jag ser reklamen för att hon är så ruggig så jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Men samtidigt skrattar jag för att jag blir typ knäckt? Helt tom.. jag finner ta mig fan inga ord!
Ruggigaste tjejen 2011!

En nykter helg

Ja då har man av-verkat en nykter helg! Är jag gladare eller lyckligare eller har mindre ångest denna mörka söndag? Svar, NEJ! Va skulle detta va bra för?


Igår körde jag lite åt min kära moder och hennes göbbe. Men efter att jag hade kört dom till slutdestinationen så blev jag sjukt rastlös. Vad gör man på helgerna om man är nykter? Och om man inte har en pojkvän som är hemma? Vad gör man då? Tell me.

Nej nu låter jag jätte fantasilös och omogen. Det finns ju jätte mycket man kan göra...jäääätte mycket! Ny vecka imorgon och det innebär la nya möjligheter också? Har lite ärenden att fixa imorgon. Plus att jag ska söka lite jobb osv.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

kärlek

Nu va det några dagar sen jag skrev, men jag har faktiskt inte haft tid :)
I fredags så åkte jag till Norrtälje och hälsade på min älskade Tom. Det är så jäkla långt dit, och dryg väg. Nästan 40 mil är det, 37 för att vara exakt? Men jag körde så jävla fort för att jag skulle hinna i tid. Och jag va där 1,5 timme för tidigt. Så jag fick sitta i bilen och vänta. Fattar inte hur jag kunde köra dit så jävla fort? För så fort körde jag inte...eller? Snurrigt värre.
Åh jag blir lika kär och galen som vanligt när jag varit där. Så himla mysigt, vi bara pussas och myser i 3 timmar typ. Vi kan verkligen inte sluta pussa på varandra? Det är kärlek det :)
Det va sjukt jobbigt att lämna honom denna gången, och för första gången så gråter jag på vägen hem. Det va as jobbigt. Då tänkte jag "nu är jag verkligen så jävla kär" haha, skrattar lite nu efter för jag tänker på va roligt det måste sett ut när jag åkte i bilen och spelade hög musik och gråt och satt med en pappers tuss i ansiktet och torka haha! Nu längtar jag tills jag ska dit nästa gång och sova där med han :)

Hemtelefon

Jag känner mig så "vuxen" på något sätt när jag tänker på att jag har hemtelefon. Jag menar, vem fan har de 2011?
Finns ju nästan ingen som har hemtel nu för tiden.
Men jag är ju tvungen att ha det så att min kära pojkvän kan ringa mig. Löjligt att dom inte får ringa mobil telefon tycker jag. Men det har väll med säkerheten att göra osv? vad vet jag, med min enkla bakgrund? haha...
Har verkligen haft en super mysig dag hemma hos mamma. Så fort jag kom innanför dörren så kom hon med en choklad kalender och gav mig en kram, haha :) Så roligt. Jag frågade mamma för någon vecka sen vart min kalender va. Hon suckade och tyckte att vi kan köpa egna om vi vill ha det, vi är ju faktiskt vuxna. Men då fick hon höra utav mig och Johan att här bryter vi inte på på traditionerna sörru. Men jag tänkte att jag får nog köpa en egen iår ändå. Men icke då, hon köpte en varsinn till mig och Johan :) Söt hon är mamma, världens bästa.
Åherregud vad jag skrattade ihjäl mig i bilen påväg hem.
Har ju Bettans bil, och det va bara dret på radion..så jag sätter i en skiva. Åherregud.. på skivan så va det "raggar" musik , sånt som jag lyssnade på när jag va yngre eller ja, för några år sen när jag bara va ute och åkte raggarbil varje helg, haha! Tanken slog mig flera gånger hur det kommer sig att Bettan lyssnar på detta? Alltså det va tex den där låten "burkmat" ni som känner mig vet säkert vilken låt jag menar? Ja, alltså det var sånna roliga låtar så ni förstår inte.
Jag ringde Bettan när jag satt i bilen och berättade att jag skrattade så mycket när jag sätte på skivan .. då säger hon " haha, ja men det är Toms skiva" haha. Så nu sitter jag här och väntar på att han ska ringa så jag får berätta för honom att jag egentligen vet vad han gillar för musik ;)

Mamma

Softar hemma hos mamma med bror&mamma :) älskar att vara här, så himla mysigt och världens bästa sällskap!

