Vad kul...

Att d är så många som läser min blogg :-) men ni är fruktansvärt tråkiga som aldrig kommenterar tycker jag , så dags för er att göra d nu!

Happ tisdag idag då, och jag har jobbat och slitit, duktig daaa =) Tiden går så jäkla fort när jag jobbar alltså , poooff så är d sagt att gå hem, men d är ingen dret , haha gjorde min första pizza idag oxå åååheeej Nathalee gjorde en hon oxå haha hennes blev bra som fan den å min va katastrof, ena som jobbar där skrek "kaaaaattastof,kaaatastrof" haha jaja men va fan d är väl bara att inse att jag inte är ngt för pizzabagare , d är bättre dom gör d , jag håller mig till husmanskost å serverar jag =)

Är sugen på något som fan, men kommer inte på vad? hm d ska jag nog ta reda på :P Ska höra med Mario om jag får ta hans bil till nyängen å köpa mig ngt, dom sitter ju ändå å festar, haha sååååå kul att vi bara bor ungdomar här i detta huset, alla känner alla typ , fast Mario å p festar ju jämt dom å spelar HÖG musik jämt, men d gör mig inget, absolut inga problem med d :-) Jag hoppas verkligen att jag aldrig kommer bli en jävla gnällkärring som klagar på allt.. nejdu d vet jag att jag aldrig kommer att bli.

Krikke skulle ha hälsat på idag egentligen, men jag skulle färga håret å han skulle iväg å skaffa en tatto så d blidde inte så :-/ Men du fllyttar ju till grums nu så då blir d nära och bra =) btw så va tatton skit fin :-) Tror Nina kommer uppskatta den . jaja hm nog om d.

Har kollat igen fullt med kort idag , usch vad mkt minnen som kom upp å massa roliga oxå givetvis, kan sakna gamla tider så enormt mycket. Men tur att man vet vart man har alla ändå :-)

Haha fyfan va hemskt, Elin gjorde blonda slingor på mig förut, å sen dola jag med massa annat å tiden gick då , sen kännde ja att d blev lite varmt,så jag gick till spegeln och kollade hur d såg ut, också lyfte jag på håret lite.. ÅHEEEJ då ser ja att det RYKER om huvudet och d va röhett i håret på mig, fan vilken panik jag fick, flööööög in i duschen å hade panik utav helvete.. sen när jag va klar där, så sprang jag till elin grannen  ( hon bor ju en meter ifrån mig) å berätta vad som hänt helt förstörd , men hon bara skratta som vanligt och sa " mäh, varför kom du inte in till mig och visa när d rök om håret" sååå störd är du elin..nej men jag skiter i d å är as lung och tänker " shet , jag måste in till elin å visa först , innan jag sköljer ur håret"  ahjo, förmodligen!

Herregud vad jag har skrattat på jobbet idag, dom är så störda dom som jobbar där, ah d är ju bra att vi får skratta iaf nathalee.

Nej nu kanske man skulle gå över till elin å tjöta, eller nej jag måste ju till nyängen å köpa ngt gott, men frugan får följa med såklart!

Hare bra mina goooos!



Jag i Turkiet för 3årsen :-)
 saknar d såå mycket, fan vad kul vi hade frida och mamma =)


Oj, oj vilken helg...

Ja d kan man ju lungt säga, att d alltid ska hända massa saker hela tiden runt oss Elin haha , d kan fan inte vara möjligt.

Helgen blev ju inte som planerat iaf, där ser man va alkoholen gör. Men men d är ingen big deal, vi har ju haft kul iaf haha.

har faktiskt inte så mycker att skriva, d är söndag idag , usch vilken dryyyyyyg dag fyfan, vaknade typ kl 9 eller 10 imorse tror ja, å va på världens cp humör, så ja skratta åt allt, allt precis allt, och hade jätte kul, jag va nog fortfarande full så säkert, härja som fan haha, sen gick klocka sviiin fort, och vi försökte ta oss hem hela tin, haha men d gick inte så bra, men efter många om och men så kom skjusen,  men då drog vi in till stan och hälsade på clas å stre å härjade som vanligt, haha stackars hund säger jag bara mahah ;-P aa, sen kom vi hem iaf kl va typ nästa 21.00 å vi hade inte ätit ngt häller, så mat blev ju när jag kom hem, ingaaaa fel .

