I love the way you lie!

 

Sååå jävla fet låt..skulle nog kunna säga att jag älskar den? Aa jag älskar den!

 

Höljes va skit kul :) Nu är det dags för power meet! Vi drar ..typ nu? Hejpa hade!

pic.

Hittade det här kortet nyss :) Fotografen som lagt ut på sin sida!

 

 

 

Höljes..

Ja höljes ja, dit ska man imorgon! Har aldrig varit där faktiskt. Ska bli kul och prova på det och se om det är något att återvända till! Alla jag känner som är där varje år tycker ju att det är as kul :) Men det är spörs.

Underbart väder har det varit idag, har solat och grillat och haft en riktigt mysig dag. Just what i need!

Alltså va fan blir det med folk? Dumma jävla idioter! Det kommer alltid fram. Och det är ju inte svårt att lista ut saker och ting precis! Vålberg är ett lortigt jävla tattar ställer! MORR! Den dagen nån gör/rör mina saker...då vill ni inte veta vad som händer om jag får reda på vem det är, vilket jag vet att jag kommer få! Kan nog ärligt säga från mitt hjärta att om ni får ha pungen eller ansiktet kvar, då kommer ni inte få se solsken igen! Eller så skulle jag göra så att du riktigt fick lida, plåga dig ordentligt! Kaxig jag är va? Yepp sån är jag och jag är inte den som är den! ;)

Puhuu nu blev jag lite arg när jag tänkte på detta oxå!

Det är såååå skönt med sommar <3 sommaren är det bästa som finns!




Just gonna stand there and watch me burn, But that`s alright because I like the way it hurts. Just gonna stand there and hear me cry, But that`s alright because I love the way you lie..

power!

Jag vet vad som måste göras. Ändå sitter jag kvar här i ett sista kapitel som jag har förälskat mig i. Jag försöker att strida mot känslan. Jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder nånstans, jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans.

RSS 2.0