Det går bra nu!

Såhär såg min status ut igår på ansiktisboken :

Jenny Skoglund

det här kan vara det sjukaste jag varit med om i hela mitt liv!! Jag är världens lyckligaste! En dröm har blivit verklighet!! Har skrikit av glädje. Åhhh helt sjuuuukt.

Ja, det va sånt lyckorus. Det va nästan det häftigaste jag varit med om(?) Helt sinnessjukt!
Jag kunde aldrig tro detta!! Nu tycker jag faktiskt att jag är lite hemsk som sitter och skriver såhär, eftersom jag inte kan berätta vad det handlar om eller vad som komma skall ;) Men jag känner ändå att jag vill skriva om det. Jag är världens lyckligaste helt klart. Allt går så himla jävla dret bra just nu. Jag skriker av lycka nästintill!!!
Nog om detta, men jag har det i mitt huvud hela tiden, belive me!

Börjar får iordning i lyan också, den är jätte mysig tycker jag. Har köpt ett jätte fint köksbord och massa massa nytt.
Undra om Tom kommer känna igen lägenheten när han kommer hem? Det ser ut som en helt annan lägenhet typ?
Men jag tror att han kommer tycka den är fin. Annars så får han väl fixa och dola lite så som han vill ha det när han är på hemmaplan... eller? haha SKÖJA.

Skrattade ihjäl mig igår nästan. Fick skrattanfall flera gånger!? Härligt ändå :) Men det tog priset igår när Tom ringde och vi diskuterade att det finns så mycket garderober i våran lägenhet. Och ja det kan jag ju faktiskt hålla med om. Men det är inte tillräckligt många kan jag känna, för just nu ser det väldigt tight ut med garderobsutrymme förstår ni. Jag har nog väldigt mycket kläder inser jag. Jag vet inte riktigt hur jag ska lösa detta? Tom har skit mycket kläder han med. Men han kan verkligen inte förstå hur det inte kan få plats haha. Så igår ringde han och frågade om jag hade fixat med hans kläder i garderoben, jag svarade lite fort att "mja, ja, men det har jag gjort. vad har du ätit idag då?" För att byta samtalsämne lite fort sådär tänkte jag. Men det funkade inte på han. Han förstod direkt vad som va på gång. Ja, jag hade knött in alla hans kläder högst upp i en garderob, det vällde typ ut när man öppnade garderobs dörren. Men han skrattade iaf och tyckte det va kul haha han sa sedan att " nej men det är lungt, lägg alla mina kläder i en ica kasse och knö in det under sängen ist, jag kan ha alla mina kläder där. jätte mysigt, det blir perfekt" HAHA!
ica kasse tänkte jag? ... jag kan ju köpa lådor han kan ha dom i under sängen faktiskt ;)

Nejdå, självklart ska vi dela upp detta. Han ska få precis lika många garderober som jag har :) Jag är faktiskt snäll.
Ja det är svårt att förklara med ord, men det va faktiskt jätte kul tyckte jag. Han är så go min älskling, jag är så kär <3


Funder på om jag ska klippa lugg igen? hm...




Saknar mitt hjärta! Fasters skatt <3

Håll hårt i din goda vän!

Kapten Röd är skön, soft, har bra gung, han är helt klart förjävla bra :D
Ska bjuda på två sköna låtar som spelas ofta :)


















Idag har det varit en toppen dag (som vanligt numera).
Har varit ute och fixat lite ärenden åt företaget. Tog även svängen förbi och hälsade på min svärmor och även min pojkväns mormor :) Dom är så himla mysiga. Helt underbara människor verkligen <3

Hämtade ut min glasögon förut också, haha! Jag ska ha dom när jag koncentrerar mig. Alltså när jag kollar på tvn eller sitter vid datorn typ. Perfekt när jag sitter på kontoret och så. Jag trodde inte att jag hade så dålig syn. Men har absolut märk att den inte är på topp då jag får anstränga mig mycket när jag läser och kollar på tvn. Så jag gick iväg på synundersökning. Jo men visst, hade brytningfel och är översynt så det behövdes glajjer som jag så fint kallar det. Men är glad att jag inte behöver det på heltid faktiskt, det skulle jag inte palla. Utan det får helt enkelt bli när jag sitter på kontoret eller vid tvn hemma.


Jag som glasögonorm, haha!







Snart slutar jag för dagen. härligt, ska hem på dirren och invänta på att min godbit ringer :) Det är så underbart nu när vi kan prata i telefonen. Stor skillnad verkligen! Han gör mig så glad och får mig att må så himla bra <3 Världens bästa helt klart. Vi kommer få det kanon du och jag!

Nu ska jag jobba sista turen , sen till expert och framkalla en jäkla massa kort :) Tompa har tjatat jätte länge på att jag ska ge honom lite kort. Så antar att det är dags nu kanske!

