Spice..

åh jag som skulle haft möte kl 10 imorse ..d sket ju sig!
Vi drog hem till peter igår, där satt dom dret fulla och förökte supa ner oss, men icke sa ja eftersom jag hade massor jag skulle göra idag. Sen blev jag lite sugen ändå och d sluta med att jag och Elin dela på en flaska vin och sen drack vi massa grogg haha , blev klappkanon.
inte bra de!
Fan va gott d vinet va alltså "black tower" as gott , är inte mkt för vin men d där kunde jag dricka :-)  prova d om ni inte redan gjort d!!

Ska nog in till stan snart och lira..

haha va roligt d här är ;-)

Maktlös..

Mådag idag då, och jag har inte fått ett skit gjort :-/

Haft en jätte bra helg. I fredags så satt vi hemma hos mig en sväng jag marika och elin sen drog vi upp till krikke å va där en sväng, sen drog vi till kil och festa  hos köbb å blala sen kom bibaj å hämta oss å då drog vi till kil å ja frös som aldrig förr, så jag och robin drog hem till mamma å sov :-) hehe gött! Sen på lördagen festa jag i kil oxå, d va kul fast jag blev lite för full! festa väl till 9 på söndag morgon, gött sliten va jag sov typ2 timmar. Sen kom marika och hämtade mig på söndag som tur va, för jag va inte körklar haha .. Satt hemma hos roger tills 2 inatt typ , sen åkte jag hem och sov, sov till 4 idag , fyfan då är man ganska sliten! :-) 

haha sitter och lyssnar på " var ligger landet där man böjer bananerna" Emma va ju helt tokig i den låten i lördags. haha skratta så jag dog åt henne!

Skola nu i veckan då , fan va dryyyyygt!!

Och va på så knäppt hurmör igår så d finns inte,
 fattar inte varför jag bli på så knäppt humör dagen efter ja druckigt ,
den här videon skratta jag åt så jag håll på å dö.
HAHAH men d gör jag även idag , hahahahha ...




 

Ditt vidriga helvete..

aa d är DU , blåst är du oxå som inte fattar bättre. aa vill verkligen skriva ner allt här, men ska låta d va, för du skulle bli så knäckt om du fick reda på allt m.m HAHA.

Fan vad mkt argt jag har inom mig alltså, till dig iaf din trasiga fjortis som fattar inget,
så mycket jag skulle vilja säga till vissa människor och få ur mig allt precis allt.
Absolut till en i min familj, har så mkt hat inom mig mot dig så d finns inte, men d vet du nog själv, jag kan sitta ibland och tänka på allt och jag blir så arg så d finns fan inte, fattar inte, men jag har klarat mig utan dig hela livet å de kommer jag att göra resten av livet oxå! Tur att jag har min älskade mamma och bror som jag älskar mest av allt i hela världen :-)
Jaha då fick jag skriva av mig lite här då , sur är jag idag! haha ..

Ska försöka vara lite glad då med tanke på att d är fredag!
Jobbade kvällen igår d va helt okej, jobbigt som fan bara, kom ju jätte mkt folk, men d va kul :-)
Har inte sovit ngt på hela natten typ :-/ kan aldrig sova längre. iofs låg jag och robin å snacka i telefon i 3 timmar igår haha , han strir så :-D nejdå d gör nog jag med, jag är ju ganska duktig på d eller hur haha ?=)

Idag vet jag inte vad jag ska göra än , fårse vad d blir, men grogg blir d ju givetvis, d är ju bra när jag är på detta humöret .. eller inte , men d får fan gå , är så sprit sugen så d finns inte!


Haha tänker på massa kul när jag hör den här låten :-)
Att man har så mkt minnen till låtar alltså!




 

Sex, drugs and rock`n roll..

Tjenna tjenna hej hej ..

Torsdag idag, guuuu va gött, helga imorgon.

