Borta bra men hemma bäst..

Ja då va man hemma igen då , känns sådär. Tillbaka till sketna grums å i min lägenhet som ja inte ens trivs i, tänk om man kunnde komma hem till ett mysigt hus å en prins till pojkvän som vänta på en ? d vore underbart de .. iaf att få flytta till hus, vill inte bo i lägenhet. haha fan vad jag gnäller.

Har haft en rolig helg iaf, va på Joddla med siv igår hahah dom spela på någon nattklubb i gislaved :-)
As mkt folk och härj , förutom alla äckliga sliskiga småläningar som försökte kladda haha uuu . Men d löste vi bra Therese.
Sen va jag aprak och vi drog "hem" hoppades på att alla skulle va vakna när vi kom hem..
 men d va dom inte så jag slängde mig  på mamma å syrran i sängen å va helt galen haha dom va ju så törra, så jag tyckte att dom skulle komma upp å supa med mig, syrran blev helt förstörd efter ett tag, men mamma hon skratta bara åt mig. Och jag vägrade sova som vanligt , så jag satte mig i soffan och söp, sen vakna jag av att mamma sitter brevid mig och skrattar, då ligger jag där med kläder på och en tröja på mig som inte ens är min, haha vad ens har jag gjort? Aa d va kul, kunde knappt röra mig när ja vaknade. Fredagen va jag ännu fullare och va på någon törr fest.
Ska åka till småland snart igen är d väl tänkt :-)

Nu kommer marika å dom snart, Malin kör åt fredrik hehe hon fick körkort i torsdags, fan vad kul..så som du har kämpat!
Vi ska till roger , sen ville marika att jag skulle följa med till stan.


Jag draaaaar..

Jepp d gör jag :-) ska blir skönt faktiskt , fast kommer sakna alla , specielt dig :-)

Trött som fan är jag, satt hos Roger hela natten, jag och roger satt och drack jägermaister och redbull mm,mm,m, va gött d är :-)  så tiden drog iväg, men d va trevligt!

Detta kommer nog blir en kul helg tror jag!

Nej nu måste jag göra mig klar , Sköt om er suckers.


Den blir bättre och bättre ju mer man hör den :-)




Vilken helg d va..

Jotack :-) Fredagen började med att vi åkte till kil , jag och elin började dricka ganska tidigt så marika körde, vi skulle till köbb. Men Marika ville sladda runt lite först, ååhej vi krocka  , körde rätt in i en bil på sidan, men d gick väl bra iaf, jag skratta som fan jag, fast ändå blev man lite små chockad , marika blev rädd å skaka hon. Men d löste ju sig fint , marika bil blev lite trasig å hans med.
A sen drog vi till köbb och där blev jag jätte full, sen va vi tydligen i fagerås å skit . Sen åkte jag till torsby, jag och elin .. marika va ju borta någon stanns haha . Och sen söp jag hela helgen, sov inte ett skit typ , däcka väl till någon gång sådär men haha . Sen söndag vaknade vi i torsby, kännde mig gött äcklig .. men d va ju fest haha .. sen åkte vi hem på eftermiddagen , hämtade åkes bil, åkte och käka mat.. sen när vi skulle åka så startar inte bilen, fyfan va trött jag va på allt då , men vi fick ju starthjälp å så iaf , men jag säger inte utav vilka vi fick d haha :-P och d tog ju lång tid innan dom kom, så vi satt där å frös i 40 min eller något! =)

Aa fyfan vilken helg, men den har varit riktigt rolig, Fast nu ska jag ge mig med spriten , har nog aldrig haft så mkt minnesluckor som jag har från denna helgen! fast så säger jag jämt .. men får försöka slita mig från d , men d är ju sååå gött med grog, men jag blir ju cp när ja drickert så. Ölet får blir ett tag nu.


Nej nu ska jag göra något annat .

HÄLJA :D

Idag är det äntligen fredag, känns sååååå gött.

Ska till stan nu , sen blire ölet :-) en riktig helg fylla ska jag nog slå till med denna helgen oxå , såå gött, men man blir ju så sliten på söndagen när man inte sovit ngt under hela helgen typ , men va fan gör d?
 vi lever ju bara en gång!!



Ännu en sunny beach låt!
saaaaknar så d gör ont, men d dröjer inte.

         

Syskonkärlek<3

Idag har jag varit och hälsat på min kära broder :-D D va ju inga fel kan jag lova, han har blivit så stor haha nej men han har gått upp som fan i vikt å blivit musklig haha. Men d försvinner ju så fort han kommer hem ändå som vanligt. Men d har varit en rolig och skit bra dag iaf, känns bra.
Haha mamma förut sa till pappa " ja, anders vi får se d posetiva i allt, eftersom Jenny och Johan har Suttit lite över allt så har vi ju faktiskt sett oss om här i sverige"
haha ja , d är ju tur att d finns något posetivt i det.

Skola imorgon drygt som fan, men jag måste upp imorgon .

Hoppas verkligen d blir som jag tänkt mig nu med allt, d vore ju toppen :-)

HÄLJAA imörn då , ingen dret vill jag lova!

Nej..sova blir.

TJEEEENNAAREE!

Älskar dig bror! 
(Jätte gammla kort då men va fan gör d :-) )



 

              









Fan vilken lättnad..

