Jag ska göra KAOS i Göteborg!

Jepp,imorgon kör vi gbg. Kommer bli fucking awesome :D

Ska blir så jäkla kul att dra härifrån och festa loss! Är ju jämt i Karlstad och festar, så kul att göra något annat!
Jag och min syster har verkligen mycket inplanerat nu alltså, haha fan vad vi lever livet :)
Tänker inte skriva allt vi ska göra med mycket är det och sjuk roliga saker, mihi! December/Januari kommer verkligen bli awesome :D:D

Vi drar ju till Gran Canaria den 29 också, vi firar alltså nyår där nere :D Kommer bli galet, och jag läääängtar som aldrig förr! Vi kommer bo sjukt fint, säger inte mer än så, ni får se bilder!

Allt känns så bra ibland, man älskar livet och man är glad när man tänker på allt runtomkring sig och det pirrar i magen av all lycka man har i sig! Så känner jag! Och det är mycket tack vare min syster kan jag säga! Jag har verkligen mått så sjukt dåligt osv, men när jag är med min syster så mår jag så bra. Hon får mig alltid på andra tankar (hon vet verkligen vad hon ska säga eller göra för att jag ska må bättre) Och vi gör så roliga saker! Det händer alltid saker när jag är med henne. Och jag älskar när det händer saker! Hon är den största livsnjutaren jag känner, haha! Och jag får va med och dela det med henne :)  Jag skulle ge hela världen till henne om jag kunde!







hemligheter..

Ja det har ju alla människor! Men inte sånna hemligehet jag bär på, tro mig!
Helt sjukt egenligen!

Förut så "läste" jag en grej eller ja läste å läste ah skit samma. Och där stod det då min livs största hemlighet typ och jag fick sån panik, jag tänkte "jag måste bränna upp de" Eller vad fan ska jag göra? Panik typ! Är liv rädd för att ha det i mitt eget hem!? Det är samma sak som när jag rev ut massa sidor ur min dagbok och brännde dom (jag skrev mycket dagbok under en tid i mitt liv, ni som känner mig vet säkert vilken tid det va också) jag fick sånn panik att något skulle se, eller att någon skulle bryta upp mitt lås på dagboken och läsa det? Sjukt alltså, jobbigt dock! Det är mycket hemligheter som ingen vet om, verkligen ingen! Jag har svårt för att lita på folk till 100%. Finns vänner som jag litar på till 90% lixom, men aldrig helt 100%!? Jag är bara sånn som människa! Robin dock, den människa litar jag på något otroligt kan jag säga 99% på han alltså, haha :) Ja kan berätta att jag brännde ej upp det, jag gömmde det på ett ställe där jag har privata saker! haha (vill inte nämna vart) :)



Trött på ..

Att vara SJUK nu! Uh jag blir fan galen snart! Har varit sjuk i över 2 månader nu? Plus att jag har haft denna jävla skit hostan i en månads tid snart!!?? Vad fan är det för strul! Och jag HATAR verkligen läkarna här i kil! Men jag får ringa dom imorgon ändå! Känns som jag har så mycket hat och argt inom mig så jag exploderar snart!! MORR!!

Ska försöka va lite posetiv kanske!

Har sån jävla beslutångest. Stockholm, Norge eller Karlstad!?? Vad ska jag göra? Kan verkligen inte bestämma mig vad jag ska göra eller vart jag ska ta vägen!? Känns så svårt!
Fast jag vet ju att Kd och Kil står kvar och alla vänner finns kvar. Haha allt lär se likadant ut här hemma som det gör nu, även om det tar 10 år så händer det inte mycket med stället eller individerna i sig!

