Oh jiseuuus!!

Alltså jag mår så illa..det är redan mörkt ute? fan vad hemskt. Inte konstigt alla blir höstdeprimerade när mörkret faller på och kylan är här! Usch och fy fan!

Haha jag är på mongo humör idag känner jag. Jag är glad, sprallig och HUNGRIG..det händer inte ofta nu för tiden. Glad är jag ju nästan jämt men aldrig hungrig. Och jag vet varför jag är det. Funderar på om jag ska sluta med denna skit medecinen faktiskt! Det är ju posetiva grejer med den givetvis, men tycker det börja bli mycket negativt oxå. Det blir sån stor skillnad när jag inte tar den! Ah nog om den.

Igår fyllde ju Marika år :) Så jag va där och fira henne lite. Jätte mysig dag va det igår!

Ändå tills jag kom hem!!
Fyfan vad trött jag kan bli på denna människa. Jag har aldrig direkt tyckt om dig, men har blivit illa tvungen att acceptera dig ditt lilla as! Igår så va jag så arg så jag ville slita strupen av dig typ! Fattar inte va folk ser hos dig?

Halloween till helgen oxå nu då :) Vad händer egentligen? Folk ska till tibro , och det är fest i kil, grums, karlstad.
Och kil kan jag ju säga er att jag inte tänker befinna mig i till helgen bland alla små fjortisfnask, finns inte på kartan lixom!
Grums.. nej precis det bara ..aa nej finner inga ord haha!
Så ja, det blir stan antar jag :) Joel å co har ju halloween kalas. Kan nog bli riktigt kul, och sen kanske krogen då!

Jag och mamma va på ikea igår och köpte grejer :) Så Marika kommer hit sen så ska vi pyssla ihopp min byrå höhö hoppas det går bra!

Nu ska jag äta glass tror jag FYFAAAAN va gott :D wiihoo!

Bye for now!

Fråga Olle Dokumentären!

Missade ni den?

Dom va iaf i Sunny Beach där jag jobbade hela sommaren!
Dom hängde ju med tjejerna som jobbade på Franky`s förra året. (dom filmade förra året, 2008)
Jag och Elin jobbade på Franky`s i år.. i ca 3 veckor typ. Det gick inte så bra för Franky`s detta året som det gjorde 2008. Väldigt synd. Så dom stängde tom jätte tidigt i år. Synd att det gick så dåligt för dom. Men Viking tog över ALLT i år :)  Jag och Elin började jobba på Den Glade Viking ist.. för vi trivdes inte på Franky`s m.m .
Så vi började på viking ist och det va jävligt mycket roligare och bättre. Tycker dock inte att dokumentären va så jätte bra och det visa inte ens i närheten hur livet är där nere och hur man har det.. dom filmade inte dom roligaste människorna direkt? Hade ju varit mycket fetare om dom filmade typ Nemo och Robin och det gänget. Dom är ju ändå som oblygaste och trasigaste säsongarna ever haha. Det hade varit mycket roligare alltså. Men kanal 5 är fega, dom skulle varit tuffare och filma allt mer oblyga saker!

Men jag fick sån ångest när jag kollade oxå . Fyfan vad man vill tbx .. saknar alla och allt där nere.. man får sån ångest för att man sitter i sverige och har tråkigt. Ja man har tråkigt.. en helg i sverige kan inte jämnföras med en dag i sunny .. tror mig!!

Då undrar säkert ni om alla är lika fnaskiga som Franky`s fnaskena är? Svar : NEEJ!!



TA MIG TILLBAKA TILL PARADISET!! <3

Michael Jackson..

Ja han va hyllad av många,älskad av många och hatad av många!

Men alla måste ändå hålla med om vilken kung han va egentligen? Alla bra låtar han gjort? Alla snygga moves och så fruktansvärt duktig på att dansa. Kan skriva ner mycket saker! Fick syn på ett klipp som gjorde att jag fick sån gåshud! Har aldrig varit mycket Beyonce, aldrig gillat hennes musik. Men låten "Halo" tycker jag om, har alltid gillat den låten! Och här sjunger hon och hyllar Michael "king of pop" och det ryser i mig, ja det ryser i mig!



