SUNNY FUCKING BEACH!!! <3

NU DRAR VI :D SUNNY BEACH HERE WE COME!! KOMMER SAKNA ER ALLA MINA ÄLSKLINGAR .. HOPPAS NI FÅR EN BRA SOMMAR OCH HOPPAS MÅNGA AV ER DYKER UPP I SB :D HOPPAS JAG KOMMER LEVANDE HEM HAHA :D SKÖT OM ER NU SÅ HÖRS VI . KOMMER SÄKERT UPPDATERA BLOGGEN DÄR NERE OCH HA KONTAKT MED ER PÅ FB :D DETTA KOMMER BLI EN GAAAALEN SOMMAR WOOOHOO!! <3

PUSSSSSSS&KRAM MASSA KÄRLEK <3

Haha

HAHA läste Sofias blogg, du är att rolig du.. fan vad grejer man gjorde när man va "liten" Tvingade sofia att sno saker tex mohaha...stackars lilla flicka :) så här skrev hon

:



"Jenny Skogstokig ska lämna oss för Sunny beach..

Ja i morgon lämnar Jenny Skogstokig oss för hennes jävla Sunny beach!

Vilket innebär att jag ska skriva lite om min bäste Rally tant för er nu och vad vi har gjort i alla våra dar.

kan ju börja med att berätta vad vi gjorde när vi var små..  Små och små jag var vel hela 13 bast och Jenny  var väll hela 14år och satt på kåken och trodde hon var nåt och jag avguda väll Jenny för det på den tiden jenny var väll min Idol eller nåt??!. Jag var ju så liten och våga väll aldrig gör nåt dumt  medans Jenny våga göra allt och kunde allt enligt mig. Minns när jenny var hemma på permis från P12 och vi umgicks varje dag när hon var hemma och Jenny hade ju några regler hon skulle förja så klart när hon var hemma och hälsa på i Kil såklart! och som dom små "änglar"  vi var följde vi ju självklart dom..

Regler Jenny skulle följa!

1: hon fick inte åka till F-haga  för där bodde Cissi och dom fick inte ses när jenny satt på p12
2: Jenny skulle var hemma prick kl 22:00
3 Jenny var tvungen att var snäll vilket innebär att hon inte FICK åka dit för nåt under tiden hon var hemma!.

Själv klart börja vi med att åka till F-haga och häsa på Cissi, Cissi kom självklart och hämta oss i kil på sin vespa som var gööör coolt att ha på den tiden och körde oss till F-Haga var där hela kvällen. Nästa dag åkte Jag och jenny till stan med hennes mamma och hennes mammas kompis för att handla men självklart börja hornen växa fram på Jenny då och hon kom på att hon skulle lära mig att snatta! och jag som avguda Jenny då var ju med på allt som hon var!.  Vill bara påpeka att jag aldrig hadde snatta tidigare förut med tyckte som sagt att allt som Jenny gjorde var dret cooolt  =).Så självklart gick allt som på dans hadde hela veskan full med grejer som vi plockat på oss under dagens gång men sen åkte jag ju fast på HM men inte vad det var och Jenny var borta med vinden och jag stog där och såg förskräkt ut !. men som tur anmälde dom mig inte, bäst vilken lättnad!. vad säger du jenny om detta minnet???! haha.


Sen som alla vet har ju Jenny/ rally kärringa skaffat sig ett körkort vilket är bra jobbat men det dom på bilskola inte viste att Jenny har ju missbrukat dett ganska på brutalt kan man säga!. För det första kan hon ju inte hålla fart gränsen alls, detta har man märkt många gånger, tex  När jenny Körde till sunne i Hissens bil.  Matte satt i framsätet och det ända man hörde var  (jävlar ju du kör då!!, fan tokig du)  men vad då Matte?  Vi höll bar på att köra av vägen typ 2 gånger vad är detta att hettsa upp sig för?? och hon körde ju bara i 160  typ hela tiden men vad är det med det?.

