God morgon sverige!

Trött ska jag inte neka till att jag är, med tanke på att jag somna vi halv 5 inatt typ! Och går upp såhär tidigt. Måste försöka vända rätt på dygnet ju! Har blivit en sån nattmänniska, och sen sover jag hela dagen typ. Inte helt okej när det är sommar!

Men kom upp i tid idag och gjorde det jag skulle, vilket inte hör till vanligheten precis! Står mest och kliar mig i röven och får inte något gjort. Men ska bli ändring på det nu!

Alltså jag har verkligen hittat min idol! Han kan nog vara den roligaste jag vet! Skrattar så jag dör varje gång jag kollar på han! Skulle vilja bli homies med en som är exakt som han, fan vad kul! Kan känna igen mig lite i han oxå! hahahaha!


Här kommer han Mannen,myten,legenden! Örjan lax <3


Midsommar..

Är det imorgon :) Och kusten blir ju givetvis med brudarna! Har längtat så mycket, bara att få komma bort härifrån, nya människor, ny miljö...något nytt helt enkelt :) Ska bli såååå kul.
Och fyfan vad vi ska festa och härja wiie!

Va ett tag sen jag skrev, har aldrig tid typ haha. Eller så orkar jag inte kanske?

Studenten har man tagit nu då, känns helt underbart. Känslan när man sprang ur skolan och alla stod där med blommor å skylltar, helt obeskrivlig känsla. Tårarna kom hela tiden typ! Marika och Robin hade verkligen lagt ner sig och gjort massa! Ni är mina bästa <3
Men som sagt de va den känslan jag hade...känner inte så nu kan jag säga!
Jag känner mest
rädsla,panik,frågor,hur,vart,när,sverige,norge,usa,vuxen,vill inte,hjälp mig?

Skulle nog kunna skriva mycket mer ord för vad jag känner! Vad fan ska man göra nu? Jag kan inte bestämma mig för vad jag ska välja att göra? Jag vill inte bli vuxen!

Nej nu har jag packat det sista..hoppas att jag inte glömt något nu?

Kusten here we come :D


Trevlig midsommar föresten!

pain!

hur kan man känna sig så liten och ensam? Varför kan livet vara helt värdelöst och kännas som att man inte har ett skit att leva för? Varför förtjänar en människa att känna så? Varför är livet så orättvist? Jag vill må bra, jag vill vara lycklig, jag vill leva min dröm! Men hur fan ska jag göra?




herregud, studenten IMORGON!!?!

Känns helt sjukt..kan inte fatta det? Har längtat så mycket efter denna dagen, men du känns det som att jag inte vill att det ska bli imorgon, jag vill inte ta studenten så jävla otaggad känner jag mig just nu!
Men det kanske är normalt att känna såhär.
På något vis ska det ändå blir så skönt när allt är över, har varit så stressigt och oroligt dom senaste veckorna..och jag har varit en MONSTER den sista tiden haha. Har varit sur och lätt irriterad och allt har varit fel. Men som sagt, har varit så stressad och allt, vilket leder till att Jenny Skoglund inte blir rolig alls! Stackars mamma och Robin som får ut för allt jämt!

Robin ringde nyss ihopp om att jag skulle vara på bättre humör, vilket han ganska snabbt insåg att så va inte läget (i vanlig ordning) Han ifrågasatt vad det va för fel nu då. Jag förklarade läget..det fanns ingen god mat hemma, och jag va så himmla hungrig, och har inte ätit ett skit på hela dagen (lägg till 1000 fula ord och massa hot) jag förklarade att jag va sugen på burgerking.
Sagt och gjort, han är snart här med mat till mig (från burger king) mohaha! Snäll han är då lille böbben <3

Hade jätte trevlig och kul igår på studentmiddagen! Våran klass är ju lite galnare än dom anndra i skolan..tror det märktes? höhö! Mycket skratt och alkohol, de gillas!

IMORGON SMÄLLER DET!!! FÖÖÖÖÖR JAG SKA TA STUDENTEN, FYFAAAAN VAD JAG ÄR BRA!!!!!!!!

Studentmiddag :)


Yes, idag ska jag och min älskade klass umgås! Vi ska dricka lite hos Sara sen bär det iväg till skolan där vi ska serveras en goddig middag! Blir nog jätte kul! Snart är det ju slut med skolan och vi alla skills åt på olika håll!



i love this song!



HAHA...


Haha vilken goding! Fick mig ett gott skratt iaf!



sömnproblem..

i vanlig ordning ... sitter och funderar på varför jag inte är trött och varför jag inte kan sova som normala människor gör vid den här tiden!
Idag har det inte varit en bra dag.
Men känns dom jag börjar bli ganska van!
Nog läge att jag ska sluta beklaga mig nu va? haha!

Imorgon blir det att umgås med klassen :) Vi ska sitta hos Sara å dricka lite, sen iväg till skolan där vi ska på middag. Förrätt,varmrätt och efterrätt. Mumms! Sen blir det massa annat också. Johan ska ha efterfest sen, fårse om man hänger på eller om man åker hem och lägger sig. Men jag känner mig själv så jag kommer dra på efterfest och sen festen efter det och sen är jag hemma tidig morgon dagen efter..att man aldrig kan ge sig? Ska alltid va kvar sist! Men vi är ju bara unga en gång, får passa på att festa och leva livet!

Nej nu ska göra ett nytt försök..hoppas jag somnar!





En gång i tiden var du allt jag ville ha.
Nu är du allt jag önskar jag aldrig haft.
En gång i tiden var du snäll och varm.
Nu är du den som får mitt hjärta att sticka av kyla.
En gång i tiden var jag lycklig med dig.
Nu är du den som gör mig olycklig varje dag.
En gång i tiden var du allt jag ville ha!

galet..

helt galet vad fort tiden går? Studenten om 3 dagar...det känns som att det va igår jag sa "en månad kvar" vipppss så är det bara några dagar kvar! Längtar jätte mycket :) Men samtidigt har jag lite panik, vad ska jag göra sen? Ska jag va kvar i sverige och jobba.. gaah mycket frågor men få svar dock! Det är så mycket jag funderar över när det gäller framtiden alltså! Blir tokig snart! Jag vill ju sååååå mycket!

Skriver aldrig blogg längre, men funderar på att börja göra det igen. Kan sakna det på ett vis faktiskt!
Man ska ju ha något vettigt att skriva om också, vilket jag typ aldrig har haha!

Annars så ser väl livet ut som vanligt tror jag? Och det gillas inte..det måste hända något snart. Vill bara åka iväg och göra något kul, blir galen av att sitta i kil och tråka.
Har varit en tuff period nu sista tiden och jag vill att det ska vända NU NU!!


Love you life, live your life!

RSS 2.0