Torsdagsfylla

Det blev utgång igår :) Hade riktigt kul faktiskt!

Körde förferre hos systeryster med lite folk. Sen drog vi vidare till Ankan, där va det helt okej som det alltid är där. Inte speciellt kul med andra ord :) Sen drog vi till mitt troga Tempel, helt klart det bästa utestället i Karlstad :) As mycket folk och drag va det där. Va så där lagomt full igår, lite berusad typ. En stadium som jag aldrig har mött förut typ? haha..Jag har ju en förmåga till att bli ganska full öm en säger :) Men det va mysigt att vakna 07.00 imorse och inte ha några minnesluckor och dylikt. Skön känsla!



Jag och syster igår :)



Idag är det äntligen fredag, hur skönt? Man uppskattar verkligen helgerna när man jobbar och sliter varje dag under veckorna. Jag är sjukt inne på att dra en thailands resa nu i vinter? Det är nästan ett måste :) Så kela måste helt enkelt följa med mig till thailand, vare sig hon vill eller inte. Gärna Emilia också. Jag och Emilia nere i thailand? Det slog mig nyss..ja ni hör ju själva, fyyyfaaan!


Igår kom min älskade bror och bäbis :) Som jag har längtat efter dom. Dom kommer hem till mig sen, ska ut och shoppa lite till faster dodiiing <3

Fårse vad jag ska göra under helgen, inte riktigt planerat än, men fest blir det iaf :) jihoo!




Kela tog kort på mig igår, haha jag hållde på och göra mig iordning och min bror ringer och är utanför och vill att jag springer ner med en sak till han (han vägrade komma upp latmasken) Så jag fick bara slänga på mig ett linne och uggs och springa ner. Folk tittade lite på mig och undrade nog varför jag såg ut så här. Ut och festa i linne och uggs är väll ändå ganska skönt? ;)

Mina tatueringar på insidan av lårena ser inte så snyggaut på kort ibland, haha som tex här, det ser ut som något helt annat.. typ en stor svart tuss med hår? hahaha




Skriver nog sen. Bye for now!

Läkare

Jag blir så trött på mig själv. Hade en tid på vårdcentralen idag..... Men icke då...det va NÄSTA torsdag!! Åh, jag blir så trött ibland. Men men det är ju bara att rava sig dit nästa torsdag :)

Träffade min pinga Emilia en sväng. Åh jisses, jag kollade på filmerna från i fredags!! Jag dog, jag dog typ tusen gånger under tiden jag kollade på filmen. Jag finner inga ord? Fyfan vad ruggiga vi är alltså.
Alltså jag kan inte med ord beskriva ena videon. Men vi kom fram till en sak iaf.. fyfan vad vi är sköna, vi är nog dom skönaste brudarna som går i ett par skor ;) Vi har så jävla kul, jag Kela och Emilia! Helt otroligt. 

vad är det för dag imorgon?? JOO FREDAG, haha fårse vad som komma skall denna helgen haha, alltid är det ju något. Vad händer denna gången kan man tänka? Det återstår att se..
Jag får ju passa på att dricka och va lite wild and crazy, för snart ska jag hålla mig nykter i mååånga veckor :/


Ja, jag saknar mitt jobb i Sunny Beach. Ja, jag vill åka till Thailand och jobbar nu under vintern!

Hoppsan



Det fick bli en idol bild ändå, haha!






Han gick förbi mitt kontor några vänder till slut säger jag lite försiktigt "Ehm, Bengt.. bengt?"
Han vänder och sticker in sitt huvud " yes" Jag frågar med skratt i rösten " Kan inte jag får ta en bild på dig?? :D"
Sjääääävlklart sa han då och ställde sig och posa ;) Tänkte höra med honom om han ville dra lite moves , typ lägga sig på mitt skrivbord, köra lite olika snygga pose ställningar. Men han verkade inte på humör för det idag...
Jag fick tygla mig helt enkelt.
Hej så länge!

Vi har besök

av Bengt Alsterlind idag på jobbet :) Dom är här och filmar lite och sådär.
Han är jätte söt ju, dialekten är kvar och han ser nästan likadan ut. Jag vill ta ett kort på han men vet inte riktigt hur jag ska lägga fram det hela för att undvilka att vara pinsam, haha!
Undra om man kommer va med i tv-rutan sen då? haha måste fråga när detta kommer sändas :P




Ni minns väll programet hajk? Jisses..

Idol


Andrè som är med i idol är så himla bra. Han är ju en typsikt "idol" kille och jag tror att han kommer komma riktigt långt i tävligen, jag hoppas verkligen det iaf :)  Ikväll körde han Bob Marleys låt "No women no cry", och givetvis gjort han det kanon!  Heja heja..