Snart ska vi äta hemma gjorda pannbiffar,potatis och brunsås, hur gott? Kommer sitta som ett smäck i magen de ;) förut fick jag as god köttgryta också (ja,hon jöder mig)

Såhär ser jag ut idag haha, osminkad och jävlig :)

God morgon

eller ja, det va ett tag sen jag slog upp mina bruna :)
Sitter och dunkar musik och väntar på att Bettan (svärmor) ska komma. Vi ska åka till Forshaga för att jag ska få låna hennes bil :) Så snäll är hon! Imorgon åker jag ju till Tom och hälsar på igen :D Ska bli härligt med massa pussar och mys.
Sen ska jag ta mig ett väss till kil och hälsa på min kära bror och mammas vovve :)
Tänkte jag skulle övertala min bror att följa med till Norrtälje på fredag, jag menar så mycket som jag ställt upp på han så tycker jag gött att han kan göra det :) Finns nog ingen i hela världen som ställt upp så mycket på en människa som jag gör på min bror, helt otroligt. Men vad gör man inte för dom man älskar? Han frågade mig vad han fick om han följde med, haha.. jag mutade med mat på McDonalds, då frågade han "får jag en hel meal då eller?" självklart så jag då, du kan till och med få en glass som efterrätt ;) Låter väl hur bra som hellst?
Nu ringde Bettan, måste dra..skriver sen!

En snygg vän

Har ju glömt att berätta att Elin va med och festade i lördags :) helt otroligt, vi har ju inte umgåtts på flera månader! Det va kul ;)



Tänkte bjuda på en vacker bild på henne..

Håll i er :)

inväntar

Lisen och Kela nu :) Vi ska åka till skattkärr och fixa lite i kela "gamla" lya. Är så trött på detta med att flytta och flyttstäda och allt därtill så ni anar inte. Jag har ju flyttat en del senaste tiden. Men självklart så hjälper jag kela med detta. Så mycket som hon hjälpt mig så finns det inget jag inte skulle göra för denna ängeln :)
Jag är sugen på att flytta igen .. men mina vänner och min mamma hejdar mig. Dom känner mig och vet att jag är så sjukt impulsiv och jag tröttnar ju så fort. Jag får helt enkelt lära mig att det inte kan hända saker hela tiden och att det inte är lika kul att bo i en lägenhet som det är dom första månaderna man bor i den. Jag trivs ju jätte bra här på drottninggatan, men det börjar bli tråååkigt, något måste hända snart? Jag vill åka utomlands, då händer det ju något? Då skulle jag vara lite mättad i några veckor efter det :) Ska kolla in lite resor sen.
Thailand är en ställe som jag verkligen vill till. Men Tom vill inte att jag åker dit, för han vill åka dit med mig. Han vill uppleva det med mig och det kan jag förstå så jag väntar med thailand ....eller? jooooråååå!

Nu ska jag dra, skriver nog ikväll!
Puss på mina vänner!

Så himla fin

Den här låten är som himla fin. ååh va fin!!!

Jisses

Igår hade jag 141 sidvisningar och 72 unika besökare?

De va väldans vad folk läste min blogg igår?
För mig spelar det ingen roll hur många det är som läser min blogg. För jag skriver för min egen skull, jag tycker det är kul och samtidigt skönt på något sätt att bara skriva lite skit sådär. Nu skriver ju inte jag allt för privata saker då jag inte vill dela med mig av allt för mycket. Fast ändå skulle de vara kul att ha en blogg där man skrev nästan allt va man tyckte och kännde osv.
Ni vet allt man sitter och pratar med sina bästa vänner om? Allt sjukt man gör när man är full på helgerna? Roliga sex minnen osv,haha! Det vore kul att ha en sånn blogg också, men jag är nog för feg för det? Och det skulle nog snackas en del...eller?
Min vän Nemo, han har en blogg och skriver sjuukt oblyga saker, han skriver allt, verkligen allt. Och den bloggen är ju så himla rolig att läsa. Det är ju sånt man vill läsa. Men han är ju sånn som person också iofs? Han är världens skönaste kille typ. Älskar han. Vi har mycket minnen ihop och vi jobbade ju i älskade Sunny Beach tillsammans ;) <3

