GOTT NYTT ÅR!!!!

Ja, hoppas att 2009 blir ett bra år nu!

Ikväll blir d massa fest kan jag lova!







 

Klantskalle..

ASA HALA HALA på er! :D haha ..

Har varit i stan idag.. hitta inte ett jävla skit!! Så typiskt , men träffa massa roligt folk iaf :-)
Men vi kolla ju inte speciellt noga heller.
Sen bärde d iväg till skoghall å hälsa på Fllllleeedlik. Mecka lite bil da :D haha , fan va kung jag va på att klistra fast märken.. allt och allo tjejen som man är da :D hahah!

Sen på vägen hem så skulle jag dra ner rutan på bilen , ååååhej den gled ner och d gick inte att få upp den å skit. Ändå sa Fredrik till mig att "draa inte ner rutan nu" , men givetvis lyckades jag med d, så jag fick åka till Lippel så han hjälpte mig, han fixa d på 2 sek typ , smart jag kände mig då! tack lippel <3

Känner som att jag håller på att blir sjuk? usch , skit hes och hostar och ont i kroppen har ja :-/ men får hoppas att d går över illa kvickt!

Ska hämta Krikke snart oxå , sen blire väl till Nina å Rolf och sen blire torsby, ska lämna en bil där!

Och kan ju skriva här så att alla vet .. NEJ jag är INTE gravid  .. haha d går rykten om d . Fyfan alltså för folk.
Fattar inte vart dom får allt ifrån? men folk är ju så intresserade av mitt liv , och älskar att snacka om d! stick ist..

nej nu ska jag dra mig .

Adjö!

ojojoj vilka dagar..

ah d kan man säga .. massa fylla å stå hej!

Hade en mysig julafton iaf , men hade ingen julkänsla för fem öre.
Men d är väl så ju äldre man blir kanske!
På kvällen drog ja till stan , drog till arena och va wild and crazy da :D haha ...
sen blev d massa annat efter krogen . Kom hem typ 8 på morgonen, va gjorde vi från kl 2 till 8 på morgonen? haha kan man fråga sig , va på nån fest  iaf , hos krikkes kompis! Sen däcka jag tydligen på vägen hem, haha jag som aldrig gör d och alltid vägrar att åka hem typ! Men va riktigt monsterfull . Elin försökte väcka mig as länge, till slut hade jag väl vakna till och då hade jag kollat på henne och sagt  "stäng dörren så jag kan fortsätta spöka" haha så jävla knäpp är jag!
Men Marcus fick liv i mig tillslut.. Och då upptäckte jag att mina nycklar va borta, så jag fick sova hos Elin.
Ringde hyresvärden 8 på möran å va dret full och sagt att han skulle komma å shit, fyfan för en dretfull Jenny!


sleezebagen själv då haha



Sen vakna man på torsdagen och hade ångest och d va bara att börja dricka igen.
Va i grums å förfesta, sen drog vi till torsby, va la kul =)
Fredan hände d inte allt för mkt , satt i slottsbron å blev full å så.
men igår blev d ett jävla pådrag. Va i vålberg på någon ny klubb, eddie nilsson spelade där, va kul men blev dock för full (som vanligt) . Sen blev d efterfest hos larsson , söp till kl va 12 på söndag dag . Dom andra somna ju till slut , men jag och Robin va vakna hela tiden, vi har inte sovit än , och jag är inte så trött? herregud jag kan nog va vaken i många dygn.
Men d va jävligt kul iaf!

å just dä får inte glömma att skriva att krikke har vip kort och års kort å så på den nya klubben i vålberg HAHAHAHAHAH!! fattig du är ...nöjd da! Aa den grisen drog utomlands idag han med min kära far! :-)

nejdu orkar inte skriva ner allt roligt som hänt men.. nej man kanske skulle gå å lägga sig i sängen och kolla på film , jag och Elin kollade nyss på "humor från tv4" jävla va rolig den va :D

Hoppas ni haft en bra jul alla!

