min andra nyktra helg

Det känns jätte konstigt och även tråkigt att ha varit nykter i 2 helger nu men... a women got to do what a women got to do ;)

åååh jag är så jävla nöjd att jag vann över Tom i telefonen förut.
I 7månaders tid så har vi hållt på att vara tyst i telefonen. Alltså när han ringer så svarar jag och säger " hej!!" och så är han jämt tyst och väntar på att jag säger " hallå, hallå??" haha... och jag blir så jävla sne på honom, och varenda gång jag jag försöker vara tyst när jag svarar i telefonen så klarar jag inte längre än några sekunder utan att att jag bryter ut i skratt.
Men förut när han ringde så klarade jag de. Han sa efter en ganska lång tystnad " hallå??" haha, jag blev så nöjd YES!


Åh jag har varit så fest sugen så det är helt sjukt. Har typ varit irriterad och varit så himla rastlös. Finns ju inget att göra på helgerna? blää..

Snart upp till Stockholm igen..det känns som jag är där jämt nu för tiden?!
Och om två veckor ska jag till min älskade lille prutt och hälsa på också :) Det ska bli så mysigt nu när vi kan sova med varann, iiiih :)

Nej nu va det inge kul att skriva längre.

Sexy and i know it




Älskar den här låten.. men när jag sökte på videon så kan man inte se musik videon på den längre?
för att den är stötande osv.. synd för den är så himla rolig haha.
Jag skrattar halvt ihjäl mig när jag tittar på den. Men la ut den på facebook för några dagar sen så ni som är vän med mig där kan ju titta på den!


Annars då? Det har hänt ganska mycket senaste tiden. Och jag har tappat lusten på att blogga, då jag inte kan dela med mig av allt. Och det går alltid i perioder för mig när det gäller skrivandet i bloggen.


24 oktober



en mycket speciell dag! Känns sjukt att de är gjort, men jisses vilken lycka :)

Jag va bara tvungen att skriva ett blogg inlägg om just denna dagen. Så jag kan kolla tbx om några år och minnas.
Kan inte skriva va jag gjort men. Aj aj aj...


24 OKTOBER WAS A BIG DAY!

what`s crackin yao?

Blogg.se är lite unsoft just nu känner jag..det krånglar o det krånglar... oh va det krånglar! haha (är övertrött)

Igår va jag busig, gjorde en sak jag inte fick .. coolt va? Tänker även va det idag igen. Ut på äventyr idag och grilla och myyyyysa! Så himla fint höstväder idag, jag blir så glad och sprallig så härta vore nock!

Dagen har varit kanon och den kommer bara bli bättre nu på eftermiddagen, i know it!

Längtar tills imorgon, det kommer bli så jäkla kul arbetsdag imorgon! Alla ska dricka också, hoho.. undra hur kvällen kommer sluta imorgon? Vi börjar ju dricka redan vid lunch! :)

Puss på er mina vänner!

framtid

Jag har ju alltid veta vad jag ska jobba med när jag blir "stor" eller lättare sagt, vad jag ska syssla med i min framtid och som de känns nu livet ut.  Det är ju att jobba med människor, det är ju det jag brinner för och det är där jag hör hemma. Utan tvekan!

Och jag satt precis och kom på att jag ska starta eget, jag ska starta eget! Nu har ju tuuuuusen planer i mitt huvud som jag måste skriva ner , och alla mina ideèr. Detta kommer bli kanon. Åh vad ivrig jag blev nu.
Min vän kela ska även va med i detta känner jag, henne behöver jag..som alltid! Och jag får sånn bra hjälp av människor som verkligen kan detta och vet hur allt går till!! Ska inte skriva för mkt om detta nu. Jag informerar er när jag vet mer osv!


Snart lunch. Ska köpa med mig mat och gå hem till min kära inneboende och göda henna med lite mat och diskutera allt som snurrar i min skalle! 
Måste även hem och berätta för min älskade Tom. Jag vet exakt vad jag kommer få till svar " meeen gerej åååh du är så jävla velig och impulsiv" haha!

Skriver sen.

Idol


Jag har ju redan min favorit som ni vet, men jag fick öpp ögonen för Amanda i fredags, hon gjorde den här låten bra tycker jag, och hon har en hes och bra röst, jag gillar henne!