Sen hadde vi ju Rally tävligen mellan henne och Josefin Hultman i förgår från stan! Jenny kör om Jossan på vägen till Kil vilket reta upp Jossan en aning, Så jossan tryckte på gasen och körde om oss  ist! vilket hon inte skulle ha gjort för detta utlöste ju ett hysterikst anfall hos Jenny som tryckte gasen ibotten och ur hennes vackra lilla mun kom det massor av fula ord som, den jävet m,m och spottet  yrde i bilden. Hon bestämde då för att hon allt skulle visa Jossan var skåpet skulle stå och tryckte gasen i botten hon med och körde om henne som aldrig för och när vi körde om jossan  pluta hon på lepparna och gav oss fingre vilket jenny blev väldigt glad över för hon viste då att hennes upprdag hadde lyckats att Göra Jossan förband. och vi kom ju själv klart till Kil först vilket styrkte rally käringens självförtroende en aning mycket, hon var nöjd hela dagen.


men detta vill jag bra påstå Jenny att jag kommer sakna dig skit mycket och att jag älskar dig och hoppas att du får det roligt där nere!

/Sofia "

 

Gullig du är smulan , puss <3

Resfeber?

Vettifan alltså , känns som att inte inte kommer sova ngt inatt, börjar väl bli nervös nu. Åker verkligen imorgon , jag kan inte fatta? Men det så ska bli såååååååååå skönt och galet kul :D

Va och tog spruta för hepatit A idag , hatar ju sprutor fyfan alltså.. men jag fick lägga mig där och pinas och det gick bra , men det för ont i armen efteråt? Krampar i den lixom!

Gud vad jag kommer sakna alla (ni vet vilka ni är) kommer tänka på er mycket och hoppas ni har det bra här i sverige. Och man kan ju ha kontakt på fb och msn , för det finns ju datorer där nere man kan sitta vid, så jag kommer nog va inne och uppdatera osv , försöka skriva blogg så mkt som möjligt :)
Det jag har mest klump i magen för är faktiskt min bror :O Fan vad hemskt om det händer något när jag är borta , nej usch det får inte hända, vill inte ens tänka tanken :/ Men han lever ju som han gör tyvärr.

Pengarna på mobilen torska idag, så måste fylla på imorgon så jag kan ringa alla och säga adjööööööööööö : )
Känner mig helt tom på något sett? Känns som att jag inte hänger med för fem öre, men jag tror att mitt huvud redan är i SB haha det åkte nog ditt för länge sen tror jag. Det enda jag tänker på är SB!

Skriver nog imorgon om jag får tid.

Annars får ni ha det GULD .

massa massa massa kärlek och pussar!




Fuckface

Alltså kan inte du ta ditt äckliga skabbiga fula tryne och ditt menisgslösa trasiga liv och ge fan i att läsa min blogg? nej vänta.. just det... du är ju så avundsjuk på mig och är så jävla intresserad vad som händer i mitt liv och vad jag gör!!
Usch!!
Jag säger bara en sak....You want to be like me but it is not possible, and one day, you have gone too far .. coward


STICK!!

Kärlek,kärlek..

Ja det är alltid bra det :)

Idag har jag varit hurtig tycker jag. Gick upp tidigt imorse och började tvätta alla kläder och så. Sen blev det stan och hälsa på min lilla fis Marika. Och vi va överallt kändes det som? Jag köpte iaf lite mer grejer haha. Men nu ska jag verkligen inte köpa något mer! Sen blev det ju möte med Lena och det gick väl helt okej. Hon blev inte arg för att jag inte tagit detta jävla blodprovet, hon förstod ju att jag va så sjuk ..höhö :)
Sen hälsa jag på syster och stre med henne. Sen blev det hem och fixa lite!

Imorgon ska mamma "hjälpa" mig med min packning.. Jaaa hon blir galen för varje dag som går , för så fort hon tittar in i mitt rum så ser hon bara att det blir mer och mer i denna resväskan. Och allt får inte plast i den :S Då säger hon att jag måste "prioritera" , men jag vill ju ha med mig allt som jag lagt där . Aa det märks hur det blir.


Känns lite hemskt att lämna alla? Att jag ska vara ifrån alla min nära så länge :O Men tiden går nog fort när jag är i Sunny, och man vet ju inte när jag kommer hem, kanske vantrivs där nere?  haha förmodligen inte. Det är nog mitt paradis där jag trivs mest i hela världen :)




HAHAHAHA JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR :D


Har ju inte min dator längre med alla kort , men hade några iaf.. men orkar inte lägga ut på alla . Ett på världens bästa Krikke och Elin hahah! <3

2 dagar kvar tills Sunny Fucking Beach!!!

