a pice of gooood M












Tröttnar ALDRIG!!

Kaffe

Ja det har jag försökt lära mig att dricka i så många år. Alla dricker ju kaffe förutom jag? haha. Elin har verkligen försökt med allt, cappuccino, olika kaffe drinkar a you name it! Men verkligen inget har varit gott, så vidrigt.
Men igår när jag gick hem till Emilia så sa hon att hon skulle prova en sak som hon alltid gjorde när hon började dricka kaffe. Och ja börja på direkten att "neej det är ingen ide, alla har försökt med allt osv osv" .
Men hon drog ihop en kopp men massa saker i. Och jag tyckte det va GOTT!!? Så igår mina vänner drack jag min första kaffe kopp :) Det kändes bra, jag kände mig vuxen, jag kände mig lycklig, haha! Låter som det vore värsta grejen här..men det är typ de? Jag är alltid så seriööööööös.

Imorse när klockan ringde så flög jag upp ur sängen typ..solen lyste in genom fönstret och ja fick vårkänslor utav dess like. Drog på musik och dola lite innan jag gick iväg till "jobbet" haha. Man blir så pigg när det är fint väder.
Igår satt jag och Emilia ute i solen och drack kaffe och lyssnade på musik och bara njöt :) Underbart.

Va till läkaren och tog massa prover igår. Hoppas på posetiva svar!!



Jag har sån beslutångest så jag vet inte vart jag ska ta vägen? Kan inte bestämma mig????

Ta mig tbx sa ja!!!






Sjukt..

Sökte på min sjärntecken (skorpion) och läste lite om de.. alltså det stämmer så sjukt bra? Va nästan lite läskigt, haha!




Skorpionen är, modig, mycket hemlighetsfull och på ytan bedrägligt lugn, men under ytan brinner passionen och skorpionen älskar och hatar med samma intensiva glöd. Skorpionen gör aldrig någonting halvgjort och det är alltid allt eller inget som gäller. Skorpionen är en riktig god människokännare och de har en stark medkänsla för ”verkliga” problem. Däremot så tål de inte människor som beklagar sig om oviktiga eller obetydliga problem.

Skorpionen har som sagt lätt för att läsa andra människor och de analyserar och studerar gärna sin omgivning. Däremot så är de inte så lätta att avläsa för andra och de håller oftast stora delar av sitt liv och sitt inre hemligt vilket gör att de är svåra att komma in på livet.

Skorpionen är som alla vattentecken otroligt känsliga och denna känslighet tenderar ibland att ta destruktiva former, de kan ha oerhört svårt att förlåta eller glömma en oförätt och de kan bli riktigt hämndlystna och de drar sig då inte för att använda sin empatiska förmåga för att göra andra illa. Skorpionen har också ofta ett stort kontrollbehov och de kan bli extremt svartsjuka.

Skorpionen är måhända svartsjuk men en oerhört lojal vän och partner. Skorpionens aptit och behov av sex är nästan outtömlig och det är inte för inte som skorpionens styrande kroppsdel är könsorganet. De är oftast kraftfulla älskare men även romantiker av stora mått. När skorpionen blir förälskad är de det med besked och igenting kan stopp dem.

Skorpionen älskar och lever med en alldeles egen glöd och de behöver ibland kämpa med de mörka sidor hos sig själva som ibland tenderar att ta överhand. Skorpionen är mycket intresserad av existentiella frågor och de har lätt att komma i kontakt med sitt eget likväl som andras inre. De kan bli något av en sökare efter högre mening. Skorpionen har en stark vilja att omforma både sitt eget och andras medvetande vilket gör att skorpionen ofta går igenom olika faser av förändring i sitt liv men även att de har förmågan att hjälpa och vägleda andra.

Lämpliga yrkesval: Allt som har i uppgift att hjälpa andra, ex. Psykolog, kirurg, forskare, polis, detektiv, healer, lärare.

Känsligaste kroppsdel: Könsorganet.

Skorpionens bra egenskaper

Målmedveten och beslutsam
Intelligent och skarpsinnig
intuitiv och bra karaktärskännare
Problemlösare och extremt uthållig
Mycket sexig och passionerad
Fantasifull

Skorpionens mindre bra egenskaper


Överdrivet svartsjuk
Ägandefixerad mot sin partner
Kan vara grym och hämdgirig
Misstänksam och bitter
Hemlighetsfull
Kan få ett tvångsmässigt beteende










piggare

Ja jag börjar bli piggare nu om dagarna. Har ju gått upp 8 varje dag nu i 2 veckor typ :) Första dagarna var jag som en zombie, men nu blir jag piggare och piggare. Man mår så mkt bättre när man inte sover så mkt, får lite rutin på dagarna!

Helt sjukt vad det snöar alltså? Var världens gladaste i måndags när det va så himla fint väder. Jag och Elin gick hem till pappa och satt på balkongen och mådde med ett glas vin, underbart!

Sitter hemma hos mamma nu och ska betala lite räkningar och så, alltid lika kul!

Ska till min älskade jocke sen igen. Igår när jag va på väg hem så blev ja så jockesjuk, saknar han. Vi umgås inte så mkt längre. Det va så härligt att bara sitta å stri och berätta allt som hänt och umgås med han! Vi har ju växt upp tsm och är barndomsvänner lixom. Min bästa killkompis det.