En vän

Jag kollade precis igenom lite kort från mobiluppladdningar från facebook och såg denna blommbukett :




Kela min absolut bästaste vän, den jag är mest rädd om här i världen typ. Finns ingen som är så bra vän som hon är. Jag överdriver verkligen inte. Hon är helt otroligt på alla sätt och vis. Jag har ganska många vänner, dom är också jätte bra och jag älskar dom. Men dom är inte så bra som Kela är. Och jag lovar er att det finns ingen utav er där ute som har en sånn bra vän heller, det kan jag lova! (Om ni inte är bra vän med Kela förstås)
Jag försöker vara världens bästa vän på alla sätt och vis mot mina vänner, och nej..inte ens jag är i närheten av Mikaela Bäck :) Skulle aldrig klara mig utan dig. Du har hälpt mig egenom svårta perioder och delat glada perioder i mitt liv. Och jag vet att vi kommer vara vänner livet ut min vän!



Jag älskar dig!




Min lilla sessa Emilia också, Vi har så kul tillsammans!
Kärlek!







Jag och min älskade Elin <3




Puss på er mina fina cheyer!

Dagvelig?

Min mamma ringde nyss och frågade om jag hade tid att träffa henne en stund så hon fick pussa & krama lite på mig innan hon åker. Jag sa att jag jag inte kunde gå ifrån jobbet för det.. Vi kan ju träffas imorgon innan du åker? Hon säger att hon åker ikväll. Jag dum förklarar henne och säger "du är så velig mamma, det är tisdag idag ditt pucko" Haha men det är ju onsdag??? Herregud, jag va helt säker på att det va tisdag idag. Nu blev jag genast på bättre humör :) Och jag måste till kil idag efter jobbet och mysa med mamma innan hon lämnar mig för 2 veckor i Turkiet :( buhu! Jag vill med, jag hade följt med om det inte vore för mitt jobb. Man måste ju jobba!
Så det får bli en tur till kil sen :) Måste självklart träffa min miiilia också och kolla på alla filmer från helgens bravader, haha!

Imorgon kommer kanal 12 hit och filmar på vårat jobb :) Jag har länge funderat på tv-karriär och tänker nu att jag tar mitt tillfälle i akt och går all in imorgon, så kanske jag blir känd? (SKÖJA)
Nej men det ska bli kul att dom kommer hit och filmar lite!

Vi har fått nya telefoner här på kontoret, jätte bra är dom och roliga för den delen. Jag tycker det är skit kul att svara och koppla och dola :)

Då är ju frågan...hur tar jag mig till kil? Vägrar åka buss..




Hörs sen.



Petter och jag :) Ja, jag är lite stolt då jag gillar han och hans musik! Snygg är han också, även charmig..nej nu ger jag mig att ösa komplimanger över denna mannen, jag har ju min Prins redan ;)



SOA

Såg ett avsnitt för en stund sen, det är spännande! Så tråkigt att inte alla avsnitt från säsong 4 är ute nuu nu nu nu :)

Idag har jag och min älskade "inneboende" Mikaela haft tacomys. Jag har kommit in i en tacos period, jag är sugen på det varje dag nästan, haha :) Men det är ju så himla gott! Nu ligger jag här i sängen och softar, kela jobbar natt. Så jag får klara mig själv ikväll.
Jag kan faktiskt tycka att det är skönt att vara själv ibland nu för tiden? Det trodde jag aldrig att jag skulle tycka :)

Åh jag saknar min Tom så mycket!! Ska blir så underbart nu när vi får sova tillsammans :D Som vi har längtat.
Jag och Bettan (svärmor) åker nog upp tillsammans nu denna gången. Undra hur den resan kommer sluta? haha två yrhönor. Hon är så go och rolig, och hon är verkligen världens bästa mamma mot Tom <3
Jag har precis skrivit ett långt brev till han :) Han kommer bli så glad och förvånad när han får det.

Som ni ser i inlägget jag skrev tidigare så har jag kollat på massa klipp med Mia&Klara och skrattat så jag gjort i brallan nästan. Jag älskar dom, dom är så sköna och det är så gött att få skratta av sig lite.

Nej ni mina vänner, nu ska jag fixa lite här och sedan inta sängläge och försöka sova.




Ser lite små tjock ut i ansiktet här ser ja.. knepigt? Måste vara något med kameran (he he)

 

 

Fasters hjärta! Till helgen kommer hon till mig,och jag ska pussa och snosa sååå mycket. Jag saknar henne så <3



å vi skratta å vi skratta...