världens goaste kille

Har pratat med Tom i vanlig ordning, vi snackar ju flera gånger om dagen :)
Så la vi på som vanligt vid samma tid, eftersom han blir "inlåst" då..
så tar det några minuter så ringer det i hem-telefonen igen!?
Då va det ju min lilla prutt som ringde upp och sa " jag ville bara säga hur mycket jag älskar dig igen, och jag saknar dig så det gör ont i mig "

haha så himla go är han! Världens kärleksfullaste människa.
Bättre kille finns det inte <3 jag älskar dig min prins!


Kalis&Tom :)

saknar sunny beach så mycket idag

Har bara varit hemma och softat idag.. och som vanligt börjar man tänka på livet och allt där till. Och jämt så kommer Sunny Beach upp i mitt huvud, jämt! jag saknar det så sjukt jävla mycket..

Egentligen går det inte förklara hur sommaren där nere va eller hur livet där nere ser ut. För ingen som har varit där nere och jobbat som säsongare kommer aldrig någonsin förstå..ni tror att allt bara handlar om att festa, dricka sprit och knulla. (ja, till viss del, haha)

För oss som varit där så handlar det om så mycket mer än att bara det där-- men som sagt, det är en stor del av det haha. Man kan leva sitt liv helt fritt och man tar citatet "leva för dagen" till en helt ny nivå.. en nivå ni aldrig kommer förstå, om ni inte gjort detta själva.
Det finns ingen morgondag att tänka på, inga räkningar som ska betalas, det finns ingen framtid som ska planeras, det finns inga vardagsproblem.. det finns bara precis här och nu och varje ögonblick blir vad man gör det till. Det är en sånn obeskrivlig känsla man har i kroppen varje dag och hur man faktiskt kan säga varje dag hur lycklig man är och mena de till 100%.
Det finns så sjukt mycket minnen ifrån sommaren i sunny, så många galna kvällar och upplevelser, alla barer man har dansat på, alla shotar som intagits och så många artister man sett, så många roliga fester, så jävla många meningar och citat som egentligen inte har någon "mening" så jävla många ögonblick. Och det gör så ont i mig, för jag vill tillbaka och leva livet och känna varje dag " jag är världens lyckligaste människa" och det mina vänner, kommer ni aldrig få uppleva på samma sätt som jag har gjort!



Sunny beach, Den Glade Viking - den bästa tiden i mitt liv!


Den Glade Viking Staff 2009, jag älskar er!
(ursäkta dom halvnakna bilderna, höhö)

Minnen


Denna låten lyssnade jag mycket på när jag "bodde" utanför Stockholm. Jag kan inte beskriva känslan i min kropp när jag lyssnar på den, det går lixom inte...en fruktansvärd tid i mitt liv, men ändå bra på något sätt?

Tråkigt

gillar inte veckorna, finns inte så mycket att göra och tiden går sakta. Man längtar bara till helgen!
Denna helgen som varit va riktigt rolig.

Torsdagen va jag ju på nöjes på Timbuktu och gick loss, han är ju så söt och bra :)




Fredagen drog vi till säffle, haha ja herregud de va en händelserik fredag. Slutade i kaos typ, men vad hade man förväntat sig av säffle? Det bor ju bara hjärndöda människor där typ ;) Men vi härjade på i vanlig ordning, dansade loss på borden inne på krogen och fick med oss alla så det blev världens drag, haha! Folk kom typ fram till oss "fan va sköna tjejer ni fick igång hela festen nu osv osv.." Ja.. that`s how we bounce!