Även Linni är söt tycker jag, och hon gjorde ju denna låten och den är så hiiimla fin!

Blogg



Har du en blogg? Skriv din blogg i en kommentar då, kan ju vara kul att läsa eran blogg också! Jag läser ju bara Emilias och hugos typ, haha!

God morgon

Fy vad trött jag va imorse. Låg verkligen ut i det sista.
Men nu är jag på plats på jobbet och är piggare :)

Idag blir det nog inte så mycket kontorsarbete för jag ska nog inhandla det mest till torsdagen då det kommer mycket folk till oss här på jobbet, ca 45 st tror jag det va? Mingla runt lite här med champange och sådär, sen ska vi ju spela hockey, haha..och även gå på hockey på kvällen, kommer blir jätte trevligt tror jag!

Påtal om ingenting så kom jag och tänka på barn.. har gjort det skit mycket den senaste tiden, ååh va mysigt med en liten knodd. Älskar ju barn, det är ju det som är livet känns det som.. men jag får hejda mig, får att vänta några år till. Jag har ju min brors bäbis att snosa på , tänk att hon blir 1 år snart :)


Sitter och lyssnar på rixfm, dom är ju så sköna och roliga ibland!

Nej nu blir det morgonmöte, Ha en bra dag mina vänner!

Mörkt

ute.. nu redan lixom?? Det här är inte okej.. eller? Det är verkligen höst. Lite små mysigt, javisst!
Men jag gillar inte mörkret och kylan, man blir bara trött och energin tar sommaren med sig typ?
Älskar sommaren, man blir så pigg och de spruddlar massa i hela kroppen och man är så glad och får sån jäkla energi!

Har precis haft pöjkbesök... Toms polare såklart. Dom kommer hit så dom får snacka med han i telefon :) Gulligt av dom tycker jag. Man uppskattar ju ganska mycket små saker när man sitter inne!

Längtar tills på tordag, då ska vi göra massa roligt med jobbet, spela hockey och även gå på hockey på kvällen. Intaget av alkohol kommer nog bli ganska stor. Och efter hockeyn blir det utgång :)

Nu ska jag fixa lite här hemma.

what goes around comes around

words!

Vad tycker ni? Gillar ni hämnd , att man ska hämnas med/på vissa saker? Eller är ni emot det kanske?
Om man är smart, duktig, och vet vad man sysslar eller kanske har dom rätta kontakterna, ja då tycker jag absolut att man gör på det ;) Jag gillar hämnd. Pay back time typ.. det finns ingen som kan säga att dom inte gillar det, för sånn godhjärtat person finns det inte.. men jag kan ju vara ganska ond iofs ;)

Helgen har varit bra. I fredags låg jag med feber och va helt förstörd, hatar feber. Sen på lördagen blev det fest, oh ja det va fest, haha!

Idag har jag massa ärenden att uträtta så det är väll lika bra att dra igång.

Bildregn

 

 

 

 

en bild säger mer än tusen ord!

What Are Words




Den här låten kan vara en av som finaste som existerar. Jag älskar den!











lite bättre

mår jag idag. Jag har ju fortfarande lite feber och halsvärken är kvar men det är absolut bättre än igår då jag va så gott som döende.

Så då är ju frågan... utgång eller inte? haha. Känns ju inte helt okej att bara ligga här och vara sjuk på en helg? Varför kom inte detta i måndags? Åhh vad knäckt jag blir!
Känner jag mig själv så blir det utgång ikväll ;)



Kollade på idol igår också. Andre är ju absolut min favorit. vilken söt liten charmig kille :)
Och det finns ju inge bättre än en kille som kan spelar gitarr, mjauu!!


min vän

 

Blev på lite bättre humör när jag tittade på detta kortet, haha! Emilia är konstig, hon äter cheeseburgare jätte knepigt och hon gillar även frysta köttbullar?

Vem gillar frysta köttbullar? Eller frysta pommes med salt på?

haha men jag älskar dig ändå fisen min!

 

image description

...




Jag är sjuk, jag mår piss, jag har ont i hela kroppen, jag är svag!