AAAAAAAA SNART GÄLLER DET!! Det närmar sig verkligen , och jag känner en sån lycka går inte beskriva alltså.
Förut satt jag och tänkte på SB och jag fick gåshud för jag blir så ivrig . Det är redan as mycket folk där nere lixom, tydligen 1500 pers på Glade viking igår (en nattklubb) och det är inte ens juni än? GAAALET :D
Kan inte beskriva känslan , men om du/ni åker ner till SB nån gång så fattar ni . Man lever ett helt annat liv verkligen!

Har varit i stan två gånger idag haha , shoppat loss lite :) aldrig fel det.
Jag och Jossan hade rally på vägen från stan iaf , såå kul .. drygt att dom har så låga hastigheter alltså? Och vem fan ens sköter dom ? Nån jävel säkert..

Imorgon blir det stan igen på möte :S Sen ska jag träffa syrran och Marika osv ..Och köpa lite mer grejer!

Chaio





Sjuk.

Så jävla typiskt att jag ska bli sjuk nu när jag åker på fredag :O Elin ringde nyss och kunde knappt prata för hon hade så ont i halsen! Bajs .. Haha så ringer hon då för att jag ska höra vad sjuk och ont hon har så jag VERKLIGEN hör och förstår att hon är sjuk haha söt :) <3

Skulle ha tagit proverna i dag egentligen.. eller ja i måndags skulle jag gjort det men jag vägrar , mina leverprov kommer va lika höga OM inte värre.. så jag får säga till Lena imorgon att jag har varit döds sjuk och inte orkat något, absolut inte ta ett stick i armen, ååååå finns inget värre jag hatar det ryser bara jag tänker på det alltså , fifan! Hon kommer nog blir skit sur på mig, hon kanske tom inte går på det? Med tanke på att hon känner till mina alkohol vanor. Men vad gör det om 100år?

Idag måste jag in till stan igen för att fixa med massa grejer, det har varit mkt nu alltså . Men på fredag så släpper nog allt när vi sitter på flygplanet :) och hoppas vi är bättre då Elin!







Trasig!

Ont i kroppen, kan knappt röra mig , mår skit , funderar på takfläkten..kan det blir värre?

nej det känns inte som det faktiskt , har varit full sen i onsdags nu , och smällen fick jag ta idag .. förstår inte varför jag får sån fylleångest jämt. Man ångrar vissa saker man gjort , man gör såna saker som man aldrig skulle göra om man inte va full! Nog om det.

Det har varit en galen helg iaf. Igår va man ju i sunne då på kolsnäs, mkt folk och det va skit kul.. fast sen blev det ett jävla liv massa bråk och skit , och farbror blå kom och allt blev ett jävla liv , Men smart som jag är så kom jag undan haha! Hoppas att dom inte får reda på vad jag heter bara! Synd tjej alltså , så går det om man fuckar sig med fel brud :D

Känner mig lite sjuk, snorig och grejer , palla att jag ska bli sjuk nu när jag åker på fredag. Jag bada ju i fryken i fredags oxå haha galet kallt kan jag lova er!

Fredag då bär det av till Malmö för att sedan lyfta mot Sunny fucking beach, 5 dagar kvar bara. Längtar så jävla mkt , men väldigt nervös är jag oxå!

orkar inte skriva mer nu, inge bra när jag är så negativ idag ändå!

bye fuckers

Rastlös...

Ja det är jag verkligen, vill att det ska hända något kul nu nu nu nu!!
Som vanligt dagen efter jag druckit alltså med andra ord, förstår inte varför jag blir så hyper..
I onsdags blev det in till stan och festa lite sen blev det kil och då va allt bajs, så det blev en ganska tidig kväll.
Vilket det inte blev igår haha!
Jag och Elin va väl öl sugna igår igen så det blev ju. Drog upp till sunne och hälsade på Nemo, as kul och overkligt va det att se han , riktigt kul. Vi satt och snacka och prata minnen , as skön kille...  söta underbara Nemo!
Ja..sen bärde det iväg till kil igen och där kom joel och hoff i sina bilar och hämta oss, så drog vi till Daniel på fest och där va det riktigt kul faktiskt haha fast jag blev väl lite för full i vanlig ordning. Men de va kul ..vakna imorse och har kramp i armarna osv , tittar runt omkring mig och där ligger Daniel och Elin :) haggan ligger och glor på mig och är helt nöjd. Jag ligger med jacka och allt på mig, första tanken va " varför ligger jag här och varför däcka jag?"  haha det händer ju aldrig.
Och jag va skit pigg och vild så fort jag vakna , kul tycker jag... men det tyckte inte Daniel haha stackarn!