(Ta bilden med en nypa salt, jag är sjukt sarkastisk)



Lördagen blev det utgång i kil. Hälsade på Mattias och Calle först och stre och hade de mysigt. Sen drog vi till höjsa och Linda på förferre sen vidare till killingen, de va en jätte rolig kväll verkligen, med roliga människor :)
Och hemresan från kil-karlstad ska vi inte ens snacka om, har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv? Steff&ken <3
Har mest filmer osv från denna kvällen :)
Och man va lite små öm i kroppen efter en 3-dagars med bara en jävla massa sprit! Men jag blir ju aldrig bakis så det är ju ingen värre big deal för mig öm en säger ;) Riktigt roliga dagar och för att inte glömma sjukt händelserika, haha!

God morgon

Tom ringde och väckte mig idag igen! Inte helt okej att jag sover så länge på dagarna.
Nu ska det bli rutiner i mitt liv igen har jag bestämt. Måste skaffa ett jobb osv..alltid lika kul att söka jobb.
Så himla drygt att inte Emilia bor i närheten av mig längre. Då hade vi ju hängt och haft tråkigt ihop!?
Man kanske skulle flytta tillbaka till kil? ha ha ha. Nej det är faktiskt ganska soft att bo "mitt i smeten" på drottninggatan :) Härligt på sommaren. Jag menar man har ju krypavstånd från krogarna? Perfekt för mig och Emilia det ;)
Nej ni, om man kanske skulle ge sig ut och hämta mina mediciner och sedan ta sig en rejäl PW? Ja, det får det bli.
Hörs sen!



Detta med att sova!

Bloggar från mobilen, lite jobbigt men ändå helt okej :)

Jag och kela ligger här och är övertrötta och kollar på dagotto och bryter ihop.. han är så jävla ruggig!

Får se om vi somnar något gång? Skriver imorgon :)

Godnatt!

Tack

för min ny design :) Tur att jag har en sånn snäll och duktig vän som kan hjälpa mig med sånt här, för jag fattar då inget om design, teknik eller sånt där över huvudtaget!
Nu är det enough med min bloggtorka :)
Idag har jag bara haft en riktig slappdag, inte gjort ett skit. Men det är skönt det med ibland!
Bokade även en ny tid till Tom idag igen, då vi (speciellt han) känner att vi inte klarar av att vänta ändå tills den 12:e!? Haha, go han är. Så jag hinner med ett till snabb-besök innan vi ska ha besökslägenheten. Jag längtar så tills den 12:e när vi ska sova med varann och mysa, åh vad vi ska mysa ;)
Nu kom äntligen min "sambo" Kela hem..så nu blir det mat och umgås med henne.
Skriver imorgon!

Älskling

Kolla vilket fint armband jag fick av Tom när jag fyllde år :) han har gjort de själv. Kan man få något mer gulligt och personligt? Nej.. Världens bästa är han min lilla fis <3

Ben&Jerrys

jisses vilken god glass det är :) Har dock inte smakat alla "smaker" än.. men det ska allt hinnas med :)
Va lam jag har blivit på att skriva i bloggen? Jag blir helt hjärnslö när jag ska sätta mig och skriva.. kommer verkligen inte på något? Och ibland bloggar man om huuur mycket som hellst! Jag är en periodare.
Vad händer annars då? Jag har fått en inneboende..har ju haft det ett tag, men du är det verkligen officielt :) Mikaela bäck såklart.. vem annars? haha. Fixar inte denna hyran själv och vi sitter ju ändå alltid ihop? Vi umgås alltid och vi bråkar aldrig, så detta kommer inte bli några problem :)
Väntar ju såklart på att tiden ska gå så att denna Tompa kommer hem någon gång, men det är inte länge kvar nu. Halva tiden har iaf gått och har jag fixat såhär länge så kommer inte resten av tiden vara något problem. Det enda skulle vara om jag dör av saknad? Min prins de, så sjukt underbar kille!
Nej nu ska jag fixa mig, och sedan möta upp min "sambo" för lite shopping och mat :) Sen blir det fest ikväll jiihoo!

Timbuktu

Spelar på nöjesfabriken ikväll. Och självklart ska man dit ;)
Jag gillar verkligen han och hans musik, det kommer bli dyng sköj, haha!
RSS 2.0