Häjpa!

Va ska jag göra? blir galen snart på mig själv!




Mamma goes wild ..

haha ah hon är helt galen idag , rolig da . Är inte van vid att umgås med henne. Men d är skönt att göra d , men saknar faktiskt att bo hemma. Att alltid ha någon här hemma å grejer. Jag hatar ju att vara själv .

annars då, sitter hos mammsen , ska sova här inatt, ska ju upp tidigt till morgonen och hälsa på min kära bror =D ska bli sååå gött att se dig igen.

Va in till stan förut och handlade julklappar , inte d lättaste vill jag lova, fan vad svårt d är att veta vad man ska köpa , men men d är ju tanken som ränkas, hoppas alla blir nöjda iaf :-) Framkalla massa kort förut som jag ska ge till brorsan, la in dom i ett fotoalbum å så. Ingen ide att köpa något annat eftersom du inte får ta med ngt in , förutom kort!
Så köper till dig när du kommer ut!

D har varit en rolig helg iaf. ville ju fortsätta att supa i söndags, men d gick ju inte eftersom jag va tvungen att göra massa , och imorgon blire ju till brorsan sååå fick hålla mig nykter .

Men imorgon blire nog lite alkohol , vi ska ju ha uppesittarkväll hos mamma imorgon kväll :-)

Nej nu blire till att ringa ett samtal sen tv ..

hejdåååråå!



Bror och blackie :D

Stickstickstickstick...




Orka med allt å all jävla skit!!!!!!
Stick ist .

Humor..

HAHAH , fan vad kul :D





HAHA





OOOOONT!!!

Ah fy i helvete vad ont i revbena jag har :-S  Vakna imorse och kunnde knappt röra mig , och jag fatta inte va d va .. men sen sa Krikke att jag ramlade ju igår hahah , värsta smällen da , så inte så konstigt att jag har ont . Ramla ner från Elin säng haha så jävla dret full!

Lite ångest idag ? eeehm jaaaaaaa .. Orka, ska försöka att inte tänka på allt ist!
Va hemma hos Polly å festa igår , d va roligt.
Känns inte som lördag idag? d är nog bara för att jag börja supa i torsdags. Lång helg da , inga fel =)

Fan vad härligt att man inte ska upp till skolan . Så gött med lov så d finns inte!

Nej nu blire duschen sen blire sprit!


Hahaha roligt roligt!


HÄÄLJAAA..

aa ingen dret med alkohol .. Blev jägermaister till frukost idag för mig och Elin .

Så jävla gött med helg, hoppad d blir en bra helg nu då :-)

Nu kommer Krikke snart och hämtar oss, måste hem te han å kolla på julgranen han har stylat da haha =) som JAG skulle pyntat men d blidde inte så hejpa , skål på er fuckers!

Älskar dig cuz :D




    

iam so fucking fabulous i piss glitter..



Imorgon är d torsdag då, ingen dret :-)
Fan vad härligt d känns att ha gått på jul lov nu då. Börjar skolan den 8 januari tror ja!? har för mig d va nå sånt.
Har nyss kollar på "se upp för dårarna" haha mögglig film da. Men man får ju skratta lite.. iaf när Krikke kommer med sina kommentarer, såå knäpp, d märks ju att vi är släkt iaf hahah !

vesst vesst.  blir nog lite Capten Morgan till helgen, såå jävla dyng gött är det, mumma dä!
Tänkte ta helga redan imorgon faktiskt hehe!

Nej om man kanske skulle försöka sova?
aa får prova d.
Sov gott era sleezebags.



             

I will come to you.

Tänk vad mkt minnen man har till låtar? sjukt alltså , d väcker så fruktansvärt mkt känslor, både posetiva och negativa, fast även fast d är posetiva minnen man kommer att tänka på så får man en klump i magen ändå? d kanske är för att d är ett minne och d kommer aldrig hända igen lixom!