Imorgon blire jobba, jobba , men trivs som fisken i vattnet , haha jag och Nathaliee har dyng roligt iaf, fast fan va hemska vi är vi  har ju skämt ut oss så d finns inte, haha men d äh skit samma ;-D

Usch vad jobbigt d känns ibland när jag tänkte på en del saker, herregud!! vad ska jag göra? får panik å ångest å vet inte allt usch vad jobbigt. :-/
 
Hoppas denna veckan går fort, på fredag blir d sexparty med brudarna, ska bli riktigt kul faktiskt ;-)
Nej ni , nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film å försöka sova,

söööv gööööött .

You are so ugly when you cry.

Hej å hå vi träffas på :-) ( haha jätte kul ) tycker ja som vanligt ..

Började praktiken idag då, helt okej, dom va as trevliga å snälla å d kännde jätte bra verkligen.
Fast man är lite sliten efter att ha serverat 10000 människor, fan d tror man inte att servitris är ett tungt jobb, men d kan jag lovar er att d är det verkligen , men d är ingen big deal :-)

Idag ska vi börja flytta åt min älskling :-) weey, d va ju inte en minut för tidigt Elin ?! haha sååå jävla apatisk är du.. men nu orkar vi inte bo så långt ifrån varann (500 m ) haha men d är tillräckligt , så nu bor vi en meter ifrån varann :-) ska blir skojsigt .

Fan vad härligt väder d har varit hela veckan, ingen dret kan jag lova.
Och på fredag blir de Erotic mässan :-D fan va kuuul d ska bli .
Och lördag blir fest med , fårse vilket utav alltenativen jag gör, känns bara som att jag kommer slå ihjäl dig om jag ser dig, och har ingen lust att sitta i fängelse faktiskt, har iiiinte tid med det.

Ååhej nu ringde nyss Elin å strir på mig, andra gången hon ringer nu , haha hon saknar mig så hon dör tror jag, haha så ringer hon och skäller på mig ist, å pratar ....sen på slutet kom de " koooooom hiiit" haha " kom hit och ge mig en kram, jag saknar dig som fan" HAHHA och vi har varit ifrån varann i 3 timmar kanske du är såååå gooo min smul :-)<3 fan va kul vi ska ha i helgen kerstin, som alltid!

Happ sitter och väntar på att Åke ska komma hem, han ska hjälpa oss att flytta grejer, men måste nog läxa upp han när han kommer för nu är han fruktansvärt dryyyyyg , men iofs d är ju elins pappa så de säger ju allt :-) haha nejdå.

Sitter här å lyssnar på volbeat "Maybellene I hofteholder" clean låt kan jag lova!

nej nu måste jag ner till tvättstugan, skriver kanske senare

kyss å pöööök!




Jag är bara lycklig när jag dricker.. nanana

Mm clean låt .

Sitter man hemma och är nykter och deprimerad, så tröstar mig med ett glas cola å chips och dipp, inga fel kan jag lova, förutom att jag känner mig sååå tjock just nu är så full i magen hehe :-)

Har vart ute å glidit med min kära fruga idag , haha vi va till skoghall en sväng, sen så hämta vi våran stora jätte roliga motorcyckel hahahaha ååheej ja dör bara jag tänker på den, så d blir nya åket nu ett tag framöver haha , fyfan den gick hårt inatt iaf :-P vilka stekare.

Har så fruktansvärt ont i kroppen alltså så d finns fan inte, har blåmärken å typ riv sår och as ont i ryggen, fattar inte vad jag gör när jag är full ? haha jämt, jämt så vaknar jag upp å har skit ont ngn stanns i kroppen , herregud.