Igår kom ju mamma hem :-D har saknat henne mkt haha trodde inte jag skulle göra d med d gjorde jag. Så jag åkte till kil efter jobbet å hälsa på mammi å tjöta!
Sen kom Marika och hämta mig. As kul , har inte hittat på ngt med dig på jätte länge fy fy!  Vi drog och snacka med Jennie och friitz, stog väl där i nån timme ungefär som att vi hade skete ner oss haha nejdå d va kul :-) Sen åkte vi vidare till värmlands rövhöl "grums" drog till roger , satt och kolla på massa acdc videos och d  va sååå bra, fan va bra dom är!
Hade ståpäls hela tiden föfan! Sen spela vi spel haha åheej jag med mitt tålamod, d gick ju inte allt för bra blev helt vannsinig på d där, skrek som fan haha och marika gav ju aldrig upp heller  hon skulle minnsan klara de! :-)

Och jag kan ju berätta att jag aldrig varit så rädd i hela mitt liv som jag blev igår.
Vi satt där i soffan och jag kollade i tidningen och va helt i en annan värld, sen känner jag ngn konstig känsla att ngn kollar på mig typ, och kollar åt vänster å där står roger med en jävla äcklig mask och en filt å kommer emot mig å jag skrek å blev helt livrädd , flög på marika typ, alltså d va så sjukt, minns exakt bilden hur d va och d va som att tiden stannade haha skit äckligt fan d va sååå sjukt alltså, jag satt där säkert en halv timme efteråt och va i chocktillstånd, helt sjukt  hemskt vare,hjärtat slog som fan och jag va helt väck hahah, fan ta dig roger haha!

Sen blev kl mitt i natten och då åkte vi hem . Hade en riktigt bra dag igår, massa skratt och roligt, har saknat marika!

22 feb blire acdc <3 Ska dock köra dit , men va fan gör d? vill inte vara full ändå när jag ska på dom, för skulle jag inte köra, så skulle jag säkert dricka "nån grogg" som d brukar låta, men jag skulle bli dret full halvvägs dit och inte minnas ett skit säkert haha så jag håller mig nykter och kör ist :-) vi ska ju hyra nån buss tydligen som jag ska köra, massa folk som ska med. Blir kul dä! 

Ska jobba kväll idag, börjar 4. d kommer nå jävla fotbolls lag från karlstad tydligen eller vart dom kom ifrån,  så d blir nog ganska körigt idag :-/ Och jag har ju såå jävla ont i min hanled, perfekt d..eller inte!

HAHA , jag tycker d är sååå kul, du snackar bara en massa skit, du vet fan inte ett skit om allt! D bara lyser avundsjuka i dina ögon och över allt, d märks så väll att du har ett tråkigt liv och att du är missnöjd med d, så du måste klaga på andras liv lixom ? haha palla dä ellr! Kom till mig ist om d är ngt! draaaaaaaaaaa!

stick.

White träsh..

Trasig helg .. i fredags vare fest, började bra hade skit kul, roligt att träffa allt folk.. men till slut kom den gränsen då man skulle get fan i att dricka mer , minns inte alls mkt efter ett tag där , tappade omdömet som vanligt! Fattar inte varför jag ska bli så full nu för tiden, va? Begriper fan inte alltså. Festade till lördag morgon som vanligt , tills d där.. fattar inte usch vad obehagligt. Sov till kl 9 på lördag kväll, gick inte få liv i mig alls, men till slut vakna jag till och fattade lite, hoppade in i duschen, blev lite piggare. Sen gick jag till Dennis och jag va inte helt med i huvudet, fan va trött å seg alltså :-/  Sen skulle dom andra dra, och jag va inte alls sugen på att följa med, ville inte, mådde skit hade ångest hade nog allt som går den dagen .. så ja , jag va nykter på en lördag , deee niiiiii . Minns inte ens sist jag va nykter en lördag, då kan vi nog gå in på år alltså! Men d funkade ju .. nej d gjorde d inte , hemsk lördag vare! Nog om denna helgen!

Söndags följde jag med Dennis och Emil och kolla på ngt jävla hus :-) sen drog jag upp till stenman med frugan och satt där hela kvällen å snacka massa skit :-)
Och idag har jag varit till säffle och dolat :-P haha dagen har gått fort vill jag lova.

nej nu orkar jag inte skriva mer.

häjda!