Jag som älskar att uppleva nya saker, mitt motto är ju verkligen " vi lever bara en gång"!
Har ju provat på att jobba utomlands och så, det va ju galet underbart, och jag minns så väl känslan när jag kom hem igen, det var så hemskt att komma hem till denna skiten, och det riktigt TRÅKIGA livet folk levde/lever här hemma! Och jag får panik när jag tänker på att jag är 21 år och jag sitter här i kil och inte har ett liv?
När jag kan göra så mycket annat! Jag kan fakstiskt må lite illa när jag tänker på en del av mina vänner. Ni lever det livet jag vill leva när jag är 30 40 år! Jag tycker det är tragiskt att ni har sånt tråkigt liv när ni är 20-23 år? Fyfan vad hemskt ändå! Är jätte glad när mina vänner är lyckliga, det unnar jag dom verkligen. Men synd att ni väljer att leva som ni gör när ni är så unga och ungdomen har man bara en gång, tyvärr!  Jag kan göra vad jag vill, jag kan dra till usa om jag vill och jobba också!
En sak vet jag, och jag tänker inte sitta här och ruttna bort, det är en sak som är säker.. " Hej, vad gjorde du när du va ung" .. " Jag bodde i kil hela livet, festa på helgerna sen skaffade jag barn och kille" Kul liv man har haft då!?  NEJ!
När jag är 80 så ska jag känna att jag är så jävla nöjd med det livet jag levt , och att jag har upplevt så himla mycket, även att jag har bott på jätte många ställen här i världen :) Livet är för kort för att ha tråkigt. Jepp nu vet ni hur jag tänker!  Jag har min lista på "saker jag ska göra och uppleva innan jag dör" Och tro mig, den ska uppfyllas, varenda grej :)


Jag och Nemo 09 när vi jobbade i Sunny Beach, killen betyder mycket för mig <3

Jag och en av världens bästa tjejer, helt otroligt vad jag tycker om dig! Vi hängde verkligen ihop nere i sunny, och vi hade sjuuuuk kul tsm. Så mycket kärlek till dig

Jag och Elin njuter vid poolen :) Saknar sunny sjukt mycket! Saknar även henne jätte mycket. Hon är plastmamma till 2 barn och bor i hus med sin kille nu, jätte glad för hennes skull :)

Kärlek utav bara helvete! Åker tbx till Sunny sommaren 2011 och gör comeback :D




Jag älskar å leva livet med min syster :) Vi gör så mycket kul tsm, hon är bäst helt enkelt ( Ja, vi är ju släkt) haha <3


Fuck it..

Kännde på mig att det skulle bli så här! Fan! Varför såna här biverkningar? Skit skit skit skit!

Nej det här får inte hända!!

nu va det längesen..

jag skrev igen.

Går alltid i perioder det där :)

Fan det är galet kallt ute nu alltså, plus att det är svin kallt i min lya :O har varit 12 grader typ i en månads tid. Ja, jag har varit skogstokig kan jag säga. Har ring å ringt å skällt ut hyresvärden och pressat han! Tillslut ringde jag skit arg och sa att han kan fet glömma någon hyra från mig. Det förtod han faktiskt :) Så jag slapp det, dyng skönt. Det innebär att kan kan unna mig lite andra saker. Vilket jag kommer göra också, wio :)
December månad är det nu, och det kommer hända så mycket grejer, har skit mycket att se framemott, underbart :)

Va iväg på en impulsiv kryssning förra veckan också, de va kul..fast jag blev för full (som vanligt) Alltså shit, jag drack hela förra veckan typ, tisdag,onsdag,torsdag,fredag,lördag :s Va lite smått förstörd, då jag är sjuk också. Världens hosta som vägrar släppa och snorig och jävligt! Drygt, hoppas den avgår snart!

på väg till sthm, fan va vi röjde och shota på vägen dit :) haha!



Ska (skulle) ju varit med på 100%party kryssningen imorgon också, men jag avstår nog fan :s Blir aldrig frisk. Jag känner mig helt knäckt att jag inte följer med alltså!? sån jävla beslutångest.. Det kommer verkligen bli GALET på denna båten, iknow! Men jag måste tänka på mig själv. Men det kliar i hela kroppen när jag tänker på att jag ej ska med! Min killkompis har fixat ALLT, hela resan är lixom gratis för mig! Och jag följer inte med? sinnes!
Fan vad jag hatar att ha beslutångest (vilket jag har jämt).

Om jag nu inte åker på båten imorgon, så ska jag med syrran till sthlm på fredag, vi ska göra några saker :D wiho! Sen kanske bo på hilton hotell och grejer. Hur nice?
Jag kan ju åka på nästa partykryssning, när jag är frisk och pigg?
gaah! Ah får se vad som blir!

Började med min medicin idag igen också :) Känner redan stor skillnad! Hur kan jag har varit ifrån den i 2 månader?`Jag får alltid såna perioder då jag får för mig att jag inte ska äta någon medicin alls!
Men nu kör jag igen. Great!

Mosters bög är här också :) haha! Jag passar honom, så vi har myst hela natten och gosat hela morgonen! Han ska sova här inatt också! Älskar denna hunden så grymt!



Moster gaylord mf <3 haha!

RSS 2.0