Å veronica min kusin skicka nyss sina låtar till mig, har ju inte hört singeln , å jag kan lova att ja fick såna rysningar å blev helt tårögd, du sjunger så otroligt vacker å fint så d finns inte, åh skriver såna fina texter. <3

Åå har grejer jag måste ta tag i imorgon, usch va hemskt, hatar å ha ansvar, tänk va härligt om man inte hade ansvar alls ?! hade varit underbart de, nej men nån gång måste jag lära mig att planera å ha lite ansvar, mamma blir tokig på mig " du kan aldrig planera ngt, blallalalal"  nej inte min grej, för jag är så impulsiv så de går inte att planera. Tycker d är skit jobbigt, blir stressad som fan.

Nu äntligen ska elin börja flytta ner sina grejer till den nya lyan, haha som är dörr i dörr med mig :-D haha nu bor vi bara 1 meter ifrån varann , ska blir kul. Då ska vi skaffa walkie talkie har vi bestämt, fan vad kul haha tänk när elin ska ha killbesök hemma hos sig, och hon får absolut aldrig stänga av den, då ska jag stri som fan i den där hela natten haha :-D haha u vad kul d va när vi snacka om de, det bärde iväg som vanligt när vi diskutera ngt :-P dom kommer börja brinna eller nåt , så som vi kommer stri i dom där haha, men d är ingen bigdeal :-) vi är ju aldrig ifrån varann typ så d är ju ingen fara!
AA jo på tal om d, så fort jag å elin drar ett skämt, haha så skrattar vi som fan jämt, allt är ju kul som vi säger (tycker vi) å sen när vi väl lugnat ner oss och kan andas igen, så ska vi dra skämtet säkert 5 gånger var, haha å byggar på massa mer å överdriva som fan, jämt gör vi de, å sen när d har gått för långt så blir vi helt tysta å säger "fyfan nu är d inge kul länge" å så kollar vi på varann å då skrattar vi ännu mer för att vi har överdrivit å så, åh sen för att d inte va kul länge, då blev d helt plösligt skit kul ah d går inte beskriva , svårt att förklara, haha men fan va störda, att de alltid ska gå utför :-D
vi skrattar nästan hela tiden , träffa sebba å björn förut vi 97:an , dom bara " alltså ni skrattar fan jämt å är glada"  haha givetvis är vi d :-P

Längtar till helgen ja :-P weey.

Känns härligt att äntligen pratat ut med dig, och härligt att pratat med dig å berättat massa saker för dig, litar ju på dig, så kan berätta allt. Du är ju min syster, kan inte va ovänn med dig heller . haha mja d är väl som dom säger, " En gång ovänn med skoglund , alltid ovänn med skoglund " iaf när d gäller min släkt på pappas sida, ååhej va långsinta jävlar :-P men på mammas sida är d ju ingen fara.
Och på tisdag får jag träffa min älskade bror , dock inte på d roligaste stället :-/ men ja börjar bli van. Nej men fyfan va underbart, saknar dig så d gör ont.
D va så kul att snacka med dig i telefon :-D wiiie <3

Nej nu får jag ge mig att skriva , ska försöka sova, men d kommer väl inte gå med min tur. ny dag imorgon.


Over and Out!

Live like a rockstar, act like a bitch!

Jaha då vare söndag då, usch vilken tråkig dag tycker jag, men fint väder är de ju iag, ngt posetivt :-)
Helgen har varit rolig ( som vanligt) haha hade as kul igår iaf om inte annat, jag och Elin är fan inte möjliga alltså mahaha , ska icke skriva ner i bloggen vad vi har härjat med denna helgen.

Uu vill göra om min blogg, men jag fatter ju inte hur man gör haha , orkar inte direkt lägga ner mig heller, men den är ju sååå ful å tråkigt :-P men d löser dig ska hon som sket i vasken HAHAH.

Nej nu blire duschen , sen hämta frugan å sen massa bus som vanligt :-)

Hejdå.