Ha en bra dag alla!

Måndag.

Helgerna går på tok för fort. Inte helt okej känner jag.

Men nu är det ny vecka med nya möjligheter :) Det kommer bli en kanon vecka känner jag på mig.
Jag har mina mål här i livet, och varje dag tänker jag på dom och jag vet att jag ska ta mig dit, att jag kommer göra det inom kort. De, mina vänner är varför jag är så motiverad på mitt jobb, jag vill utvecklas och lära mig massa nytt och trivs kanon här på företaget :)

Sitter och lyssnar på Ulrik, mycket minnen till denna låten (höhö). Och jag och min killkompis Niklas lyssnade på den här heeeela tiden :D 
Jag tycker han är jätte bra, gillar hans hesa röst...och han är himla söt också de lilla lammköttet haha. 




Mamma <3

Vad skulle jag göra utan min mamma? Hon är världens bästa. Hon underlättar så mycket för mig med saker och ting. Hon ser och märker på mig om jag är stressad för något eller om det är något annat, hon märker så fort ja är lite låg osv. Nu ringde hon och pratade lite med mig om saker och ting som hon märkt att jag är stressad över. Så vi ska fixa det sen efter jobbet, hon hjälper mig för hon vill att jag ska få det gjort och sedan släppa det. Hon är bäst helt enkelt.
Jag är en riktig mammagris, kommer alltid vara mammig. Och eftersom jag är den minsta så har väl hon kanske lite svårt att släppa taget helt.

Många säger och tycker att jag är så bortskämd osv. Till vis del kan jag hålla med om det. Mamma vill gärna ha kontroll och hjälpa mig med saker och ting då hon vet att jag har svårt att få "tummer ur" när det gäller saker som jag inte tycker är så kul tex.

Men jag har iaf börjat betala mina räkningar själv :) Alltså jag har ju betalat nästan alla räkningar själv förut fast mamma har hjälpt mig att göra det för jag har inte vetat hur man gjort typ, och jag hatar papper och räkningar och siffror hit och dit. Haha så för några månader sen ringde jag mamma och sa " mamma, jag har precis betalat alla mina räkningar själv för första gången" haha och hon blev jätte glad och tyckte att ja va såååå duktig. Sen sa vi båda att de va helt knäppt att vi va så ivriga för det med tanke på att jag är 21 år. Det borde vara en självklarhet tycker många :) Så jag börjar stå på mina egna ben och jag är vuxen haha.

Jag och min bror är jätte mammiga. Vi är alltid hemma hos mamma, vi är jämt där och äter. Hon får aldrig vara själv, och är hon själv någon dag så ringer vi jätte ofta och alltid är det något vi undrar eller bara vill fråga vad hon gör typ. Eller helt enkelt för att vi vill ha uppmärksamhet, haha jag blir så full i skratt när jag tänker på det.

För några veckor sen så gick mamma in på sitt rum för hon ville ligga och läsa lite i en bok. Det tog ca 5 minuter och både jag och min bror märkte att mamma va borta, vi låg kvar i soffan och skrek "mmaaaammmmaaa, maaammmmaaaa" (Hon brukar alltid skratta när vi säger det för att vi säger det hela tiden tycker hon)... vi fick inget svar, så vi går givetvis och kollar. Vi hittar henne i sängen i sovrummet och där sätter vi oss i sängen med henne och babblar på. Tillslut frågar hon om hon inte kan få vara själv och läsa sin bok ifred... klart hon inte fick det! Då började vi prata om just detta att jag och Johan är så mammiga och att vi nog alltid kommer vara det. Mamma vill ju att vi ska stå på egna ben och klara oss lite utan henne... haha! Det är så mycket men jag kan inte skriva ner allt hahah.. svårt att formulera det på ett bra sätt när man skriver det också. Det låter lixom inte lika kul nu som det egentligen är! :D

lite sött är det väl ändå? Det är ju kärlek iaf :)

Imorgon ska ju ut på äventyr, jag är sååå glad att det äntligen händer! åååååhhhh va lycklig jag blir när jag tänker på det!! wiihooooo.

Måste jobba TTYL ;)

 

Det går inge bra..

Försöker att göra om min blogg design men det går inte så bra. Den ser inte alls fin ut nu, men det får duga tills jag kommer på hur man bär sig åt :)

Sitter på jobbet och fixar med papper osv. Jag jobbar ju på en kontor hela dagarna. Trivs jätte bra verkligen!
Har erfarenheter att man inte ska skriva om sitt jobb i sin blogg osv. Därför vet jag inte hur mycket man ska våga skriva?
Men kan berätta att jag jobbar som Ekonomi assistent. Hur intressant som hellst :) Jag lär mig massa nytt varje dag och jag utvecklas jätte mycket.