Jag sitter här hemma och skrattar ihjäääääl mig alltså! Det rinner tårar och jag får inte nog.
Dom är så himla sköna Mia och Klara, dom kan va det roligaste jag vet nästan!
Okej..jag kanske är lite övertrött men jisses vad kul.





Senil?

Ja ibland funderar jag på om jag är på väldigt god väg att bli det om inte annat! Min läkare från psyk ringde nyss och frågade vart jag va? Fick panik och sprang dit typ. Snällt av henne att ta lite extra tid för mig och låta den andra vänta.. jag hade verkligen tjatat mig till denna tid, för det va verkligen viktigt..så glömmer jag den? Dumma mig , men det löste sig ju som tur är!

Jag skriver ju ner vad jag ska fixa eller göra varje dag i min kalender så det underlättar för mig eftersom jag är så glömmsk. Men då har vi ju ett litet problem...man ska komma ihåg att tittat i den? haha!

Det känns som att denna veckan inte kommer gå speciellt fort! Känner mig lite seg och tiden går så himla sakta.
Igår va det ingen bra dag. Tänkte på tok för mycket och va lite negativ.. men man måste ju ha sånna dagar också såklart. Man kan inte alltid vara på topp :)

Längtar till min Canada Goose jacka, wiho! Men jag kan ju verkligen inte bestämma mig om jag ska ha beige eller svart? Svart passar ju till allt osv.. men beige ser mer soft ut och det är så fint. Fast jag vet inte? gaah, kommer bli tokig om jag inte bestämmer mig snart!! Det finns även två modeller jag velar lite emellan.. och det är domhär:






Tror jag är lite mer sugen på den högst upp? Den bli inte lika stel lixom..
Dom är ju ganska dyra så man vill ju bli nöjd :)




Lite kort på mig och mina två älsklingar som betyder mycket!








Lite kort från helgen!
Måste jobba lite nu, hörs sen!

BESLUTÅNGEST DELUX










NÅ, VILKEN FÄRG??? HJÄLP MIG, KAN INTE BESTÄMMA MIG!!!

Måndag

Ny vecka och nya möjligheter antar jag? :)

Vakna pigg och utvilad idag, kändes underbart.

Idag så kommer Tommie och Roger hem till mig och Tom och ska snacka med han i telefonen :) Kul för han, han vet om att Tommie kommer men han vet inte om Roger, så det får bli en glad överasskning för min lilla bajskorv :) Han behöver ju sina vänner mer än något annat just nu, så det betyder mycket för han. Sen finns det ju idioter som inte ens hört av sig. Inte ens skickat ett brev lixom? Kan verkligen inte förstå va problemet är? Men man märker ju verkligen vilka som bryr sig och är hans vänner iaf! Synd. Jag sviker honom aldrig iaf. Försöker så gott jag kan med allt, mer kan jag ju inte göra. Men han är så stark, förstår inte ibland hur han orkar med allt som händer och hans läge över huvudettaget. Tillsammans så är vi jätte starka iaf :) Älskar dig <3

Snodde bilden av Daniel, men min skrutt är till vänster :)



Skrattar högt..

 

Jag tycker verkligen att Partaj är så himla kul. Jag skrattar högt för mig själv flera gånger under detta program.

Så bra humor är det :)



Jag måste bara ha min Canada Goose jacka iår. Jag blir kär när jag ser den, den skriker efter mig.
Ta det lungt älskling, jag hämtar dig snart din dyra jävel :)

Nu ska jag nog försöka sluta mina bruna och inta sömnläge!

Puss!



Just det...

Jag har ju varit i Grekland, vackra Aten :)

Det va så sjukt fint där vi va så jag blev tårögd när jag tittade ut på utsikten vi hade och hur fruktansvärt fint det är alltså. Det kändes nästan overkligt...

Vi bodde på det finaste hotellet i Aten faktiskt, 5 * och det låg vid havet såklart. Har inte lagt in bilderna från resan på datorn så kan tyvärr inte bjuda på bilderna nu. Men ska lägga in dom under veckan och lägga ut. Men jag sökte på hotellets namn och fick upp lite bilder som jag lägger ut. Men jag lovar, ni kommer inte förstå hur fint det va genom att se bilderna, det måste upplevas :)











Bilderna visar inte ens i närheten på hur fint det är alltså.

Höst, bra eller anus?

Igår när jag och min älskade vän Kela skulle gå till burger king så fick mina uggs åka på. Det kändes inte helt okej..jag tog även mina älskade sommar skor och slängde in i garderoben :/ Jag gillar höst alltså, det gör jag. Men sommaren är ju bäst.

Påtal om höst iaf, jag tycker det är så mysigt med höst, man börjar klä sig varmare och mysiga stickade tröjor kommer fram, mys!