Idag ha jag en sån dag så jag tänker på allt precis allt . Allt känns dåligt värdelöst och misslyckat och jobbigt, jag vill bara sätta mig ner å grina å få ur allt. D är så mkt runt omkring mig just nu ( mer än vanligt) Men ändå så rädd för att vara själv och må så dåligt som man kan göra ibland. Vill sätta mig och läsa igenom min gamla dagbok och mina utredningar m.m men ändå så vill jag inte, för då mår jag ju bara dåligare?  jag tänker att " ää tar d vid ett bättre tillfälle när jag är på bra humör och ja orkar inte med alla känslor å va ledssen idag å blalal" men d händer ju aldrig. Får fan göra d idag tänkte jag. usch, d är nog bra att ha såna här dagar ibland kanske.. eller!?

Orka skriva mer om d här nu, ska försöka skriva något posetivt iaf .


Nu har Nemo lärt mig hur man skriver ett bra cv till snubben i sunny , så nu blir d att sitta å skriva. så får vi se hur d går :-)
D ska nog inte va några problem.

Häjdå.





TITANIC

Fy i helvete vilken bra film , såg den nyss .. man grinar ju inge lite när man ser den heller :-/ usch. Men sen kom Krikke mitt i filmen och satt och förstörde känslan i filmen haha " åå har dom inte dött än , blalalal"
iskall då  :P
Och Leonardo DiCaprio är ju inte tråkig i den här filmen, så jävla läcker!

Man kankse skulle försöka sova, känner mig inte trött, och kan inte sova som vanligt.
men d blir att kolla tv nu iaf.





                      
                 





 

Han är en händig man..

Denna karl jag hade hos mig idag hahhaha :-D Idag fick jag besök av en pöjkabete som lagade min spis haha . Stackars kille , ååå guuu sikken häck han hade ..HAHAHAH Jag och elin är seriösa som alltid ..nej nu får vi ge oss .

aa Elin ränner ju här in och ut och varje dag, och jag lovar er hon kommer med  nya kaffekoppar varje gång , snacka om kaffekärring :D haha. Elin skaffade en blogg igår hehe www.elinbjorkegren.blogg.se  :-) haha kolla vettja!
Nej nu blire Ice age 2 , så vi får skratta lite efter denna bedrövliga dag!

ajöken sa löken . ( HAHA)


Här har ni kaffetanta =)

Love bomb baby!

Hejhejhejhejhej HEJ! =)

Pööh vilken dag d har varit , va så trött imorse så d va fan inte möjligt. Orkade inte ens skratta nästan .. DÄRUU Krikke du som är van vid att jag pratar å härjar så fort jag öppnar ögonen haha  eller d är väl alla vana vid som känner mig , då skulle ni varit med imorse!
Första lektionen, gick jag in till Anders och skulle träna lite på några ord å blala, aa visst somna till i stolen där.. vaknade av att d smäller i dörren haha så kommer Anders in " men Jenny sover du? "
hoppsan .. så då fick jag tvinga mig att hålla ögonen öppna. Sen gick jag runt som en zombie hela dagen ..
HAHAHA sen hände något väldigt kul som jag aldrig glömmer..Staffan kom in till klassrummet "mattelärare" och står brevid mig och pratar med Anders , och jag rapar han i ansiktet typ, va ju inte meningen att d skulle bli så , men jag va ju inte med i hövvet och han stog så nära mig så jag bara la av en rap som vanligt :-P han blev helt förstörd HAHAHA fan vad jag skratta , Anders bara skaka i huvudet och sa till staffan " aa du staffan jag är så van d här , blir inte förvånnad över jenny och elin med något längre" =D bra att du blivit härdad anders .
sista lektionen vi hade så kollade vi på film .. Aa ååheej jag somnade till då med.. vakna av att jag skrek  " höööööö"  och Mario och Johan  sitter bredvid mig och skrattar som fan å fråga va fan d är för fel på mig ;-P så äckligt när man är på väg att somna så skvätter man till! haha aa aldrig mer denna dagen iaf, har aldrig hänt mig förut.

