Jobbigt..

Det är att packa .. och fruktanvsvärt känslosamt ,  jobbigt att gå igen alla gamla grejer , och man hittar massa saker ..fullt med minnen som kommer upp så förut blev jag helt tårögd när jag gick runt å plocka å packa ner massa saker, as jobbigt :/ 

Men hitta massa roligt oxå , fullt med grejer från när jag va lite haha, skulle ju bli kändis när jag va liten , skulle bli artist , så jag hitta massa gamla låttexter som jag och Elin skrivit å skit hahaha :D och massa gamla kort åååå vill spola tillbaka tiden så man va lite igen , allt va ju så mkt bättre då ..nu är d bara problem jämt jämt å man måste ta ansvar!

Nej de är väl dags för mig att fortsätta min packning ..

Packa..

ah det måste jag göra hela jävla veckan , har inte packat ett skit och jag flyttar om en vecka typ? smart jag haha!

Ska bli så gött att flytta nu så d finns inte..
Har varit lite väl vilda veckor nu , påsk och allt så det har blivit fruktansvärt mkt fylla, jag blir ju aldrig bakfull så d är ju så lätt att man tar till ölet igen när man vaknar och när d har varit så fint väder, får lite fylleångest när man varit full så mkt men va fan vi lever ju bara en gång, leva livet kommer jag alltid göra :)
I helgen hade jag tänkt att jag skulle varit nykter, men nejdu tack jag va nog fullast i hela jävla värmland hela helgen herregud har såna minnesluckor från helgen så usch :/ 

Sen hade vi släktträff i söndags oxå :) riktigt kul faktiskt.. drack ju till 8 på söndags morgon smart som jag är , kan inte sluta som vanligt och blir aldrig trött, så jag vaknade hemma hos Jimmy men paaaniiik trodde jag hade missat släkten och allt , men som tur va så va kl batra 12 och alla skulle komma vi 3 så jag vingla väl iväg hem dretfull , mamma va dock inte så nöjd på mig, men d funkar ju iaf maha!

Nu skrev Emelie att vi skulle dricka grog idag tyckte hon, och det låter väl mer lockande än att va hemma och packa? haha så d blir ..d är ju så jävla gött väder :D

hejpa!

Då va man i..

äckliga grums igen :/ Har varit i kil sen i torsdags, och jag har varit pigg å glad , och så kom ja till grums då vare skit igen haha! Men har haft en rolig dag faktiskt , va in på möte i stan i morse , tror ni jag va dreet trött ellr? öeehm jaa!! Sen åkte ja till skolan en sväng sen har ja åkt runt överallt med mina kära grannar :D Hade viljat blivit full idag men d blev inte så? eller ja d är ju inte försent ? haha! I lördags va jag sååå jävla klappkanon .. vakna hemma hos mamma men kläder jacka å allt på mig? haha och mamma berätta att det va tänt i hela lgh när hon vakna och att det stog öl i hallen och massa skit haha och så hade hon öppnat dörren å typ nästan spytt för d stank så jävla mkt fylla haha, men varå jag är aldrig full? mahah!

Ska boka en båtresa nu oxå :) wiioo vad kul!! vet ju hur kul jag hade sist iaf haha!

nej nu ska jag nog försöka göra ngt vettigt kanske.

Kommer aldrig glömma dom orden du sa till mig! :)

ÄNTLIGEN!!

fyfan vad härligt väder alltså :) Blir så jävla mkt piggare och gladare när d är sånt här väder .
Låna min kära grannes bil igår och va ute å ragga hela kvällen och natten, hade as kul . Så vakna jag och Elin av att solen lyser in i fönstret vi blev helt vilda och sprang upp och väckte hoff och tog bil nycklarna å drog typ haha. Han är så snäll så , litar verkligen på mig eftersom han lånar ut bilen bara sådär! wooho .

Nu är det ngn som vill ha min lgh oxå. Hon ville flytta in nu egentligen men hon får vänta till början eller slutet av maj :) Hoppas d blir som planerat allt nu då , fan då blir jag glad vöttu!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen blire kíl :D
Brorsan fick sin lägenhet igår så ska väl hjälpa han lite men den!

hääjdå!


                                                               
RSS 2.0