 

R.I.P

Rockstar

Ja fyfan va gött det skulle vara att va det.

Då va man hemma igen då, har varit i forshaga i vanlig ordning. Men det är så mysigt.
Dagarna går och går, men det händer inget tycker jag? känns som man bara låter alla dagar rinna förbi? Och den tanken får jag sån jävla panik av. Livet är för kort för att inte göra något och bara ha tråkigt varje dag. NEJNEJ det funkar inte, fyfan va hemskt! Det måste hända något snart snart snart.
Jag skulle behöva röja upp lite och kolla igenom lite grejer..men var är lusten?



Har varit ute å gått med Zoifa oxå. Hon är ju så söt smöla!

 

 

 

Fan vad alla är sjuka nu? Tycker alla går runt å snorar och hostar. Bara inte jag blir sjuk så skiter ju ja it :)

Alltså är det något jag kan bli galen på så är det när det ringer 100000 gånger om dagen.  Nu när jag skrivit här lite i bloggen och jag har fått gått iväg 4 gånger för att det ringer i denna jävla telefonen.. och i fredags så trodde jag att jag skulle slänga telefonen eller stänga av skitet för jävlar va irriterad jag va alltså. Folk är ju desperata! Aa vore ju jävligt soft om man kunnde få vara i fred en stund!

Sedär ja, då fick ja ut lite av något som stört mig haha!

Helgen har varit riktigt kul.
I fredags så va vi på fest i stan "jacksville" . Träffade gammla bekanta/vänner osv. Alltid trevlig att festa med nytt folk.

I lördags så va jag ute å åkte limosin :) Osynd sak att åka i. Kändes lite lyxigt, men det va riktigt jävla kul den kvällen. Alla hade humöret på topp och va riktigt taggade. Det va bara killar i hela limosinen jag va den enda bruttan, förutom chaffören då :) Men va riktigt kul kväll! Ett gäng grabbar blir som en enda stor lekskoleklass :)

Nej nu ska jag försöka göra något vettigt =)

P&K



Jag och Caroline i fredags haha kisståget då =)

=(

R.I.P Calle :(

kan inte fatta det? Stackars Vera..
Va ju inte länge sen vi satt hemma hos farmor alla? Hemskt..
Men jag vet att du har det bra nu! <3

Hitta massa gammla kort haha...











































Herregud.. men det är kul med gammla kort, inte sant? :)




Va inte posetiv, du vet att det blir skit av allt i slutändan..

Stämmer ändå ganska bra det där.

Så jävla dålig på att skriva blogg har jag blivit. Vet dock inte varför?
Har väl kanske inte tid, och inget intressant jag vill dela med mig av!

Helgen har varit kul, festa i grums en sväng i fredags..sen drog jag vidare till kil och blev aprak.."ska bara ta några öl" den har väl säkert alla varit med om? Men det va kul iaf.
Lördags så förfesta vi i f-haga, jätte trevligt..bara brudar då såklart..det fatta ni väl va eftersom jag sa att det va jätte trevligt!?
Sen åkte vi till s.u.c.k och där va det skit kul..va hemma 7 på söndag morgon haha :)

Härligt väder är det oxå, men vad ska man göra? får sån ångest om jag sitter inne när det är fint väder ute!


Har köpt en ny telefon nu oxå.. ja, jag råkade ju förstöra min, tappade den rätt i en sten trappa. Då mådde jag bra över mig själv kan jag säga. Och inte nog med det vilken panik jag hade av att inte ha någon telefon!! Men fick låna en av kära Marika som tur va!



Carro fyller år idag oxå GRATTIIIISS! Snart är det min tur, herregud då blir jag gammal haha!



Jag och Caroline :)

 

Jag och Marika

 

 

Kan ni inte skriva ner era bloggar till mig? Så jag kan läsa.

 

Bye for now!






Orka..

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion, när du går sönder unuti så som jag gjort. Och vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad när alla löften klingar falskt nästa gång du lovar någon allt..vad jag bryr mig om nu är att du..kommer nära mig,även om det är försent att älska dig. Vad jag bryr mig om nu är dina armar om mig, även om jag vet att jag måste glömma dig.








Wiihooo


RSS 2.0