Söta va?  :)

Rubrik...

kom jag inte på någon idag!

Söndag idag, gillar inte söndagar, har aldrig gjort och kommer aldrig att göra det heller.

I fredags va det fest med stort F kan jag lova er. Jisses..jag kan inte förstå hur jag lyckas jämt? Haha men sjukt kul va det iaf. Vi satt hemma hos mig och drack först och hade trevlig. Sen drog vi vidare till Tempel och gick loss, drack champange i vanlig ordning. Sen kom "boven" . Och denna boven va en grogg som bestod av 95% sprit i glaset och 5% redbull... soft grogg va? Efter att den va slut så har jag lite minnesluckor! Vi drog ut till härtsöga och festa iaf, va hemma 7 på lördag morgon. Sen däckade jag och Emilia på köksgolvet brevid varann. Och Kela, ja hon somna på toagolvet, hahah! Det finns tusen bilder och filmer från denna natt/morgon. Ska lägga ut lite bilder så ni får skratta. Lägger ut ett på mig och Emilia när vi sov så sött på golvet. Kan inte fatta att Kela va kappabel till att ens ta kort på oss? haha



Lördagen blev lugn. Jag saknade Tom så sjuuuukt mycket. Det börjar bli jobbigt nu :/ Vill bara att han ska komma hem nu och allt ska bli bra. Allt är jätte bra natuligtvis och jag är så himla kär. Men han fattas i min vardag och jag vill ha han hos mig jämt, hela tiden! Så igår satt jag och tyckte synd om mig själv och va lite bitter och förtvivlad.
Men vi pratar ju flera gånger om dagen iaf. Och jag blir bara kärare och kärare i människan, han är verkligen världens underbaraste, han får mig att må så bra och vi har verkligen sjukt kul tillsammans, jag skrattar inte så mycket med någon som jag gör med min älskling <3





Hejdå Sverige...





Har lite resfeber, det pirrar lite i magen också. Det ska bli underbart att komma borta några dagar till värmen, och framförallt till vackra Grekland :)

Har lite seprationsångest...jag ska inte prata med Tom på några dagar, det känns jätte hemskt :( Buhu, vi båda va helt knäckta igår för att jag skulle åka bort och vi inte kan prata i telefen på några dagar. Men vi överlever, vi klarar det mesta tsm :) Min älskade Prins <3

Och min älskade lilla skrutt Kela som jag ska vara ifrån också. Kommer sakna henne och Tom fruktansvärt mycket, haha!

Skriver när jag kommer hem.











...

”Till alla tjejer och killar”



Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten, och var dig själv istället. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne.





Svagheten med oss tjejer är att vi tror på allt för mycket. Killar är bra på att ljuga och vi är bra på att lyssna. Låt ingen kille göra dig svagare än honom, låt honom inte få makten över dig. Låt ingen kille sparka på dig bara för att han ser att du redan ligger på marken. Res dig upp och visa att du är starkare än så. ”If someone’s trying to bring you down, it only means that you are above them.” Ställ dig på tå om det så behövs för att visa att du är högre än honom. Tappa aldrig balansen och fall lägre än honom. Stå stadigt på dina egna ben.
- Rosanna.

Tatto..

det blir det inom kort, ska boka tid idag :)  Va sjukt länge sen jag tatuerade mig alltså, det är på tiden att jag blir klar med min ena och gör dom andra som jag planerat! Sen får de vara enough..Inte snyggt med för många!

Hade en as sjuk dröm inatt igen. Att jag hade en liten bäbis.. men jag va borta ifrån den och jag tog mig inte till sjukhuset där min bäbis låg och va nyfödd? Helt sinnes, jag skrek efter skjus men ingen hjälpte mig osv. lite kort fattat sådär om min dröm. Jätte hemsk va den iallafall. Jag drömmde säkert såhär bara för att jag och Tom pratade om barn igår. ´
Påtal om barn, jäklar vad alla skaffar det!? Jag tittar på min klocka och känner att, näääej ingen bråttska med det än :) Klart jag vill ha barn men inte än, och man ska ju verkligen ha ett stabilt förhållande och varit tsm i några år och allt ska vara bra runtomkring med jobb osv..Får se när man får barn? Jag längtar iaf sjukt mycket, älskar barn åååh.. men jag får tygla mig ;)

Fredag idag, fan va härligt :) Blir nog fest hela helgen tror ja.

Vaknade vid 3 tiden inatt och mådde skit illa? Fick gå upp för att jag trodde ja skulle spy... jag hatar att spy, har typ spy fobi. Så jag fick lite smått panik. Och Elin va inte där och kunnde hålla min hand eller hålla i mitt hår, haha!
Inte Robin heller..