Igår tvingade Elin mig att smaka på mjölk .. jag hatar ju mjölk usch . Men hon sa " snälla eftersom d är min födelsedag så kan du väl göra d för min skull" haha vet inte om hon skulle må bättre för att jag smaka på mjölk, men iaf d gjorde jag , och fyfan va äckligt!


Nej nu blire varm O`boy och film med Elin .
pussda

Grattis till dig elin =)

Japp hon fyller år idag. puss på dig <3

Har nyss skickar iväg mejlen nu . Undra när man får svar då? Tänk om vi får jobbet? haha vi vill jobba utomlands till sommaren , så nu har jag och elin sökt :-) Sunny beach eller Ayin Napa blire, får se vart d blir! vi lever bara en gång så man måste uppleva så mkt som möjligt! Och vi har tjata om d här så jävla länge nu.

Alltså älskar ni ett band så mkt så ni får gåshud och nästan tårögd när ni hör /ser dom? Kan jag ju säga att d blir jag när jag lyssnar på guns `n roses , fyfan vad jag ryser när jag hör dom , jag kan sitta i flera timmar å bara lyssna å kolla.. så ruggigt jävla skit bra .


Kärlek kärlek



åååå så bra låtTitta bara vilken kung han är axl rose..





Öron orgasm..




Bäste Slash såklart!





Så nu får d va bra, annars kan jag sitta i dar å bara lägga ut allt bra, hehe men d går ju inte!
Å drygt att d bara är måndag idag , men hoppas veckan går fort så d är hälja snart igen :-)
snart julafton oxå , ååhej .
Det ska ju inte bli någon dret med jullov nu heller . Då blire fest fest fest!

Kom upp till skolan imorse oxå , d va inte dåligt. Men jag va bara där i två timmar typ, för sen ringde röbben. Så dom kom och hämta mig i skolan så åkte vi hem till mig och skulle få igång röbbens skit bil, gick ju bra. Så nu har jag den inte längre. Men jag har ju inte kört med den på flera månader så den har ju bara ståt här utanför å mått :-) Den är ju krockad så den är inte så vacker!
Uu vad jag måste köpa mig en bil , men jocke är ju så dryg .
Tänk om man vore miljonär? fan vad vackert d hade varit!

nej nu får d fanimej vara bra =)

hejpa

Pokerface..

Ojoj vilken helg! dock inte lika roligt som d brukar vara .. fick ju inte träffa dig :-(
I fredags festa vi i värmlands rövhöl (grums) , va ju inge vidare härj hehe sen drog vi in till stan.. inge folk alls. ah sen va vi i skoghall en sväng oxå å blalala sen blev d hem till grums igen,  och jag ville inte sova så jag och elin å krikke satt uppe å stre. Och jag vaknade av att jag mådde illa  och behövde spy :-/ har spytt två dagar nu .. fattar inte vad d kan vara? Men när jag vaknade förut så mådde jag inte illa eller nåt.. skumt? Men d är ju bra d , finns inge värre än å spy usch usch..
Vaknade upp på rogers soffa förut haha . ville inte hem igår som vanligt så jag följde med hem till dom och festa vidare. Åkte ju ut med hoff igår.. 
Sen blev jag trött , men hoff stre ju hela hela tiden så jag kunnde inte sova. Till slut sket ja i att svara honom så då blev han tyst ett tag.. nej då vaknar jag av att han sparkar på mig , då blev jag förbannad vettu :-)

Kollade på elins kamera förut va d va för kort hon tagit haha fyfaaaaaan vad hemska kort åhej.
Kollade på svenska hjältar förut på tv , fan vad jag grinade.. usch jag är ju så känslig . Herregud och särskilt dagen efter jag druckit , då blir jag dyng känslig. jaja nu ska jag kolla film och mysa med elin , tror krikke kommer snart oxå.