Allt känns lite extra jobbigt just nu. Men ibland kan jag väll bara få känna så? Man kan inte alltid vara på topp och vara glad jämt. Man behöver sånna här dagar ibland antar jag? Bara få släppa på sin "styrka" och vara ledssen.
Jag ska försöka att inte tänka så mycket, men det är inte lätt!


sjuk

pööh, då va man sjuk..jätte kul verkligen så här på en fredag!

Igår va det ju utgång. Förfestade hos Johsefine och jag kände reda då va himla dålig jag va och hur dålig jag va påväg att blir! Men stålkvinna som man är så försökte jag att förtränga det, jag drack å drack men det hände typ inget och jag frös hela tiden, det gjorde ont för jag frös så mycket och va sjukt öm i kroppen, det va ju febern som sa Hej. Men jag följde med på krogen ändå och dansade och försökte härja så mycket jag orkade. Vi va ju på ankan och där är det aldrig kul.

Sen gick vi hem och sov, och när jag vakna imorse så kände jag mig som ett nyfött tyskt föl. uh va dålig jag va :/
Så nu ligger jag här och tycker synd om mig själv. Tom ringer lite då och då och tycker synd om mig, min goding!

åh jag blir ju så rastlös också.. men jag måste ligga här apatisk och vila upp mig så gott jag kan. Hoppas verkligen att jag är pigg imorgon, för då blir det nöjes.


Haha Tommy skrev nyss på facebook, haha va kul.. Jag lurade Tom att Tommy (min släkting) hade köpt en katt till mig och han.. han blev helt förstörd tom och bara "vaaa en katt?? har han köpt en kattjävel till oss?"
Han gick verkligen på det också, haha. Elak jag är va? :)



Självaste Tommy :)






Fest

Blir de ikväll, woop! :)

Namnsdag


6 Oktober!





Everyday i`m shuffelin

Alltså fan vad jag vill lära mig att shuffla!! Kolla inte videon, jag blir galen.. vill bara hoppa in och dansa med dom, shuffla med dom :D






Jag ska lära mig att shuffla, wish me luck ;)


God morgon

Torsdag idag, skönt kan jag känna. Fast det känns som att det skulle va fredag idag? Synd att det inte är det, buhu...

Hade en rolig kväll igår. Jag och Emilia va ute på roadtrip, vi va först i säffle och hälsade på hennes söta bror och fixade lite. Där bjöds det på öl, jisses vad gott det va med en öl igår? Jag är verkligen inte öl drickare men igår slank den ner ganska fort vill jag lova, hah! Sen drog vi en gooofika på meckan (Mc`Donalds)
och sen drog vi ut på andra äventyr, oh herre vad kul det va... vi nästan sket ner oss och skratta ihjäl oss typ :)
Riktigt spännande! Det måste vi göra om milia?

Idag är det torsdag, och jag har namnsdag (big deal) haha, näääej men lite små roligt är det! Hade faktiskt fått sms av Marika imorse där hon gratta mig på min namnsdag ;) Nå , vad väntar ni på?... Bring it on!

Ikväll blir det utgång. Har blivit på sånt fest humör? Varje dag är jag party sugen typ..sånt där går verkligen i perioder för mig. Men nu äter jag ingen medicin alls så jag kan tänka mig att det är därför!

Nu ska jag göra lite nytta!




Säffle

De fick bli en tur till Säffle ;) och här bjöds de visst på öl..

Pw

jag har har varit ute och gått 6 km idag, huuuuuur skönt? Underbart ska jag säga er mina vänner. Sen när jag kom hem så hade jag fortfarande spring i benen, så jag gick iväg och tog mig ett väss i solariumet. Och efter det så var jag hungrig, så jag gick iväg och köpte mat på Machè. Och nu sitter jag här hemma, mätt och belåten :)

Inväntar att min goding ska ringa! Sen ska jag prata med han i timmar :) Älskade!
Sen får det blir att tända massa ljus och mysa ner mig i soffan och kolla på en bra film.



..

En helt vanlig konversation..

inget jobb

nej idag blev det ingen jobbdag för mig. Hade huvudvärk och denna halsen börjar blir fruktansvärt dryg! Jag blir aldrig helt frisk känns det som?
Jag har ju väldigt hes röst i vanliga fall, då kan ni tänka er hur det blir när jag är sjuk? haha ja, jag låter som Tina Turner ggr 2!