Robin och Elin fick alltid vad med mig om jag skulle spy. Robin tyckte jag va skit löjlig för att jag gråter alltid när jag spyr? Men det gör väll alla typ? Haha ja herregud vilka minnen. Tänker på Robin ibland, vill att han ska ha det bra och få ordning på sitt liv. Ibland känner man lite skuld, att jag lämnade honom och allt blev värre för honom. Men enligt mig så va det redan på tok för illa när jag va tsm med han, skillande va bara att jag fanns där 1 gång i veckan när han hade ångest och behövde ha någon där att luta sig emot. Jag ångrar inte en sekund att jag lämnade honom. Fy vilket helvete det va på slutet. Nog om han känner ja... Jag förtjänar bättre, och bättre har jag fått. Min underbar Tom <3

Nu ska jag jöbbe.

GREKLAND BABY!!!!

Fick nyss reda på att jag och ett gäng sticker till grekland på Tisdag!! :D ^Ååååhh jag är så lycklig. Allt är så jävla bra, allt är toppen och går min väg hela tiden så det är overkligt. Jag lever min dröm.

Aten Blir det och det är ju såååå vackert där. Det finaste och lyxigaste hotellet i Aten ska vi bo på såklart :D Helt sjukt fint verkligen. Vi ska ligga på den vita stranden och dricka massa champange flaskor och leva livet och njuta! Det kommer bli awesome!!!! Jag är så glad att jag spricker och jag det känns som att jag lever i en dröm. Helt overkligt inte bara pga av grekland utan för allt som händer (delar inte med mig av allt) Men jag ska göra en massa saker nu detta året som jag aldrig trodde va möjligt, måste dra skriver sen .Tom ringer....




                  

Drömmar

Satan vad man kan drömma hemskt alltså. Jag hade gråten i halsen när jag vaknade, usch :/
Det kan nästan förstöra en hel dag för en, haha! Man blir faktiskt mer påverkad av drömmar än vad man tror.
Men det beror alltid på något att man drömmer just så.
Jag har läst ganska mycket om drömtydning och sånt. Så himla intressant, det stämmer verkligen. För när jag läser om varför jag drömmer vissa saker så stämmer det in i min "verklighet" varför jag drömmer så.

Idag ska jag iväg och spå mig, som jag längtat!! Jag är ivrig, fast ändå lite nervös på vad hon kommer säga? Men det kommer nog bli bra och jag hoppas att jag får hjälp med att få vissa svar på saker och ting, och att hon hjälper mig lite på vägen. Har skrivit ner några frågor. Helt sjukt egentligen när jag ringde till henne och bokade tid, då sa hon i telefonen " Jag känner verkligen redan nu att du är motaglig och öppen för sånt här" Och det är jag ju, det har jag alltid varit. Det kan vara ganska läskigt ibland att jag känner på mig saker eller att jag läser av människor så himla lätt. För det stämmer verkligen jämt för mig. Jag kanske skulla börja jobba som spå tant? haha nej då. Men det är en egenskap som jag är stolt över att jag har, för det är få som har den :)

Nu ska jag jobba.

Måndag

Då va man tbx till vardagen igen. Skönt att få in lite rutiner. Va ju sjuk några dagar förra veckan och låg bara hemma och vilade upp mig. Men nu är jag tbx igen (fast jag låter som Tina Turner i rösten än dock).
Undra hur länge denna förskyldningen ska hålla i sig? Jag brukar alltid vara sjuk jätte länge när jag väl blir det.

Helgen har varit kanon kul :) Det blev fest både fre och lör.

Xibit på nöjes i lördags, jätte kul va det och bra är han också.
Jag va helt knäckt igår för Kela påminde mig om en händelse i lördags som jag inte ens ville komma ihåg.
Xzibit`s bodyguard (livvakt) kom fram till mig och berättade att han hade spanat in mig hela kvällen och att jag vad den vackraste tjejen han sett typ och han ville ha med oss "backstage" och sen på en annan fest med xzibit och hans gäng. Vet ni vad jag gör? ............ kollar på han som att han vore dum i huvudet, och vänder ryggen till och går!!?  Kul tjej, skön tjej, otroligt med tjej! haha fan vad sur jag blir. Jag hade jätte gärna velat festa med dom grabbarna ju, det hade varit lite coolt :)

Nog om det

Ska iväg på lite ärenden nu, skriver sen!
 

fantastisk..

ute kväll va det igår :) Det brukar det oftast bli när man ej har planerat dom, eller hur?