Snyggingen själv då , haha vi är inte friska nån stanns du och jag!
Men vad skulle jag göra utan dig min sköna? pussda



Bengen spanar..

sheennare :-)

Redan onsdag, fan va goddigt!
Har suttit på möten idag i 3 timmar, drygt som fan, men sammtidigt fruktansvärt bra :-)

Idag skulle jag behöva tvätta men d är nån jävla sleezebag som har tagit tvätt tid hela jävla dagen, får väl tvätta inatt då ist, kan ju ändå inte sova.

Uu jag är fan inte möjlig ibland alltså haha jag kan va så dum ibland , jag pratar innan jag tänker..typiskt mig, och då kan d ju bli fel ibland haha som häromdagen när jag sa att jag ville interjuva han som uppfann kläder elin bare " aa för han lever nog va" haha hoppsan .. .. "men att tänka innan man pratar är som att torka sig i röven innan man skiter"

"om vi ändå finge värme" HAHAHAHHAHAAHAHHAH fan vad kul vi hade igår , krikke är helt förkrossad när han umgås med mig å elin han tycker vi är helt störda :-P undra varför.. haha men han får sig ett gott skratt , tur de :-)

kanske skriver sen .

hejpa!

Haru skete ner dig?

Ja d va en jävligt bra fråga haha :-)



Vaknade kl halv 12 idag :/ apatisk som vanligt haha , så d va bara att hoppas in i duschen å sen fick ja skrika lite på Krikke å Elin så dom vaknade haha elin vakna å krikke låg å gnällde å klaga.. mm han trodde kl va 8 på möran han vannsinig :-P men sen gick han upp så åkte vi till skolan.. jag han med två lektioner iaf , känns bra. Har ju möte imorgon oxå :-( vill inte ha d , usch! Så imorgon MÅSTE jag upp mamma kommer och hämtar mig till möran.


Tjejer alltså?.. fattar inte varför d bara finns surfetter här i världen? Så fort man umgås med någon så äre som att dom tror att man gifter sig med dom lixom. Får jag inte umgås med flera vänner eller? Jag tycker bara d är roligt att umgås med flera.. nej ist ska man vara själva.. och umgås jag med någon annan nån dag så blir d surt .. fattar inte varför. Vad man än gör så blir folk sura, och alla ska vara så involverade i mitt liv och minsta grej jag gör så är d jag som ska ha dårligt sannvete? men själva då..jag ska ta hur mkt skit som helst. Visst jag tappar omdömet som fan när jag dricker, särskilt sprit . Men ist för att kasta skit på mig och påpeka allt jag sagt och gjort och vill att jag ska må ännu mer dåligt så kan man väl ist stötta mig och försöka förstå mig ist. Nej d går inte.

Den enda som kan göra de d är Elin hon förstår mig alltid men d är väl för att hon vet allt i mitt liv å allt som finns runt om kring mig. åååå blir galen snart.  
De har alltid varit så att d ska ske på den andras vilkor, jag har ju oxå en egen vilja. Folk ska inte styra över mig. Är väl för snäll mot minna vänner , men d är klart man är d mot dom man älskar? men d ska ju inte bara vara så från mitt håll , hädan efter ska jag behandla folk så som dom behandlar mig!! Visst jag är heller inte perfekt men inte fan blir jag sur för minsta lilla , är fan nästa aldrig sur om d inte är någon som gör mig illa eller sårar mig då är jag nog den elakaste människan som finns ibland.
Men jag vet att ni bara är avunsjuka, men fattar inte varför , tror ni jag har ett perfekt liv? d har jag absolut inte d är mkt som saknas i mitt liv för att jag ska må bra och ha ett "perfekt" liv. Och när ens så kallade "vänner" visst d va ett jävla bra tag sen vi umgicks å allt, men att du håller på å fuckar dig såhär , d trodde jag fan inte . " aa hon tror att hon är så snygg å tror att hon kan få alla killar å  blalaa" För d första så tror jag absolut inte d , d handlar om att du har dårligt självförtroende å tycker att du ser ut som helvete och att du aldrig får killar , därför måste du säga så om mig för att du är så jävla avundsjuk, kan tyvärr inte hjälpa att du ser ut som ett träsktryne, och att du mår dåligt för d, men nästa gång du snackar så kan du ju tänka på vilka som hör dig haha, kan säga att jag kommer inte ens titta åt dit håll när jag ser dig. Du har ljugit mig rätt upp i ansiktet. Såå nu vet ni varför jag hatar tjejer.. Aaja skit i räää!