Vi hade en diskution om trosor när vi vakna och daniel blev lite tyst och låg där och såg orolig ut,  för då skulle vi kolla vem som hade tuffaste underkläderna (mogna) och när vi skulle lyfta på daniels täcke så hållde han i det svin hårt och berätta att han va naken..och då undrade jag och Elin varför i helvete han va naken..det visste han inte ens själv.
Och alla tre hade täcke på sig när vi sov, undra om man kom åt snoppen någon gång? hahahahah! nej nu får jag sluta och stila mig lite!

Hade en grymt bra kväll igår iaf, det bästa va ju att få träffa Nemo så klart :)


Det går bra nu..

Ja, nu jävlar flyter det på :) Allt är fixat och klart inför sunny , ska bara köpa lite mer grejer, typ miljontals kläder haha nejdå får inte ta med mer nu, men allt känns så bra nu när allt är klart, som en stor sten borta från magen , och så har jag snacka med Nemo och då känns allt mycket mycket bättre kan jag säga er.. mjaa visst så är det!

Idag blir det fest , ska in till stan . Får egentligen inte dricka men gör det ändå , kommer ju ändå dricka till helgen så då är ju skadan redan skedd!

Idag har jag varit inne på möte och varit med mamma i stan, hon köpte lite kläder åt mig höhö thanks mammi!
Nej om man kanske skulle ta sig en öl nu? ah det får det bli .

Loves Jenny!


Min och Elins låt givetvis :)


BITTERFITTAN...

Haha åååheeeeeeej vad hon är skön :) Nyss kollat på ballar av stål och dom är roliga , bitterfittan är ju lätt den skönaste :)

Idag har det varit en bra och icke bra dag . Skön dag i skolan ändå mkt skratt, men sen när jag och suggan drog in till stan så gick allt fel , inget blev som vi tänk alla va idioter och vi va så vannsiniga bäge två haha herregud. Men sen kom vi hem och kolla på massa sköna videos från sunny beach , då blev vi lyckliga igen :D Tänkte lägga ut en video från sunny 08 ( Den glade viking ). fullt med folk jag känner igen och träffa när jag va där förra året ..GE MIG! :D





Finns fullt med galna videos från sunny haha , vill dit nu på en gång , hallå är jag inte där ÄN??

Ont i arslet..

haha ah det får man när man sitter på dom här stolarna i skolan kan jag lova ujuj!

Trött idag är jag, alltid jobbigt att gå upp på måndagar med tanke på hur livet är under en helg :)

Aaa helgen då? I fredags va det ganska lungt , det va d dock inte i lördags.. vi va hos mickis och grilla och grilla och hade skit mysigt massa folk , sen drog vi vidare och d bärde av till säffle och där va det tydligen inge kul , jag va full redan vid grillningen haha så det blev lite mkt i lördags, sådär sprit full som bara tant skoglund kan bli. A iaf efter säffle så blev det suck och där va det kul , mkt folk och så :) Men det blev en ganska tidig kväll..verkligen inte likt mig?  Och brevid mig fick jag en liten Robin som va gos sjuk och tjata hela jävla kvällen på att vi skulle åka hem typ ..

Det närmar sig Sunny nu , längtar något enormt .. Och det är många som ska komma och hälsa på mig där nere ..får se hur många som dyker upp av alla som sagt det? Men det kanske är lika bra att ingen kommer ner haha!

vill hem nu , ska in till stan och fixa idag!

Till helgen är det första kolsnäs..Hur kuuuuuuul? :D




HAHAHAHAHAH

Ni måste bara kolla den här!!! Jag doooooooog när jag kolla in den hahahaha


http://www.1000apor.se/tv/roast/nyhet-spontan-roast


haha hur sköna är inte dom lixom? :D

HAHAHAH

fan vad kul , haha är på cp humör idag och tycker allt är kul , så fick jag syn på massa roliga videos på youtube och jag doooooooooog :D


HAHA...





haha jag döööör..














kommer säkert inte tycka det är lika kul om ett tag men så jävla härligt när man är på sånt humör att allt är kul :D

När jag är gammal så vill jag känna att jag gjort allt jag velat gjort och känna att jag har levt livet och upplevt så mkt som möjligt och vara nöjd!