Lite vänner från Småland är här och hälsar på, så vi tänkte gå ut och ta ett glas och chilla på en uteservering.
Ni vet väl hur det där slutar? Beställde in champange i mängder och glassade till det ordentligt :) Men åhej vad kul vi hade, det blev en trevlig kväll med mycket skratt och mycket alkohol. Dock inte lika mycket som i lördags och det tackar vi gudarna för,haha!

Jag vaknade natuligtvis med tuppen..07.30 slog jag öpp mina bruna och va jätte pigg. Vaf fan är det för fel på mig? Varför kan jag inte sova och vara trött som alla andra normala människor? Dagen efter jag druckigt kan jag verkligen inte sova länge, heeelt sjukt!

Ikväll kör vi förfest hemma hos mig och sedan tar vi våra berusade kroppar och avgår mot nöjesfabriken där Xzibit spelar ikväll, det kommer bli grymt ;)




 

 

Skriver mer om helgen imorgon, har inte tid idag :) puss på er.

Ruggig...

Då undrar jag om ni har hört denna låten? Eller framförallt om ni sett videon?? hahaha jag orkar inte med den egentligen men jag kan inte sluta skratta heller. Ni måste kolla på den :




Jag tänker verkligen på Skåne när jag hör den. När vi va där så satte dom på denna hemska låt hela tiden och gick loss. haha!!

Yrsel...

Jag har yrsel!! Det är så himla jobbigt. Det går aldrig över heller. Men jag vet ju vad det beror på så det är ju bara att härda ut.

Kul att så många läser min blogg btw. Förstår inte hur det kan vara så många? För jag länkar ju inte ut den någonstanns eller så!? Skumt. Men kul :) Fast man blir ju nyfiken på vilka ni är såklart :D Ni är dåliga på att kommentera tycker jag!

Ligger hemma och är sjuk än :/ Syster va nyss här och myste lite med mig. Vi har läst en massa bloggar :) Jag har börjat läsa ganska många nu faktiskt. Ett tag så läste jag inte någons blogg. Jag satt precis och läste igenom Elin blogg som jag gjorde åt henne 2008. Hon bloggar dock inte längre. Det är alltså jätte gammla inlägg från tiden vi bodde i grums, haha men det va kul att läsa lite om livet man hade då. Ni kan gå in på den här : http://elinbjorkegren.blogg.se/
Vi drack jämt. Vi va nyktra kanske 3 dagar under hela den sommaren? Helt sjukt. Samma sak när vi va i Sunny Beach, då va vi nyktra kanske 2 dagar på 3 månader. Ja vad säger man? Vi kan detta med att aldrig bli bakfull och att festa.
Men man är bara ung en gång och jag tycker att man ska ha kul och leva livet. Man ska vara spontan och impulsiv och köra sten hårt och "skita i allt". Det gjorde jag en period. Och självklart skulle jag inte kunna göra så nu eftersom jag är äldre och jag har ett jobb att sköta. Men jag kan säga från mitt hjärta att jag ångrar inte ens sekund att jag levde så ett tag. Jag blir glad när jag tänker på det, för helvete vad kul jag har haft i mina dar.
Så ungdomar, lev livet sa ja!
Just nu lät det som jag är 40 år men ni förstår ironin. Jag lever livet än och är spontan men absolut inte på samma sätt, tyvärr! Uh jag vill inte vara vuxen känner jag idag. bläää!

Påtal om att vara spontan. Det ligger absolut i min släkt för på lördag ska vi till göteborg, gå på liseberg och ha en super kul dag. Men på vägen hem ska vi hämta en "grej" wiihoo jag lääääängtar. Kan tyvärr inte säga vad det är än men min syster har kommit på detta och så fick det blir :D



Jag har nyss ätit en smarrig sallan från mache.
Det är mitt favvo ställe, världens goaste sallader har dom.






konsten att blir jätte full..

haha....jag sitter hemma och tänker på i lördags!!

Alltså är det ens möjligt att man kan bli så full?
Skrattar när jag tänker på allt jag gjorde (som folk har berättat för mig, jag minns inte ett skit)
Jag och min älskade vän Emilia blev d-raka. Vi va jäkligt fulla redan hemma hos mig på förferren. Det blev ganska många som va här och vi hade as roligt verkligen.
Sen gick vi till Tempel....sen minns jag inte så mycket mer haha.
Jag och Emilia gick raka vägen till baren och hävde i oss 7 shotar var PÅ RAKEN!!! Vi andades inte typ emellan dessa goda små livena haha. Sen hävde vi i oss några öl, typ 6 st var tror ja Emilia sa. Sen drog vi några till shotar. Sen kan ni tänka er i vilket skick vi va!? Ja vi såg tydligen väldigt roliga ut.