Vill att d ska bli fredag någon gång, så drygt när d är vecka, allt är så världelöst . Måste in till stan under veckan å köpa julklappar , uu vad svårt, vad fan ska man köpa till alla tro? aa d märks.
Ska hälsa på brorsan den 23 oxå =D uu jag saknar dig så d gör ont , d går inte en timme utan att jag tänker på dig . längtar tills du kommer hem, och då har du lovat att du aldrig mer ska lämna mig, hoppas att du håller d den här gången oxå!

Jävlar vad jag skriver, nu får d va nog =)

Ha d bra.


The gangsters ;-) haha


ingen rubrik.

Jahapp då vare måndag då, fan vad drygt.
Haft en rolig helg iaf, fast ångest har man ju alltid på söndagar :-/ får bli ordning på d nu .

Trött som fan är jag idag, kom inte i säng i tid alls igår , så jag kom ju inte upp imorse.
Krikke va ju här igår så vi kolla film å stre å blala så d blev sent.

Jag mår illa som fan idag, kanske är på väg å bli sjuk , hoppas inte d .. eller jag kanske skulle få i mig någon mat!

Känner mig så jävla besviken på endel. Finns fan ingen man kan lita på här i världen.
hatar alla känns d som just för tillfället.

Och jag varnade dig , skyll dig själv du får ta konsekvenserna ;-) haha!

nej ingen ide att skriva för allt blir negativt ändå.

bajbaj

ASA HALA HALA.. HAHAHAHA..( TRYCK NER HAKAN MOT HALSEN OCH SÄG D SNABBT) =D

HAHAHHA :-)

Fan vilken slapp dag d har varit idag. Men d är ju gött d med ibland å stressa ner lite, vilket jag inte är bra på haha!
Idag har elin varit som en liten mamma åt mig hela dagen haha har ju inte kunnat rört mig typ, så hon har hjälp mig med as mkt ;-P Aldrig mer tatuera mig känns d som .. fast så säger jag denna veckan , sen är jag igång igen.. hehe är ju inte klar än, några till vill jag allt ha! Har skrattat så mkt idag så d finns inte, men d är som vanligt d när d gäller oss två haha!

Nej nu ska jag och Elin dricka lite viiiiiiiiiiiin ... haha trodde hon skulle komma in med små vin glas, men nejdu hon kom in med dom största glasen hon hittade haha =) vi värmer upp inför helgen .. Jocke och dom vill att vi ska komma å festa med dom sen men vi känner att .. HAR INTE TID  haha ... nejdå fårse vart d bär iväg! 

nu har vi inte tid hejsvejs!

Hoppas jag får träffa dig i helgen : ) 

Har ni sett nått sånt skräckinjagande någon gång? haha..



 




MOOOOUUUU!!!

Nervös..

Aa jotack :S om några timmar så!