When you are alone still remain, remember me then!

Torsdag idag då , en dag närmare helgen.

Denna dagen har gått fort vill jag lova , va på jobbet och tiden gick sååå fort, precis när jag skulle gå hem typ så kom Annsofie och hälsade på mig, så då vare bara och sätta sig och tjöta och ficka lite, mycket trevligt.
Sen ringde Marcus och ville att jag skulle hämta honom i kil, så d blev ju.
Körde han och Jon till grums , eller nej Jon skulle till älvenäs han givetvis hah.
sen hem och käka glass :-) muuummms. Sen ringe Sofie och hon ville ha ölet hon , så vi drog å fixa dä!
Sen har jag bara varit hos Ida , alla drack ju dårå :S förutom jag , jag har ju blackie och ta hand om min lilla gris , så d blev nyktert för mig, vilket d inte blev för idde iaf haha han va fullast utav alla han! Men d va kul iaf, jag har kul ändå fast jag är nykter :-)

Ac/dc blire ju den 20 feb iaf :D wiie , robin ringde förut och jag sa till han att vi måste ha biljetter haha , Annette fixar ju d där till oss, tur de iaf så slipper ja d krånglet, men d hade vi ju redan planerat!
Och sen blir Volbeat den 6 mars :-D ska bli cleant kan jag lova!

Sen är d bara Guns n roses som saknas, dom måste jag se innan jag dör kan jag lova.
har ju varit på,  Mötley crue , marilyn manson, kiss ,hardcore superstar hm har jag missat ngn? känns som d? haha .. aja whatever.

Snacka med Tina förut oxå , d va skönt, kan alltid snacka med dig, bäste "svärmora" d hehe kommer alltid va min svärmor det :-) Vi ska väl träffas nu någon dag och prata massa massa massa, d behövs. Och bäste bilen är ju skrotad nu oxå :-S fyfan haha den har man mkt minnen ifrån, men tur att tina köpte ny bil, d va ju välbehövligt vill jag lova!

Robin och Johnnie håller ju på och grejar med nån växellåda hela nätterna , fyfan fattar inte att dom orkar alltså.

Nej om man kanske skulle lägga sig snart, klockan är mitt i natta, ska ju till skolan imorgon. Så d blir inge jobba för mig imorgon!

pyss å pööök jiiiiinnniiii!



I feel so bad, but your vicinity, pass me without you.



Hard work, work!

Idag  va jag inte så frän , fan vad jobbigt .. Nathalee är ju sjuk , så jag är ju själv där nu :-/ tråkigt och lite slitsamt, men fick en liten slant idag iaf , snällt.. kul att dom är så nöjda med mig! Nathalee kom tillbaka nu sa jag :-)

Aa d är ju inte bara jag som varit trött idag iaf . Elin gick upp imorse och va som en zombie , hon öppnade knappt ögonen lixom.. sen när hon skulle gå så skulle hon lägga ner plånboken i fickan..jovisst, hon kom till skolan och skulle ta fram plånboken, haha vad tror ni hon hade lagt ner ist ? hennes jävla kamera hade hon lagt ner ist haha, fyfan va ja skratta när du berätta d..jag säger som alltid, du är inte möjligt! 

Jag satte mig framför tv när jag kom hem efter jobbet typ och somna som vanligt, haha jag kan aldrig kolla på tvn utan att somna typ. Men som tur va ringde robin och väckte mig =D han blev ju inte förvånnad " ovanligt att du somnar när du tittar på tv" haha, naaw minns när jag alltid kom hem efter skolan när vi alltid la oss i soffan, så låg jag typ nästan på dig så hållde du om mig, så fick jag sova middag en stund , sen väckte du mig efter ett tag hehe :-) myyysss!!

Palla tv programet som går på tv eller,  d där som handlar om tjockisarna , haha fyfan d finns verkligen folk till  allt sjukt egentligen alltså!