Jag och Robin på kort :-) Den människa som läser mig utantill.
Och Elin såklart ..
älskar er <3






"Saknar dig mitt hjärta, älskar dig mest av allt"

Finns d nåt härligare än å  få höra d ? svar nej, d är en otroligt skön känsla!

Idag vare fredag då :-) göttans med helg, jajajja visst .
Idag är Elin jätte ivrig, äntligen gumman så sker d idag :-D haha fan vad kul, glad för din skull , haha låter som d är värsta grejen .. men d är d nog va ! ? pöööh  =)

Herregud vad tråkigt å köra på folk sen, men vad gör man inte för sina nära och kära !? D blir ju inte länge , sen blire raaaaaka vägen å dricka ölet , ja ni läste rätt ÖL!! ska inte dricka sprit under helgen hade jag tänkt, så kanske jag kan va en snäll och duktig flicka :-P haha ofta d inträffar , näeeeej har inte tid med d.

nanana i wanna start a fight ...

Måndag börjar praktiken oxå ,pöööh  haha åh jag har inte ens fixat ngn praktik än.. men jag snacka med min mentor igår så vi löste d nog, kanske ? d märks sen..
nej man kanske skulle göra sig klar så man hinner göra ngn nytta idag :-)

So long fuckers..




Don`t tell me u sorry because u lie!!

Rock`n roll..


Fuck you, du tror du är så jävla smart, tänker rent såklart, men d finns inget med dig som är underbart!!!

Jaha, då har man landat på hemma plan idag igen, blev ju fylla igår också, hade faktiskt kul.
Elin blev ju klappkanon hon haha herregud va rund om fötterna du blev :-)
Elin vakna upp där vi sov höhö , å hade ångeeest till tusen, men d är ingen big deal gumman, d händer alla.

Göttans med bil nu då =) har ju fått låna Rogers, han har ju fotbojja nu i en månad, såå då tyckte han att jag kunde ta den :-D taaackar ..  har ju inte köpt bil än jag haha, men va skulle jag med bil till under sommaren? HAHA  nej just d...
så bil blir att inskaffa nu hade jag tänkt , men är lite för kräsen tror jag , men har nog bestämt mig för vilken bil jag ska ha.

Idag då? .. lungt tror jag nog faktiskt, ska köra på lite folk imorgon oxå, d är ju gäddfestivalen i helgen så jag har lovat att köra lite .. men d blir inte länge haha! så d blir nog nyktert idag å lungt.

Nej duscha blev, hej hej hej då!

Min första största kärlek



Aa , älskar denna låten ..


Så jävla kul, sitter å skriver med sabina , en tjej som jag "bodde" med för flera årsen (aa ni vet vart jag bodde ni som känner mig) hm såå jäkla kul, så nu hoppas jag på att vi träffas i november,  en pubrunda å snacka massa gammla minne å nya oxå :-) <3

Måndag idag då , och jag känner mig fortfarande risig , å hes :-/ men iofs d va ju inte en lugn helg haha herregud alltså , i fredags så va jag i skoghall å festade, sen drog vi till torsby å jag blev jätte full (ovanligt) haha å tror nog d va kul..kom hem typ 7 på morgonen å sen ringde ja mamma "hääämta mig" haha.. å d gjorde hon givetvis , hon vet vart hon har sin plats haha nejdå skoja.. å lördagen känndes såååå dryg va trött å sliten, men d är ingen big deal :-)  D va bara å duscha å göra sig klar d , sen drog vi ut å festa å jag hade så jäävla kul i lördags så d finns inte, va riktigt länge sen jag hade så kul haha fyfan va gaalen kväll =D kom hem till mamma  10 på söndag morgon dret full haha, å sov 1 timme för telefonen ringde i ett hela tiden så jag vakna å sen kunde jag inte somna om , va full å pigg å ville inte sova, haha så ka gick runt där hemma å lala för mig själv , sen kom mamma hem å hon körde hem mig, å jag va inte trött när ja kom hem heller, så jag gick ut å gick med elin å stre å hade trevligt haha förutom att vi fick gömma oss å undvika en viss människa hahha fyfan va illa, men guu va vi skratta , vi är fan inte möjliga alltså :-) aja ... sen handla vi , sen drog ja hem å gjorde käk å kolla på tv . Sen la jag mig väl vi 12/ 1 eller något inatt, skönt med sömn , gick upp kl 1 idag :-) slinkan ringde å väckte mig haha :-) så nu har jag fått lite sömn iaf :-) fattar inte att jag orkar vara vaken så länge å klara mig utan sömn så, folk tror nog att jag knarkar eller ngt ..ååhneej d gör ja inte , men tydligen så gör jag ju d enligt vissa människor, brukar tydligen åka motorcykel till jökkhöjda å köpa knark HAHAHAH uu vad jag skratta när jag fick höra d , fick värsta bilden i huvudet när du berätta d haha :-) nejdu knark är inget för mig.