Elin kommer sen också (idag igen) haha. Vi umgås jämt nu för tiden.. exakt som förr nästan. Vi klarar oss inte utan varann typ? Men det är så jävla okej det kan bli , haha..Mitt hjärta de!




Min kära bror med sin söta dotte Kaylee på dopet :)
Saknar han så mycket, tråkigt att han bor så långt bort ifrån oss.
Men han kommer ju flytta tillbaka så småningom men jag vill att han ska göra det nuuuu.






Tänkt ett liv utan musik? Va hemskt.. Går inte en dag utan att jag lyssnar på musik,skulle aldrig klara mig utan det haha! Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer? Jag hoppar från ämne till änme hela tiden det blir så rörigt.

back in time..

Har nyss kollat igenom alla mina utredningar och gamla brev och tusen andra papper osv från tiden då jag bodde på beh.hem!  Jag brukar aldrig vilja göra det pga att det blir för mycket känslor och så. Men nu gjorde jag det ändå.

Det va helt sjukt, det känns inte som att jag läser om mig? Det känns som att det är en annan individ dom pratar om? Det känns inte som att jag gjort och sagt allt det där som står där? Helt sjuk känsla som ni nog aldrig kommer förstå!

Hitta massa brev från vänner också! Har släppt ett par tårar kan jag säga.
Så ringer jag jossan och skulle berätta att jag ska läsa igenom brev som hon skrev till mig. Då satt ju hon och läste igenom brev från mig? Hur sjuuuukt va inte det? haha knäppt! Jag började gråta när hon läste upp det för mig. Så fjantigt kan ni kanske tycka. Men det tycker inte jag kan jag lova. Ja herregud.

Hitta även ett otroligt fint brev från Veronica min kusin. Hon är "musiker" eller vad man ska säga..hon skriver texter och sjunger dom även själv. Hon har gjort massa spelningar, skit duktig verkligen. Men ifall så skrev hon en låt till mig när jag bodde där, grinade så mycket. Den är så himla fin, här kommer den :)

Det är en tystnad i mitt rum. Jag äter inte. Jag pratar inte. Och jag lyssnar inte. Allt jag gör är att tänka. Jag tänker på dig. På alla problem du orsakat. Jag tänker på oss. På allt roliga vi brukade ha. På ditt skratt. På ditt leende. Jag tänker på sista gånger jag såg dig. Det var den här fredagen. Du låg åt mig. Du log,som om inget var fel. Du log, som om du inte hade några problem i hela världen. Nästa dag var du borta. De hade flyttat dig. Långt bort ifrån mig. Det är därför jag tänker på dig. För att jag saknar dig. Jag kommer ihåg förra julen. Vi var glada tillsammans. Varken du eller jag visste att det skulle bli såhär. Vi visste inte att det skulle bli vår sista jul tillsammans. Varför gjorde du alla de sakerna? Varför skärpte du dig inte och hjälpte dig själv? Jag trodde aldrig jag skulle sakna dig så mycket. Och jag trodde inte att jag skulle gråta varje dag. Jag bara önskar du var här.Här hos mig.Hos vår familj. Jag önskar du att vore här. Så jag kunde veta att du är trygg. Just nu, bryr jag mig inte om julen. Just nu, bryr jag mig bara om dig. Och jag vill att du ska veta en sak. Jag saknar dig. Och jag hoppas att vi kommer se varandra snart. Innan det är för sent. Jag älskar dig Jenny. Av hela mitt hjärta. För alltid.



Så otroligt fin tycker jag, det blir så känsligt och personligt eftersom hon skrev den till mig.

Jaja nog om detta, skulle nog kunna skriva i tusen år känns det som när det gäller detta ämnet.

Hade viljat till sälen idag ju, men det blir inget :( Tråkigt. Men jag får ladda upp för imorgon när mina fnask från örebro kommer, då blir det fest :D

Orkar inte skriva mer nu. pussda.




arg...

ah jag känner att jag inte är på bra humör just nu!!! Sitter på den här jobbskiten jag måste va på varje dag och dom fattar inte ett skit!!! Uh vettu...pallar inte detta snart, får gå ut och röka hela tiden typ! Lugnar mig lite iaf.
Dumt att ha folk som förstår saker och ting på denna plats!

Gick upp 7 imorse.. va as trött! Men skönt att gå upp tidigt ändå, vända rätt på dygnet lixoooooom.

Igår va det en toppen dag, skrattade så jag fick ont i magen hela tiden typ, va glad och mådde perry. De va nog för att jag inte tog min medicin. Återigen så överväger jag att sluta med den helt. Men jag vet inte, fårse!

Sitter och håller på med mitt cv, men jag tycker inte att det blir bra.

Näääääej fyfan vad dåligt humör jag är på! Ingen ide att jag skriver nu...

Tisdag!

Denna veckan känns helt konstig? I söndags trodde jag att det va måndag hela tiden? helt sjukt blev allt.. eller är det jag som är sjuk? jaaha ..  

Tänkte ta mig en tur till skattkärr nu, världens bästa vän befinner sig där. Så det blir myspys :)
Mamma sitter och kacklar brevid mig nu så jag blev okoncentrerad och tappa allt jag skulle skriva haha..





Ganska roligt klipp haha (när man är på rätt humör)






så jävla ruggig...

Hur pinsam får man va egentligen? Och nej, jag hitta inte den här själv, det va Fille som skicka den till mig haha!




RSS 2.0