Vi gick runt och yra. Träffade även Dogge Doggelito också. Stre och antagligen så skämmde vi ut oss där kan jag tro. Sen va vi tydligen utanför och yra. Två poliser ville ta in oss i fyllecell hahahaha nu bryter jag ihop i skratt igen. Alltså ni kan inte förstå allt. Allt vi har fått höra m.m så himla kul. Men vi lyckades iaf komma undan från farbror blå (tack gode gud). Kela och Henrik hade fått lyft mig in till lägenheten typ. Jag hade knappt kunnat stå på mina egna ben på slutet (inte så konstigt). Sen när dom lyckades få in mig i lägenheten så hade jag sätt mig på toan och skulle kissa och där satte jag mig och stre tydligen....Sen ramlade jag av toastolen HA HA HA!! Och där hade jag legat ett tag och skrattat bara. Ja denna kvällen va tydligen händelserik och jag kan inte skriva ner allt och jag kan inte formulera mig på ett sätt så ni förstår va kul de va. De va så mycket som hände haha.

Jag vakna 07.30 kollar mig runt, fattar inte vart jag va. Insåg ganska fort att jag va på hemmaplan och ser att kela ligger brevid mig. Jag väcker henne och frågar " hur kom jag hit, vad hände igår???" Kela började gapskratta och började berätta om kvällen. Jag hade inte en minne av NÅGOT , sjukaste jag varit med om alltså. Har aldrig haft sånn minneslucka som i lördags. Läskigt som fan, fast jag hade ju inte gjort något som jag behövde ha ångest för eller något. Men just att man inte minns ett skit gör ju att man får ångest ändå tycker jag. Emilia hade vi ingen aning om vart hon tagit vägen. Hon svarade inte i telefon så jag fick ringa hennes mamma. Hon skrattade när jag ringde och berättade att hon hade hämtat fyllekajjan på natten. Hon hade pratat med polisen osv som Emilia hade "hängt" med på stan HAHAHAHA jag dööööör! Fan va vi är roliga Emilia. Vi kan detta med att festa iaf .....eller? :D

Emilia hade sår på hela benen. Världens KÖTTSÅR på låret? Jag hade blåmärken på lårena och så ont i kroppen så jag knappt kunde röra mig.  Vi vet inte än idag vad vi gjort eller hur alla sår uppstått? haha vi har försökt komma på vart dom kommer ifrån vad vi gjort eller hur vi lyckats skada oss så mycket. Men det kommer förmodligen alltid förbli ett frågetecken runt det. Vi tog lite kort från förfesten. Ska lägga in lite kort på bloggen tänkte jag. Fast inte nu för jag har inte tid. Tjompis ringer när som hellst!

TTYL!

Lil Wayne




Klickade just hem detta snygga linne. Jag älskar`t :D Fast jag tog det dock i svartvitt!



 

 

En låt som går varmt här hemma.

 

 

Stockholm :)

Nu är man på hemmaplan igen efter två dagar i huvudstaden. Dom har verkligen varit kanon. Syrran va med mig dit så det kan ju inte bli annat än kanon ;) Vi har så himla kul tsm. Vi är som bästa vänner fast vi är syskon. Alla vi syskon har alltid haft en sånn relation med varandra. Speciellt jag och min bror. Underbart <3

Har ju varit smink modell dessa dagarna bland annat. Det va riktigt kul. Jag har lärt mig jätte mycket och träffat sköna människor. Ska kanske upp nästa vecka igen :) Sjukt egentligen hur mycket smink gör, och allt det framhäver osv?

Vi bodde på ett jätte fint hotell, 5* såklart ;) Gott med hotell frukost och allt därtill.
Jag gillar Stockholm. Fast jag gillar inte folket och stressen som är där hela tiden. Jag skulle nog bli galen av att bo där på heltid tror jag? Fast det kanske är en vana också iofs. Det händer så mycket hela tiden där.

Jag va även på lite ställen som jag har tillbringat "lite tid" på för 8 årsen blir det nu tror jag? jisses, vad tiden går fort. Jag bodde ju i Stockholm då under en tid. Därav har jag massa minnen ifrån sthlm. Bra vet jag inte om dom är tyvärr. Det va helt sjukt att gå till vissa ställen och bara sitta på just den bänken tex. Ni kommer inte förstå känslan så det är ingen ide att jag ens förklarar.

Åh jag hållde på och skratta ihjäl mig igår. Vi va på väg hem och jag va så jäkla kissnödig så vi gick in på coop i Karlskoga, jag öppnar dörren hastigt och där sitter det en kille och skiter och är illröd i ansiktet och vet inte vart han ska ta vägen, hahahaha! Jag visste heller inte vart jag skulle ta vägen, men jag smällde igen dörren fort kan jag lova iaf.
Det är så typiskt att jag ska vara med om sånna här grejer, det händer alltid mig :)

Nu ligger jag hemma och chillar. Väntar på att Tom ska ringa. Jag är sjuk, feber och förskyld som en tok! Inte helt okej, så jag hoppas det går över fort.