Gick upp 07.00 imorse! Vaknade innan alarmet på telefonen. Tänkte att eftersom jag inte ska jobba så kan jag ju försöka sova en sväng till. Men efter spindel-händelsen så fanns det inte en chans att jag skulle kunna somna om. Så jag gick upp och gick ut med lite sopor, sen blev jag rastlös så jag gick ner och kollade om det fanns tvätt tid..och det fanns det. Så nu tvättar jag :) Det är en skön känsla när hemmet är rent och tvätten är tvättad :) Men vad ska jag göra nu då? Kanske kolla en film.. eller gå ut på en promenad i detta fina väder!







Hörs sen.


värre morgon kan man inte få

jag slår upp mina bruna och sätter mig upp i sängen för att piggna till lite.. vad tror ni jag ser då? va fan tror ni jag ser dååå?.......EN SPINDEL JÄVEL!!!! Självklart va den tvungen att va precis nedanför mina fötter!! Jag ryser när jag tänker på det. Jag känner mig nästan illamående bara jag skriver om det! Jag har verkligen sånn sjuk spindel fobi. Och det måste vara något sjukt, för jag lyckas alltid se dom små helvetena! Uuuäää jag blir så arg också. Min morgon kunde inte börja ruggigare. Och alla funderingar jag har just nu? Vart kom han ifrån? Har han någon familj här i min lya? eller kanske en massa polare? Vart håller ni hus? Jag vill aldrig mer se er, schaaaas sa ja! Jag tänkte jag skulle söka på en spindel bild på google och lägga ut den här nu, men jag sökte och sen tryckte jag bort sidan på en gång. Finns det något jag skulle bli lycklig över så är det om man skulle utrota dom vidriga!!

Den här...

Hårfärgen saknar jag! Jag gillar den skarpt!

outsiders

seriöst? Vad finns det för folk? Dagens avsnitt handlar om människor...alltså MÄNNISKOR som tror att dom är djur. Eller ja dom vill vara ett djur. Ena "det:et" är en katt sörru, hon låter som en katt, hon är sjuk i huvudet? Det är helt sjukt egentligen vad det finns för människor? Jag finner nästan inga ord.....Jag är mållös.....

mamma

fick jag nyss sms utav, där hon skriver vad underbart och roligt dom har där borta i fina och varma turkiet. Saknar henne jätte mycket. Men hon förtjänar verkligen att åka iväg på semester, jag unnar henne varje minut <3 Och det känns tryggt att hon har det bra. Snart kommer hon hem och det ska bli skönt att ha henne på plats igen!

Idag har jag stor städat..skönt det är när de är klart :) Jag blir så rastlös när jag kommer hem från jobbet så det kliar i hela kroppen på mig. Man måse ju sysselsätta sig med något? Men jag ska försöka att sysselsätta mig med en pw varje dag ist tänkte jag. Men jag är lite trögstartad när det gäller sånna saker. Och Kela min kära "inneboende" är en riktig latmask som gärna ligger hemma på soffan och chillar hela dagarna typ, om hon inte jobbar då självklart. Men jag älskar henne ändå. Vi är sjukt olika men det är kanske därför vi funkar så himla bra ihop? Hon är ju världens bästa vän och betyder fuktansvärt mycket!



Idag är det ingen vanlig tisdag ska jag säga er, för idag börjar desperate housewives :D Äntligen!
Jag älskar den serien, och det är kul att brudarna är tbx i tv-rutan!



Nu ska jag tända lite ljus och mysa ner mig i soffan!

musik


Jag tröttnar aldrig på den här, ååh vad jag älskar den!








Denna spelas ganska mycket nu ju..den är helt okej :)





Denna gillar jag, den finns i många bra remixer :) Jag är ju lite svag för danska..







Avslutar med en fet låt av Lil Wayne :) Han har gjort mycket bra. How to love är också en bra bete!




Pyss!

japp





Jag vet inte vad jag ska säga? mer än att jag tycker dom är jävligt sköna, haha!

RSS 2.0