aa verkligen ..jag kommer aldrig sluta leva livet kommer aldrig bli törr eller låta ngt hindra mig , livet är för kort för att hänga upp sig på en viss sak eller människa! Säger inte att man ska va singel och skita i alla, men även om man har pojkvän osv så ska man fortfarande kunna göra saker, ut och resa med vänner och ha kul och göra saker man vill göra innan man dör! Jag kommer iaf satsa hårt på allt jag vill göra nu, mkt planer efter studenten kan jag säga! Och kille är jag absolut inte intresserad , vad ska man med en sån till? haha det kan jag skaffa mig när jag vill ha familj osv ..plus att jag kan inte bli kär heller ,  "intresserad eller tycka om" så långt kan det kanske gå , men sen blir jag avtänd eller äcklad på killen för minsta lilla lixom? och då är det kört då skiter jag bara i han och vill inte ha ngt mer med han att göra..snäll jag är va? haha det är verkligen så med ALLA.. jag har bara haft ett långt seriöst förhållande..och det är med Robin , men det va ju samma sak med han, fast han gav aldrig upp den lilla jävel :) och tur va väl det! Känns som att jag aldrig kommer kunna skaffa kille igen , jobbigt bara känns det som.. men alla mina vänner säger " du kommer kunna bli kär igen och älska en kille, det lovar vi"  hehe ja det märks väl :D


Har nyss beställt en bikini , hoppas det sitter/passar bra nu då, men med min otur så gör det inte det , det är ju så svårt att veta stolekar och så? Mja det märks ..






Uppe med tuppen!

Eller egentligen inte då kanske, men kl är ju 08.30 just nu och jag ska inte ens till skolan haha! Men jag måste ju upp, läge för mig att få någon "struktur" på vardagen .. ööeehmmm vad jag hatar ordet struktur fiifan alltså!!
Ja , ni som känner mig vet mycket väl att det finns inge värre än att ta ansvar,planera,lova m.m USCH.
Men det ju ju något jag måste lära mig, verkligen!

Va in till stan igår en sväng . Köpte mig en lite klänning , skit söt va den.
 Och så följde jag med Sofia hon ville pierca bröstvårtorna.. jag varna henne flera gånger att det gör as ont och att hon kommer att typ DÖ haha för jag har ju själv där i båda oxå :P men hon skulle göra det ändå så hon gjorde det och jag tyckte det va så hemskt att se när hon gjorde det för det syndes va ont det gjorde .. och seg jävla bröstvårta har du ju iaf haha!

Ah nej usch vad ont, skulle aldrig våga göra det idag, mina gjorde jag ju för typ över 2 år sen blir de nog nu?
Jag va tsm med Robin vet jag iaf för han blev ju helt vannsinig när jag gjorde det, helt galen blev han, trodde att jag aldrig mer skulle kunna prata med han igen , men det löste sig det med.

Känns så skumt när man tänker tillbaka och tänker hur det va på den tiden..vad svartsjuka det va i vårat förhållande, alla mina vänner sa " han är ju sjukt svartsjuk Jenny" men jag tyckte inte alls han va det, jag såg det inte då när jag va i det,  men nu när jag tänker på saker så ah herregud vad svartsjuk han va , men det va jag oxå det , den ena va värre än den andra haha! Fast jag visa det mer ..blev jag svartsjuk så visa jag det på direkten , det gjorde inte han , han hållde det mer inne, tills en vacker dag då jävlar kom det som en bomb och då va det inte roligt! Men herregud vad mkt roliga minnen oxå , vi hade ju kul jämt vi va som bästa vänner oxå , det är han än, han kommer alltid vara den jag litar mest på här i värlen och den jag kan vända mig till vad det än är! Ah snacka om att vi hade kul.. alla sa ju typ att vi va perfekta för varann osv haha Frida sa ju jämt " ååh jag vill ha det som dig och Robin för ni har såå jävla kul jämt och härjar jämt och ni är såå perfekta för varann"  Ja vi gjorde mkt kul och galna saker tsm :)  Saknar mycket av den tiden och tänker mkt på allt oxå ..
Träffa ju lillen i helgen då krama han mig och sa " jag saknar dig jätte mkt"  och det kändes kan jag lova! Sen ringde han dagen efter å va helt go , men det blir jobbigt oxå på ett sätt ..Han säger ju att han älskar mig och kommer alltid göra och det finns ingen annan tjej han vill ha ingen annan som ska föda hans barn osv , skit gullig.. men jag vet ju inte riktigt , vilken väg jag ska ta! allt är svårt!! Men en sak vet jag och det är att jag älskar honom mest av allt och bryr mig om honom till tusen och det kommer jag alltid göra , min första kärlek lixom, den är nog alltid speciell...eller? Vi va ilagg i 3 år , killen jag dela mycket av min ungdom med, vi har gått igenom så mkt tsm . Och han har världens underbaraste familj , saknar dom enormt :( Men han mamma har jag kontakt med iaf :) Anette hans "styvmamma" sma:ar med jag ibland .. och hans bror och caroline , dom ska ha bäbis snart, måste dit och hälsa på.. aa alla är bra <3
Sen får vi se vad som händer efter sommaren..