Min snutta är i göteborg nu hon HAHAH, hoppas du har trevligt :-P undra när du kommer hem? snart hoppas jag, vi har lite ärenden att uträtta :-) haha...

uu vad tråkigt d är med måndag, vill att d ska vara helg :-)

snart ska man till sthlm då, wiie vad kul , iaf å träffa  " dig " :-D å sen ska vi till gbg snart med .. å sen ska jag till småland snart oxå , haha  lite mkt nu va , å norrland " hudik "  vill jag VERKLIGEN till :-D mahah...

Hm lyssnar på nickelback -rockstar , att jag aldrig tröttnar på den? tänker på Krikke när jag hör den , min älskade kusin :-D<3 

Nej nu blire duschen å






"Jag har kört över en padda"

HAHAH fyfan vad jag skrattade i morse alltså ååheeej :-D

Happ då va man hemma då  =) kom hem typ 10 imorse, fyfan har typ bara sovit 2 timmar eller ngt tror ja ? som vanligt så vägra jag åka hem å sova , dumma mig .. nej d vare värt :-D
Blev ju en aning full igår haha fyfan alltså , fattar inte varför jag blir så jäkla bajs full jämt nu för tiden :-S jag dricker så jävla fort plus att jag dricker sprit "stööörd" å sen typ minns jag inget,  skit kul måste jag säga när man vaknar upp på morgonen å tänker " shit va fan har jag gjort?" usch så obehagligt..

Vakna till vi typ 9 tror ja bara hjääääälp vart är min skjus.. kolla på min telefon å hade 39 samtal missade!!!!! fyfan haha då va ja nöjd på mig själv , men d löste sig ..så drog ja hem å jag va fortfarande skit full , haha sen tänker jag inte berätta mer om vad jag har gjort hahah , men fyfan va gaaaalna vi är elin , så jävla tokigt sjuka störda vi är haha men herregud vad kul vi har jämt jämt jämt =D

å Roger är rolig han, han ringde förut " fick du mitt mms" ååheej fyfan va hemskt kort usch usch .. jag är fan inte möjlig..men d är ingen big deal :-)

Åh jag har så ont i kroppen,  har världens bula å massa haha , fatter inte vad jag gör när jag är full, nej nog om d orkar tänka på gårdagen .

Elin å Backie ligger i soffan å myser , så söta såååå ..=)

nej kanske skulle sova en stund.....näääej har iiiiinnnteee tid :-D haha ..

Sköt om er suckers :-)

haha skön du är robin " hon slicka röv som fan på mig hela jävla kvällen, men d är ju de enda hon får göra för att någon ska snacka med henne, hon är ju inte direkt omtyckt " hahahahha :-D nej men hon tror att hon är de, nejdå nån stanns borde hon veta att ingen tycker om dig tjockis :-)

Fylla,fylla,fylla

Ah..har varit en skoj  helg..men hade sån ångest i söndags så jag hållde på å spy, hjärtat slog som fan å jag kallsvettades å mådde så dåligt, fast inte mådde dåligt "bakis" lixom utan d va sån ångest så jag visste inte vart ja skulle ta vägen nästan , men kan inte sätta fingret på vad d just är jag har ångest för , eller ja lite kanske hum sååå jobbigt iaf.
Och sen har jag börjat dricka sprit igen, vilket Jenny skoglund absolut inte ska dricka!! Så dumt att jag gör d, men finns d nå godare än en grogg ?! nääeej d finns d inte..
Man kanske skulle va nykter ett tag å ta d lite lugnt , typ en vecka eller så haha , nejrå men d vet ja mkt väl hur d blir ändå!