Eeeeh ja absolut :-) Tack för att du kunnde vara så ärlig och berätta för mig! 

jävligt rolig helg har d varit måste jag säga men orkar inte skriva om den, orkar inte skriva om något känner jag.

Men jag ska lägga ut en låt,
haha tänker på i lördags när jag hör denna
skön som fäään =D





Singing that melody

Jaha då va helgen över då , tråkigt som feeen.

Haft en jätte bra helg iaf :-D Eller jag fredags va väl inte så kul, jobbade från 16.00 -22.00 , men d gick bra. Pengar är ju aldrig fel . Sen kom marika och hämtade mig så käka vi och sen drog vi till "stig" haha nej han heter inte så men jag kallar han jämt d , och där satt vi och blev dyng övertrötta så vi skratta åt allt och härja som fan! Så roligt att vara övertrött. Sen drog vi till stan å ragga lite haha! Sen va d bara att palla dig upp kl 6 på möran för då skulle vi iväg och köra lastbil, lovade marika att följa med henne! Men d va ju bara 4 timmar typ så d va ju ingen big deal! Sen åkte vi hem till mig å dola å sen blev d ölet =D Drack öl i lördags, jag minns allt , inga minnesluckor och inte någon skit å bråk , fan va gött :-) Aa d va hälja d :D

Åå jag har inte blivit så glad som jag blev i lördags, brorsan ringde till mig , eller aa han ringde mammas telefon eftersom han bara får ringa den , så  dom hade bestämt tid som mamma skulle va här så ringde han , fyfan va jag saknar han, vi hade mkt att prata om iaf,  han läxa upp mig också. Men snart kommer vi och hälsa på , vi skulle ju ha gjort d för en veckan sen men han fucka ju till d, så vi fick inte komma då men men inget att göra åt!

Har städat å tvättat å grejat idag , duktig da =) Och nu kommer marika hit.
Skriver kanske sen.

Hejpa! 


Guns N` roses is the shit <3
Axl rose är min pojkvän . haha


GRATTIS TILL MIG =D

Happ ett år äldre idag då , känns ju inge vidare haha , nu längtar man tills man blir 20 ist, palla 19 eller  :-) FESTA ä härja som fan blir idag..  WIIHOOOOO

Dirty dancing..

Häääjhääj träsktrynen , haha nejdå.

Kom inte upp imorse heller till skolan , jäffla skit är ju så morgontrött + att robin va här så vi tjöta ju hela natten hehe :-)
Vi va hem till Tina igår (robins mamma) å käka mat å hade d gött . D va ju ett tag sen jag va där så robin tyckte vi skulle åka dit å äta go mat haha som vi alltid äter när vi är där ;-p ingen dret vill jag lova! Sen greja ja som fan med robins hår , åååhej vilka hemska frisyrer ja gjorde och sen vad jag ju tvungen att platta håret på han givetvis , d såg ju lite bättre ut kanske!
Ååå jag vill ju flyttat ja, helt inne på d, så igår va vi och kolla på hus oxå , skiiit ivirig vad jag , d va jätte mysigt åså men ja tyckte d va lite litet och svårt att möblera där inne, typiskt ja hittar alltid fel. Men va d billig hyra och d va ju bra.. helst skulle man ju vilja köpa ett hus, men vem fan har råd med d då? inte jag iaf!

Så drygt att d blir mörks så jävla tidigt , blir ju lite småtrött va!
Nu ringde Tina också, skulle ju färgat håret på henne idag, men marika är ju här och vi ska käka mat å greja, så då tyckte hon att vi skulle ta d imorgon , så d blir ju! Tänkte att jag med skulle passa på och färga håret imorgon då kanske!

Nej nu blire käk å sen ska vi till emelie :-)



 
                                                                    

Vad skulle jag göra utan er mina grisar?
tur att jag har er Robin och Marika , alsker er! <3




F.T.W and F.T.L..

Åhäääj d va ett tag sen jag skrev nu. Det har hänt ganska mycket den här veckan haha.

Har haft en jätte rolig helg iaf, har varit överallt :-) Och varit på tok för full som vanligt , fatter inte!
Uu vad jag hatar söndagar , hamna hos matte å mickis inatt , så jag har varit där hela dagen och kvällen, käkat mat och kollat tv , myyyyyss! Mickaela har ju fått en sån söt mage , uuu blir nästan tårögd när jag ser henne så jäkla söt alltså , längtar tills älskade Ebba kommer, vi väntar på dig :-)<3

Känns som att jag inte varit hemma på as länge, eller d har jag ju inte heller, bara snabb svängar hit å dit, så d känns skönt att va hemma och inte stressa! Marika ligger i soffan och sover hon haha hon somna efter maten, så hon får väl ligga och sova en stund, men ska väcka henne snart så hon får följa med ut.

Gud vad jag blir trött på allt snack , folk är så avundsjuka och vill förstöra för en .. lixom varför ens? fattar inte, men jag skrattar bara åt er ändå, och ens så kallade "vänner" går bakom ryggen på en å snackar , förstår verkligen inte, men d är som jag alltid sagt, d går inte lita på någon absolut ingen. Men man vet ju vilka som är sina riktiga, eller man tror att man vet! nääääej stick!

Jag är sååå glad ,iiii =) 

bajbaj era avundsjuka jävla fuckface!

RSS 2.0