Trivs super bra i min nya lägenhet här i karlstad. Jag och min pojkvän har flyttat ihop, så vi bor på drottninggatan. Jätte centralt verkligen :) Jag har 1 min att gå till jobbet, helt perfekt!
 
Trodde absolut inte att mitt liv skulle se ut såhär för 7 månader sen? Tänkt att det kan vända så fort.
Jag trodde verkligen att jag hade nått botten där ett tag, såg ingen ljus framtid och va så himla orkelös. Trodde aldrig att jag skulle fixa med ett jobb, jag undvek så mycket sitvationer för att jag "orkade" inte. Ville inte ta något ansvar, och tanken på det fick mig livrädd. Och jag trodde absolut inte att jag skulle ha pojkvän. Jag va säker på att jag aldrig mer skulle kunna bli kär eller framförallt trodde jag att jag aldrig mer skulle släppa in någon mer kille i mitt liv med tanke på mina kaotiska år med mitt x. Självklart hade vi bra stunder också. Och för att inte hänga ut för mycket om honom så ska jag inte gå in på detaljer då ni säkert vet vem han är eller till och med känner han. Men han va inte världens bästa pojkvän om man säger så och det tog lång tid och mycket styrka och kämpande för att ta mig ifrån förhållandet jag hade med han. Trodde aldrig att jag skulle fixa det. Men tillslut efter lååång process så fixade jag det. Jag mådde skit och fick jobba med mig själv och bygga upp mig själv igen. Fruktansvärd period. Vi delade 5 år med varann och vi gick igenom mycket tillsammans. Men det är över, och det är jag super glad för. När jag tänker tillbax på tiden med han så blir jag nästa spy färdig, förstår inte hur jag orkade? Fattar inte hur jag kunde ta så mycket skit osv. Han va ett riktigt svin mot mig och gjorde mig så illa så det finns inte ord (Han säger även själv att han va ett svin mot mig i dagens läge, och han kan inte förstå att jag ens pratar med honom idag)

Men man ska inte titta i backspegeln utan i framrutan :) Han kommer alltid va speciell för mig med tanke på att de va min första kärlek och ja bryr mig om honom. Jag hoppas att han får ordning på livet en dag och får ett bra liv, som jag vet att han vill ha.

Sen träffade jag denna Tom :) Han är helt underbar. Han fick mig att bli kär iaf,haha. Efter många om och men  :) Vi har sjukt kul tillsammans och jag trivs jätte bra med han. Så trygg på alla sätt. Det pirrar så där i magen ni vet :)? Underbart!
Det går bra för mig nu. Jobb, fin lägenhet, underbaraste pojkvännen. Det är stabilt och jag mår toppen, life is good!

Nu ska jag återgå till mitt jobb! Efter lunch blir det att åka till Örebro på lite ärenden.

Ha en bra dag.

 




Design och sånt..

Ny vecka och nya möjligheter :)

Sitter på jobbet och sliter (därför jag har tid att blogga) . Nejdå men jag inväntar en mejl med lite papper som jag sedan ska skriva ut osv. Därför tänkte jag att jag kan ju passa på att blogga under tiden jag väntar på detta.

Alltså jag skulle verkligen vilja göra om min design på bloggen, men jag vet inte riktigt hur man gör? Vill nog inte lära mig och har tyvärr inget intresse för det heller. Jag är så bekväm av mig så jag vill ju självklart att tex du som läser just nu ska skriva till mig att du kan fixa min blogg...nå? go for it, help me ;)

Konstigt att blogga igen tycker jag. Jag kan inte bestämma mig om jag är för eller emot när det gäller att blogga?
Tycker det är kul osv, även häligt att bara få skriva av sig lite. Och det är sjukt kul att gå tbx i bloggen och läsa allt roligt man har gjort och delat med sig av i bloggen.
Men man skriver ju ungefär 10% av det som händer i sitt liv skulle jag tippa på. Och ibland tänker jag på om jag skulle gå all in och skriva nästan allt, ni vet sånna där oblyga saker osv. Ja, man delar med sig av nästan allt helt enkelt..för visst är det ju mycket roligare att läsa en sånn blogg?
Ja jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Vad tycker du?
Jag har ju tappat alla läsare eftersom jag gav upp bloggen ett tag. Men hoppas det blir några som läser iaf :) Ju fler, ju bättre!

Nu måste jag jobba. Vi hörs.

Det händer grejer...


Herregud vad längesen jag skrev. Jag tänkte att jag skulle börja blogga igen faktiskt :)
Det har hänt så sjukt mkt i mitt liv den sista tiden.
Ska försöka skriva varje dag, men nu har jag inte tid.

På återseènde och till sist vill jag lägga upp en bild på den underbaraste killen som går i ett par skor. Och han är MIN :D
 Jag älskar dig, 7 månader snart tsm <3


RSS 2.0