Ska passa blackie en vecka nu oxå , mamma drog ju till turkiet imorse , jävla gris .. vill oxå juu!!
Känns kul att ha blackie här iaf, min gris!

ja så äre, d tar sig , sa pyromanen

HAHAH fyfan vad skrattretande. Nämner inget här i bloggen iaf!

you say you love me, and always will do, it will be just the two of us


 

Hur känns de?

Aa d märks !?

Fruktansvärt jobbig dag, allt har väl varit bajs , och massa konstiga känslor och massa dret, usch jobbigt d är när man har såna här perioder :-/ Men tur att du finns så jag kan snacka med dig när d känns och är såhär, vet inte vad jag skulle gjort annars faktiskt. Haha har snacka som fan med robin idag, fattar inte va d är för fel på folk alltså haha, han har berättat såna grejer alltså så herregud, rolig du gubben . " jag va så full så jag minns inte ett skit alltså , och hade jag kunna gjort d OGJORT så hade jag verkligen gjort d, har sån ångest för d"  ¨HAHAH  fan va kul, suckers burn in hell.
Tråkigt d här är tycker jag, men ändå jätte glad att man får reda på vilka som är ens vänner och inte, där ser man!
Tur att jag har min diamant elin iaf, och robin som alltid är ärlig vad som än händer .

nej nu ska jag åka och hämta Robin, blackie är ju här oxå , han måste ju träffa henne såklart!
Älskar dig och Elin mest av allt, och mamma å syskonen såklart! <3

Grannar ..

Tänk va gött d är att ha bra grannar alltså, bara ungdomar och alla kommer skit bra överens och snackar med varann, haha typ jag och elin och mario och christoffer har dörrarna öppna och ränner in och ut till varann , haha nyss stog vi i gången och stre as länge, och delade på en åbro 10,2 .. haha och skratta så man vek sig flera gånger,  trevligt trevligt :-)
har ju fått en ny granne igår oxå , han verkar med skit trevlig , han kommit hit när jag och elin har haft dörrarna öppna och snackar också :-)  Aa de låter kanske knäppt , men om ni vet hur d ser ut här vi bor och avståndet emellen oss grannar också så fattar ni bättre haha , d är lixom inge trappuppgång , d är en lång gång med lägenheter lixom haha :-)

Fick köra emil å bodri och en till förut till högboda å lite andra ställen, lite drygt men hade ändå inget bättre för mig haha , sen ville sofie ha skjus te nyängen å till slottsbron så d blev ju d med. men nu är jag hemma och d blir inge mer körning.

jobba jobba jobba jobba imorgon ..

God natt!

Jenny :-)

Måndag idag den 6 oktober , och vet ni vad? jag har namnsdag haha värsta grejen va :-P nejdå men lite skoj faktiskt , Fick ett sms imorse av sebban, " grattis på namnsdagen" haha söt , han har bra koll på mig han, bäste killen d :-)

D har varit en hård helg kan jag ju säga, mycket tjafs och mycket bråk, men så kan d bli ibland.

I Fredags va jag ju på sexparty , d va kul faktiskt , elin blev klappkanon och missa jätte mycket haha men d är ingen bigdeal , sen drog vi till spinning weels och härja runt, jävla fölk som tror att dom äger världen , men d fick som snabbt svar på tal på mahah ;-) Sen tog vi taxi på natten/möran hem åfyfan vad vi härja med taxchaffören " hej lars, hihilihadilihooo" haha , han sa till oss när vi skulle gå av " nu kommer d bli tråkigt och tyst utan er" =) ååhej på vägen in så ramla elin i stentrappan haha ,alla öl gick sönder, så d låg öl över allt , herregud sååå typiskt dig, va skoj va d va.

