jag är mikrofonkåt..

 

feeeeeeet låt!! September gör den själv också, den är lika bra den :) den får ni häääär

 

 

 





Älskar programet "så mycket bättre" förövrigt, blir så glad när jag ser det, och jag grinar säkert minst 2 gånger i varje avsnitt :P blödig som man är!

Fick ett sånt jävla idiotiskt samtal idag alltså.. man borde egentligen inte blogga? Det kan tydligen förstöra ganska mkt, sjukt egentligen! Men i don`t care, de va lika bra ;)

Keylisch håller på och gör hamburgare till oss, ska bli yammie de! Härligt att slippa att göra mat ibland. Fast jag älskar ju att göra det!


Imorgon blir det utgång, niiiiiiiice! Jossi ska med också, kul att vi har löst all skit som varit. vi har aldrig haft någon anledning. Men därser man vad mkt man kan missuppfatta! Är glad iaf, du är en bra vän, man kan alltid lita på dig! Mycket minnen från tiden vi va "bästisar" haha :)

Här är vi när vi är mindre, ganska lika ändå? Minns att folk blanda ihopp oss. Jag kunde gå på kil så bara " JOSSAAAAN, JOOOOSSSSAAAN!!! " haha styggt! Men nu är vi inte lika tycker jag!


 

 

Nej nu blir det en film och chilla lite!



HAHAHAHAAHHA..

Skrattar så jag får ont i magen...

 

 

Är kanske lite övertrött också, har jobbat från 8 till 22 idag igen! Har duschat så jäääävla länge. Uh vad rök jag stank, då "brukaren" är kedjerökare.

Mys framför tv, sen sängen!

pyss

kallt?

Så ini också.. vad är det för fel på min lya? Jag kan lika gärna sitta ute? Så kallt är det här inte alltså.
Ska ringa min hyresvärd tänkte ja och klaga, mohaha! Älskar att vara lite jobbig på något sätt. Dom är inte så bra "hyresvärdar" kan man säga. Jag bor ju tydligen gratis här å så men :)

Helt plösligt är jag 5400 kr rikare och en peak jacka rikare :) ? Känns underbart! Bra att fylla år :D
Men ännu inväntar ja paket, wihi är nykfiken ( ja, jag är världens nyfiknaste människa) när det gäller såna här grejer :) inväntar min nya telefon också, och ännu mer id smink..Life is good!

Älskar min familj och mina vänner <3 Har verkligen världens bästa mamma, hon är helt galet underbar på alla sätt, man kan inte ha en bättre mamma/vän.. henne pratar jag med allt om.
Och mina syskon är världens bästa också, min bror är lite väl överbeskyddande, jag får inte ens ha en kille här utan att det blir liv och förhör typ? Men det kanske är så när man är den minsta haha men världens bästa ändå, och snart blir han pappi, läääängtar så fruktansvärt mkt tills fasters lilla sessa kommer <3
Och min älskade stora syster har jag så himla kul med, kan snacka med henne om allt också, uh vad jag älskar er, Vad skulle man göra utan er? Fan vilken hemsk tanke..så nu byter vi ämne!


Jag och sis sov hos mamma inatt, mys! Och Pierre också då såklart :) mosters lille bög det!

 

 

Nu ska jag snart bege mig till mamma igen, haha! Hon ska hjälpa mig att fixa lite saker :)

Skriver nog sen igen!

ååååh vad...

jag älskar denna låten!!!!!!!!!!

 

jag tog en kula för dig, å fick en smula tillbaks.. lalala!

idag är det ingen vanlig dag...

för det är min födelsedag :D wiihii!

Ett år äldre alltså, känns inte? ingen ångest än? Känns bra ändå. Men sen när jag fyller 25 så behöver jag inte bli äldre! :)

Väntar ivrigt på vad jag ska få av min familj :)  och vad får jag av Robin? haha.. brukar alltid få det roligaste av Robin varje år. Då är han duktig på att skämma bort mig :P

Har fått lite grejer igår också, hade lite " kalas" redan igår, då momor och gänget inte kunde komma idag!
Syrran kunde inte hejda sig heller så jag fick hennes present igår också :D <3 Skiiiit bra present verkligen!


nej nu inväntar jag farmor och pappi.