Skriver sen!

Dans.

Sitter och kollar på lite videos med mycket dans osv. Saknar att dansa, jag tyckte det va så himla kul och givande.
Jag ångrar att jag slutade med det. Skulle gärna vilja börja på dans igen faktiskt. Min kusin är ju as duktig och tränar flera dagar i veckan. Kanske skulle höra med henne? Ja det vore absolut något. Svänga på sina lurviga haha.

Slutar alldeles snart. Dom dricker champange här på jobbet. Men jag ska ju köra bil sen. TYPISKT att jag skulle göra det just denna fredagen när jag är på sånt bra humör och ett glas champange hade suttit som ett smäck i tarmen. Men jag tar ett glas eller två nästa fredag :) Vi brukar göra det varje fredag om det har varit en bra vecka och vi jobbat flitigt (vilket vi gör jämt) . Men jag tog en bit smörgåstårta och njöt av den biten ist :)


Åh imorgon ska jag hälsa på min älskling Tom :) Innan jag började jobba så va jag ju där typ varje dag, varannan dag iaf helt klart. Men sen när jag fick jobb så kan jag ju inte hälsa på han under veckorna eftersom jag slutar 5 och den senaste besöks tiden är kl 3 typ! :/ Men vi ses ju på helgena iaf. Och snart kan vi sova med varandra åååh va mysigt. Saknar honom jätte mycket. När han ligger och håller om mig och pussar på mig och allt det där. Känner mig som en prinsessa! Det pirrar i mig när jag tänker på han, iih! Det såhär det känns att vara kär antar jag? Underbar känsla iaf.

Trevlig helg på er.








Denna låter tycker jag är skön

Fredag.

Äntligen är det helg :D Som jag har längtat. Sjukt taggad inför imorgon, det kommer bli awesome ;)

Veckan har gått jätte fort. Tycker dagarna bara flyger förbi!? Snart sitter jag väll här 40 år och skrynklig? Nej usch, haha.

Idag ska jag till Kil och fixa lite saker. Och givetvis hälsa på min älskade mamma och hennes vovve :) Saknar att vara hemma hos mamma. Va ju där varje dag när jag bodde i kil, buuhu. Hon va hemma hos mig igår, 2 gånger tilloch med :) Vi kan inte riktigt slita oss haha. Men jag älskar`t.

Ska tatuera mig snart nu också :) Va sjukt länge sen nu. Men har dessvärre inte glömmt bort smärtan :/ Men som man säger : ska man vara fin får man lida pin!

Skulle behöva tömma mitt förråd i kil också, böööh va tråkigt. Är kanske inte riktigt så relevant just nu då jag inte är vän med hon som bor där jag har mitt förråd. Tänkte skriva min bästa vän. Kändes lite sjukt att inte skriva det? Jätte konstigt nu när jag tänker efter. Jag pratde med Tom om det häromdagen. Att det känns sjukt att inte ha henne i mitt liv längre. Alla planer som vi haft ändå sen vi va små. Vi skulle ha barn samtidigt, alltså uppleva graviditeten tillsammans och vi har ju oftast gjort allt tillsammans och hade planer på att vi skulle göra allt tillsammans också lixom!? Vi berättade allt för varann (nu menar jag verkligen ALLT)
Det känns lite konstigt att det inte är så längre? Självklart överlever man det. Jag har mina underbara vänner som är dom bästa man kan ha. Men det är alltid något speciellt med en barndomsvän och en bästa vän. Eller hur? Den va en person som sa häromdagen "men va? , jag trodde inte att ni två kunde bli ovänner. Fan va sjukt" 
Det trodde inte jag heller faktiskt. Inte så här. Inte så att man skriver sårande saker till varandra osv. Men jag tycker inte jag har gjort något fel, och jag kan lova att hon tycker likadant (alltså att hon inte gjort något fel) Det handla om en sån skit sak så det är helt otroligt. Pengar är inte värt ett skit för mig egentligen. Vänskap är viktigare. Och i min värld handlar det om att ge och ta. Jag bryr mig inte så mycket om pengar hit och dit. Tänker inte gå in på detaljer va det handlar om. Jag överlever, jag mår bra. Jag älskar mina vänner som alltid finns där för mig. Och jag har så himla kul med dom. Detta hör väl till livet antar jag? Vänner kommer och vänner går i guess. Dom som är äkta finns alltid kvar!

RSS 2.0