Och lördagen blev d arvika, och så vare min tur att bli klappkanon , träffa fullt med roligt folk... har jag fått höra så här i efterhand, d är såå kul när kvällen är en enda stor lucka :-/ fyfan. Tuffa brudar som går på en dret full tjej som knappt kan stå på benen + att dom kommer 4 pers när man är själv  haha fräscht gjort  , men där ser man vilken nivå dom är på! ah nog om d. Sen när vi närma oss hemma, så va de stömavbrott i hela jävla grums , såg inte ens nyängen. Och vi gick in till elin, hon fick tydligen bära in mig haha , och klä av mig å lägga mig i sängen säger hon , fast jag kan tänka mig att hon va så trött på mig så hon verkligen tog i och slängde mig i sängen haha :-) Och svart va d ju så man såg inget tydligen, och elin dola som fan med att hon skulle ladda telefonen, så hon stoppa in laddaren och satt där å fatta inte varför d inte ladda, haha undra varför d inte funka lixom , puckooooooo,ännu en typiskt elin grej haha =D och när vi låg i sängen hade vi tydligen blivit skit sentimentala och pratat om ordspråk och skit, helt seriösa.
Sen när vi vakna på söndagmorgon och hövvet kändes som d vägde 40 kg och jag mådde inte alls bra, elin va dock skit pigg (hurtbulle), Elin drog fram telefonen och kolla på den haha , då hade vi sparat massa grejer på telefonen som vi snackat om när vi kom hem , så d stog massa ordspråk och grejer vi gjort på hennes tel , haha fyfan vi är inte möjliga.
Och som vanligt när vi är bakis så blir vi på mongo humör å skratta å härja som fan , gjorde även en Quiz på elins lunar som är jätte seriös haha den får ni att kolla in :-)   Åhej vilken helg d har varit .

Nu ska jag åka och läxa upp elins pappa , skriver kanske senare..

Hare bra alla, hiidiilihadelihoo =)

Släkten är värst..

haha ehm ah kan man ju lungt säga =)  Tur att jag inte kommer från en stel,spänd och tråkig släkt iaf.

Jahapp  idag har jag hunnit med mycket , öhm började 11 imorse , åkte till jobbet.. eller nej först åkte jag och hämta Nathalee..sen jobbet. Slet som ett djur som vanligt haha nejdå men d va ganska lungt idag faktiskt , ganska skönt måste jag säga. Fast dagen började inte så bra, blev arg ett tag, jag vet att jag måste träna på d med tanke på mitt yrke, men d är inte så lätt kan jag lova, iaf inte när man har ett sånt humör som jag har, men jag hoppas att d kommer lösa sig snart, fick lite ångest efter jobbet men d är ju lätt att vara efterklok!
 Men alla är såååå trevliga som kommer in och äter där , riktigt roligt faktiskt, man blir på bra humör, iaf stamkunderna  en del andra kan ju draaaa!!

Aa iaf sen slutade jag, åkte och hämtade Elin sen drog vi till stan till skindeep till den bäste :-) snacka lite med henne å grejsa , sen skulle vi dra till våxnäs, och när vi va där så kom jag på att jag skulle hälsa på farfar på sjukhuset, impulsiv som vanligt, men då hade han blivit utskriven, så d va ju kanon =) d va ju bara att dra vidare till bregvik då , kolla lite i affärer och så.. hahah och givetvis va d tvungen att hända något , som vanligt för oss elin haha uu va hemskt :-P näääej sen drog vi till kil och hämta veronica å handla lite å kil å så haha å jag klantade mig som vanligt så d blev en jävla körning, sen drog vi till farmor&farfar :-) och där vare fullt med folk , as kul att träffa alla, snacka gamla minne å bara skratta, aldrig fel! fyfan va hemsk jag va när jag va liten, en etri lite kaxig snorunge, snacka om att jag visste vad jag ville å då vare bara så haha , åhej d trode ni inte om lilla snälla mig va? haha eller inte..jag har nog inte förändrats mycket där inte förutom att jag blivit äldre då =)
Sen drog vi till nyängen, för där va pappa dret full å härja runt. Sen drog vi hem och kolla på film å myste, och nu orkar jag inte skriva mer om vad som hänt denna torsdag!

Imorgon är d fredag :-D såååå skönt , hoppad d blir en kul helg, d brukar ju aldrig vara några problem för min del haha åånej.

Happ då har johnny och caroline köpt hus då :-) kul för dom, hoppas dom kommer trivas.<3

Nej nu blire nog sängen snart och ladda upp för imorgon , fast jag är verkligen inte trött. pöööh ..

Ha en bra helg suckers!





 
RSS 2.0