Idag har jag och Elin kommit på vad vi ska göra med våran framtid, haha fan detta kommer ju att gå galant d här.
Eftersom vi är så galna som vi är så kommer nog detta gå igenom får vi hoppas iaf!
En lärare på skolan skratta och tyckte att vi skulle göra det här, eftersom vi är som vi är sa han haha!
Jag kan ju tyvärr inte berätta vad d är än då, men d kommer ni märka om d funkar :-)


Snart helg oxå FAAAAN vad gött.. då äre fest!


Haha tröttnar aldrig på denna, blir lika glad varje gång jag hör den!







Kid Rock är ingen dret heller :-)



Saknar dig =)


Mördare..

Ja d kanske vore något att satsa på :-) eller oxå inte..

Kom upp till skolan idag iaf, känns skönt! Vakna faktiskt av att d ringde i telefonen för en gång skull. Fattar inte varför folk ringer te en så tidigt, folk borde ju veta att man söver haha. Men d gör inget d va ju bra så att jag kom upp!

Alex Lanz fyller år idag oxå , grattis till dig böbben!
Nej nu ska vi kolla på film å dryga. Varför kan d aldrig hända något kul?
Ikväll blire hem till roger och kolla på desperata hemmafruar :-D



Greas , klent bra film. Fast Dirty dancing är nog fan bättre :-)


Ett gott skratt förlänger livet..

Haha mm jag och Elin har suttit och kollar på massa roliga videos, lägger ut några.

Törligt arg katt haha .





Nej men va syyynnnnn ..  haha fan va skön :-) i slutet blir hon helt vild å dansar.




Haha va vackert, fränt som fan.





Orkar inte lägga ut mer, men d va många som va skit roliga =)
Har suttit på msn och spelat "Sanning och konka" skiiit kul , fattar först inget utav d. Men d va skoj fast d va hemska frågor, och jag fick dom hemskaste givetvis! Fråga Fille vart han fått spelen ifrån , men sen såg jag att dom fanns ju vid länkarna på msn! så nu jävlar ska jag spela d med alla mohaha!

Snart kommer marushka :-) Vi ska laga mat, hoppas hon sover här inatt igen, finns inge värre än att sova själv ju . Fast jag har blivit mkt mkt bättre på de än vad jag va för ett tag sen.. men d är ju inte så konstigt efter man har varit ilag med någon i 3 år och inte sovit utan varann en enda gång typ haha! Men nu har d blivit lättare, dyng bra!

Nu ringde saxen oxå , han vill att ja ska supa med dom idag, men tror icke att ja orkar de, marika kommer ju och sen ska vi säkert till roger som vanligt.

hejpa!!

Morgontrött..

ah som fan oxå, kom inte upp imorse heller, blir så trött på mig själv.
Marika fråga igår  " ska jag väcka dig till morgonen när jag drar" haha jag bara nejnej jag ska inte upp så tidigt, jag kommer upp. Vakna inte ens när du åkte. Men d blev ju lite sent igår, först va vi ju ute med fleeeedlik en sväng och sen åkte vi hem till mig senare och kollade på film, men jag missa hela jävla filmen,  jag fick sitta och prata i telefon i 2 timmar typ för att du mådde skit å ringer å grinar, och jag ställer väl upp som vanligt på dig, fattar inte varför jag gör de? efter allt du gjort å sagt å allt som hänt . Men jag är väl för snäll när d gäller dig.

Får kolla på filmen nu ist, finns ju inget att göra ändå.
Elin kommer väl hem snart kanske. AA hon hade ju ringt och försökt att väcka mig , men jag är så apatisk haha så jag vaknar inte. Annars så brukar hon plinga på dörren som en galning , då vaknar jag kan jag lova , håller på å skita ner mig haha!

Nej ska väl kolla på film nu tänkte jag..eller städa kanske? eller supa sig full kanske? vilket låter bäst.. supa sig fullsåklart :-) ah d märks, skriver kanske sen.





Sönder spelad låt.
fast när man är full så brukar man att blir glad när man hör sen haha!

RSS 2.0