Åh jag stöööör mig så mkt så jag tror ja sprängs snart alltså, haha ska bli roligt detta ;-) träsktryne!!!

Uu vad tråkigt med vinter nu då, längtar redan till sommaren :-p hehe fan vad jag älskar sommarn. Men vi drar ju utomelands igen nu så d är ingen fara =Dweey!

Fan alltså detta får inte hända, ja trodde aldrig jag skulle kunna bli d, men tydligen..
Nej nu ska jag göra ngt vettigt.. 


Hejdå BAAABBOOOOOOOOO :-D haha ..

Det är ingen big deal ;-)

haha såå klockrent :)
Jahapp skola blev idag , helt okej ..känns ganska skönt när man väl kommit i tid å gjort lite vettiga saker.

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva? d brukar alltid flyta på när jag skriver, men inte idag inte, har nog lite för mkt i huvudet kankse!

Den här veckan har ju gått as fort ju , herregud redan onsdag ..känns som att de va helg nyss.
Vad gjorde jag i helgen då? hum i fredags festa jag i grums , va riktigt skoj faktiskt ,HAHA å ännu en roligt sak som elin gjorde ifredag , haha .. typ ah några på festen satt och drog massa skämt om somalier , sviin roliga alla skratta som fan och jag å elin satt inte brevid varann utan det va typ 2 emellan oss , aa iaf sen fortsätter han å drar skämt om somalier, typ ironi om att dom är så smala lixom , ja koncentrerade mig på att lyssna på han , men då hör ja "ppsshtt, ppphhsst"  då har elin böjt sig mott mig bakom ryggarna på dom andra åh ja bare " aa, va äre" haha hon bara " du, du vet att somalier är smala " haha typ som jag inte fattade de lixom haha låter inte så kul men fan va roligt de va när du sa de :D ååhej va dum du kan vara ibland .
 Men det löser sig alltid sa han som sket i vattnet HAHAHAHA ..
u är på cp humör idag , har skrattat hela dagen. Och tyckt att jag varit gööör skoj , skrattar alltid åt mina egna skämt, jämt jämt slår aldrig fel . herregud. aa nog om d..
och i lördags va ja på förfest här i grums sen blev d stan :) oxå en kul kväll, haha ärligt talat så tror jag aldrig jag har tråkig när ja festar heller iofs , vi har fan jämt kul vi elin när vi är tsm, men d är ingen big deal :-) haha ..

snart helg oxå , ingen dret d , blir nog skoj :-)
snart ska man till sthlm IGEN då , haha men denna gången blir nog mer lyckad får ja hoppas, ska träffa nåra där nere ju så då blire kuuuul =D weey.

Väntar på att mamma ska komma en sväng, sen blir det  stan en sväng å hälsa på :-)  fast måste hämta frugan först givetvis "alltid med ,aldrig utan" haha .

Btw , jag har nog inte fattat än att jag har körkort alltså , ändå har jag haft de , hm va fan blire sen den 6 mars lixom nästan 7 månader och jag har inte fattat än, haha men iofs har ju inte kört ngn bil på typ hela sommaren, har ju varit full hela tiden haha , men det är ingen big deal :)

Herregud jag och elin snacka häromdagen , vi har varit nyktra typ 6 dagar på hela sommaren lixom , fan va illa .. men ändå vi har haft så jävla kul hela sommaren , lätt den bästa sommaren iaf..och vad gör d om 100 år ? nej just de d är ingen big deal haha : D  Nej nu ska jag göra mig klar för avfärd .. Shaaa

RSS 2.0