Haha fan detta blogg inlägget blev inte som jag tänkt mig kan jag ju säga , blev lite långt plus att det handla om Robin  hm? ah men ibland får det bara flyta på ..

Tråkigt väder är det idag oxå , fan va trist ..ska gå ner och se om det finns tvätt tid så kanske jag kan göra någon nytta idag :)





Fint väder

Ah det är ingen skit!

Jag kan inte fatta att jag åker om 16 dagar? hallå jag inser nog inte vad jag gör/håller på med!
Men jag längtar så jävla mycket, jag vet att det kommer bli en helt galen sommar , den roligaste och den mest  underbara , ah finns inga ord , men jag har snackar mycket men en kille som jobba där nere förra året och han säger ju till mig att det kommer bli min roligaste sommar ever lixom och jag tvekar inte en sekund på det.
 Han ska ju jobba där nere igen , men inte med samma som mig dock!
Och jag kommer inte ens tänka " hm undra vad dom gör där hemma, dom har säkert as kul" för jag vet att jag kommer ha så obeskrivligt roligt där nere så jag inte ens kommer tänka tanken att jag vill hem och inte missa allt här hemma . Men självklart kommer jag tänka på alla mina nära å kära :)

Jag va ju i sunny förra året och jag tänkte inte ett skit på alla här hemma typ, låter sjukt med sant! Och jag blev ju typ deprimerad när jag kom tillbaka till tråkiga sverige då! Fyfan vad allt va trist osv .
Ah det enda jag tjatar om är sunny just nu , men det är den enda som är i huvudet på mig just nu och jag känner mig stressad för allt som måste fixas , pengar framförallt , men det löser sig!

Ska till Sofia snart och hämta en resväska till ..hur många behöver jag ha med mig? haha herregud man får ju inte ta med sig för mkt heller.. 20kg äre ju annars får man betala om man ska ha mer och det lär ju jag få göra :)

nej nu ska jag fixa mig och sen dra till tjockisen!

 häpårä!

Sunny Beach :D


Tisdag

Ja då va det redan tisdag ,

Vakna av att Miss nilsson ringde kl 09.30 i morse och ville ha med mig till rayon för att byta däck på hennes bil.
Vi trodde att detta skulle gå så lätt och fort, för det är ju inte så avancerat egentligen. Det tycker inte jag iaf inte nilsson heller! Och jag kan knappt röra mig, absolut inte gå ..det ser ut som att jag fått ...aa.. haha det ser dumt ut när jag går iaf eftersom jag tatuera mig igår.
Och det va ett jävla liv där borta, vi fick klättra för att få däcken vi skulle ha och Marika är liv rädd för sånt och jag kunde absolut inte med tanke på att jag inte kan röra mig, så marika fick klätta upp för en stege osv , sen satt däcken som satan så vi fick gå in till grapparna i garage brevid och fråga om dom hade massa grejer haha men det löste sig efter ca 3 timmar där borta haha!

Och jag börjar bli såååå nervös nu, herregud jag åker ju den 30 lixom , allt jag måste köpa? känner mig as stressad , tänk om jag glömmer ngt viktigt? Skriv en kommentar på om ni kommer på saker jag måste ha med mig hehe :) Så idag har jag små packat lite ...... nej jag har packat ner en hel resväska ( as stor ) HAHAH!

Nemo undra varför jag redan har börjat packa.. herregud det känns som att jag skulle börjat packa för flera månader sen :)  jag vill ju ha med mig så jävla mkt grejer, men det går ju dock inte! Aaaaa det märks hur detta går, ska till Sofia imorgon och hämta resväska (or) :D

Fan vad snällt att jag fick hjälp att fixa bloggen då , as snällt utav dig manne :)

Nej man kanske skulle sova? 

puss alla gos!

Sunny Beach + 1000000 saker att fixa!

Hallå där,

va ett bra tag sen jag uppdaterade min blogg!

Jag längtar tills den 26!!!!


Orka skriva haha!
RSS 2.0