Skriver sen då!


När jag fyllde 20 :) Carro hade gjort mig iordning i håret så fint så :)



fick steka runt i en limmo :) Skit bra födelsedag va det. Tänk att det är ett år sen redan :O

sjuuuk..

IGEN! Blir aldrig frisk ju :(

Idag kommer sis och mosters lilla bög :) ååh vad jag har saknat han, helt sjukt! Har saknat min syster också självklart!

Ska baka och fixa idag :) Fyller ju år på måndag, men lite släkt kommer redan imorgon!


Mosters pöjk. Guu vad jag älskar han <3

Nu måste vi dra

med Ken Ring är skit braaaa! Började lyssna på han när jag bodde i sthlm för 7 årsen, herre min gud vad fort tiden går? Gaaaalet! Men tycker han är lika bra nu som jag tyckte då, plus att jag har sjukt mkt minnen till hans låtar. Vet inte om det är posetiva eller negativa? Blandade känslor!


Nu måste vi dra.

 

Här kommer gammla gooodingar.

 

 

BB berättelsen.

 

 

Grabbarna från förorten.

 

ååh vilka minnen! Finns många många fler bra.

 

Imorse vad jag och träffade "brukaren" som man så fint säger nu för tiden. (hon som jag ska börja jobba med som personlig assistent) Det känndes jätte bra, verkar vara en trevlig dam. Vi skulle nog ha väldigt kul tsm.

Så jag har varit lite ivrig och inväntat samtal från "chefen" . Så ringde han förut och frågade om jag ville prov jobba på fredag :D kuuuul. Soft som fan med jobb och PENGAR. Känns bra att dom gillar mig och att hon vill prova jobba med mig. Men va fan det är ju jag, jag är så jävla bäst haha!

Älskar att göra min mamma stolt!

 

Nu ska jag gosa ner mig med BB som har har kidnappat i vanlig ordning.

Miss lax kommer snart också <3 Roligaste vännen jag har, vi har så sjuuukt kul tsm och är ruggigt lika på nästa alla sätt.

 

 

uh vad jag elsker deej!

 

Faster Jenny..

Ja, tänk att om 9 dagar är hon beräknad! Jag längtar så mycket nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen?
Känns så himmla overkliget ändå..men jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag längtar.
Är så glad för brosans och Malins skull, detta kommer bli skit bra, det vet jag. Dom kommer bli så bra som "mamma och pappa" världens bästa <3 Sen har hon ju världens bästa och kärlekfullaste faster också, haha. Hon kan inte få en bättre faster än mig <3 Och jag älskar henne redan såååå mycket!



Älskar er!

Sliten..

efter en hård helg så känner jag mig inge pigg alls!

Hade iaf kul i lördags, börja hemma hos min älskade Frida och sen drog vi in till stan och blev skapligt fulla skulle man nog kunna kalla det, haha herregud..denna spriten alltså! Kil lockar inte mig ett dugg längre, bara tanken på att gå ut och festa i kil känns inge vidare. Trött på kil och alla tragiska människor. Karlstad är mycket bättre och roligare.

Robin sitter här brevid och är lite sur för att jag sitter vid datorn. Han blir jämt skit sur när jag sitter vid datorn, då han inte får någon uppmärksamhet. Är glad att jag har dig, dig litar jag verkligen på till 10000000%, och du är den ärligaste människan jag vet. Du skulle aldrig svika mig på det sättet. Enda människan jag verkligen litar på.


Skit gammal bild, visste inte vilken jag skulle ta utav
alla hundramiljoner kort som jag har på oss :)



Har as mycket kort från helgen.. ska lägga ut lite kort på bloggen, om ni vill se? :)
Frukost blir nu.

RSS 2.0