rääääelph!!

Ja han väntar jag på nu, han kommer nog strax..uh vad jag har saknat han, lille bögen.. (Fridas hund alltså) Eller är det Frida som är Roffes hund? Så han kommer nu iaf, han skulle ta med sig Frida också! Henne har jag också saknat en massa. Wioo!




Kärlek utav bara helvete!

 

 

 

Roffe (rääelph)<3

 

 

Hon ska även få inta frisörrollen och färga mitt barr .

 

TTYL.

Vinterjacka?

Vill ha en ny iår igen :)

Need help..funderar på en Fjällräven eller en Peak?
Vad tycker ni? Hjälp mig lite tack!



Fjällräven jacka, svart!

4990 kr.


Peak Performance jacka,svart!

 

3999kr

 

Nå, vad tycker ni? :) Eller har ni några andra förslag på nån gosig vinterjacka? En canda goose jacka vore ju något också? hm...

 

Arbetsintervju..

Det vad jag på idag, i Karlstad på "fösunda" Känns skit bra verkligen, tror att jag kommer få jobbet.
Vill att han ska riiiingaaaaaaa nuuuuuuuuu! Hoppas på svar denna veckan iaf?
Härligt med jobb, måste ha ett jobb! Dags att bli vuxen nu. Trodde aldrig jag skulle säga detta... haha!
Jag som aldrig har viljat jobba eller ngt. Men nu känner jag att jag verkligen vill ha ett jobb " ett liv" lixom!
Mycket som börjar sättas på plats i mitt liv, går verkligen mot ljusare tider nu, och det känns underbart, trodde aldrig att det skulle bli så här bra! Men har mycket jag jobbar med än med mig själv och saker jag kämpar emot än, men jag ska fixa detta, jag har kommit så långt nu..som jag aldrig trodde att jag skulle klara? Men med RÄTT vänner och bra människor runtomkring sig så klarar man det mesta har jag märkt.. och med världens bästa mamma såklart! <3

Sitter och äter Ben&Jerry`s, hur gott? Råååååå gott :D yammie, yammie!



 

 



Inväntar en av dom bästa vännerna som finns på denna jord, då det är onsdag och det innebär "Tvdag" för oss, haha på ondagar går det så bra tv program, så det har blivit en vana att vi kollar tsm varje onsdag :))

Skriver sen! Pysssss




GRATTIS...

Till världens bästa Kristoffer Och Linda. Då ska man få en tremänning till :D:D
Kommer bli skit bra detta. Är skit glad för eran skull verkligen. Längtar tills jag får snosa <3

 


Want you to make me feel like I'm the only girl in the world!

 

Bra skit bra skit!

 

 

Jag borde sova nu? Eller ja..kl är ju inte så mycket!

Ska på jobbintervju imorgon!!

Nervös? Nej varför skulle jag vara det? Haha, nja riktigt så är inte läget.

Känner mig dyng nervös? Mycket tankar och frågor i min skalle just nu. Men ändå så vet jag att det kommer gå super bra.

Chefen låter ju som en toppen kille och är jätte trevlig. Har snackat med han i telefon ett par gånger..har kännt att vi fick en speciellt kontakt med varann, ett band emellan oss som inte går att besegra? Tror han är kär i mig? Eller är jag kär i han? Ja det återstår att se imorgon. Kanske känner han lika som mig.. det tror jag absolut!

Hahaha, ja jag har inte så jätte rolig humor. Eller ja tycker att jag har det men kanske inte alla andra! Undra hur många barn han vill ha?

haha nej nu ger jag mig, tror jag är övertrött?

Tror ni jag längtar tills lördag? JÖÖÖÖÖ! Ska bli kul att festa, kul med Halloween också ju. Klä ut sig och sen in i dimman låter som en bra plan? Försöka att dricka lungt också. (stor chans).

När jag ändå är igång med mitt humör och tycker det mesta är skit kul så ska jag lägga ut något roligt till er ungdomar haha!

Spola fram till 0.35 " har du baaaeeern?" HAHAHA!

 

HAHA så rolig i slutet!

 

Nej nu ska ja försöka sova, natti!

söndag...

Ja, söndagar är den värsta dagen på hela veckan tycker jag. Fast ändå inte, det är ju ganska mysigt med söndagar ändå. Godis,god mat och film med massa mys brukar ju söndagar bestå av. Ändå ganska soft eller?
Och idag har det varit en riktigt bra söndag. Har varit runt och införskaffat lite nytt och fixat massa grejer, haha inväntar ivrigt :D Och det blev väldigt god mat, kycklingfilè,pommes och sås. Och väldigt mycket gaser,(för att fatta det kort så har det varit en gasig men ändå jätte bra å mysig söndag) hahaha sinnes!

Nyss kollat på en riktigt bra film (Vid din sida), måste absolut ses för er som inte sett den, verkligen hur bra som hellst!

 

Härligt att jag varit nykter ännu en helg. Det känns verkligen skönt, och vad fan missar man? ...nej precis!

Men till helgen blir det kalas, då det är Halloween ju :D Vet inte om jag ska klä ut mig till något? Behöver jag det? haha nej.
Herregud vad fort detta året har gått, det va ju inte länge sen det va Halloween känns det som. Då vad jag och Carro utklädda till pirater och festa hos Joel, riktigt skoj! Hoppas på att det blir lika kul iår.

Skriver imorgon.

pyss!



Jag och Caroline förra året :)) Carro ser gul ut och jag ser ut som en blekfis?
haha.

snö?

Ja herregud vad förvånad jag blev när snön öste ner i torsdags? Va händer..snö redan? Dom säger ju att det kommer bli den värsta vintern på 100 år? sheeet.

Haha ja igår gled jag runt ordentligt med min kära rallygolf. Rondellen vid nyängen kan jag ju varna för, rå halkigt?
Vi kom där igår. Visst jag brukar alltid gasa på när jag kommer i kurver å så, men igår gjorde jag inte det så mycket....eller?  Ah men  ändå fick vi sladd som fan. Men det oförglömliga va ju K:s min, hahaha har nog aldrig sett nå roligare? Hon satt med sitt ansiktsuttryck hela rondellen och jag satt brevid och skratta och kollade på henne, skrattade så mycket att jag fick ont i ryggen? Ja herregud vad kul det va.

Typ så här såg hon ut!



Va nykter igår också, min 2 nyktra helg...hur bra? Hade mys här hemma med C,C, och K .. Åt tacos och satt å snacka bara. Sen drog vi in till stan å kika och hämtade min kära mammi. Gillar inte att hon ska ta bussen på natten eller så, så jag hämtar henne hellre.. Jag är verkligen så överbeskyddande mot min mor nu när jag tänker efter? Men det är klart man är det...eller är inte ni det?

Ligger i sängen och jäser än..fick sova till 10.30 idag? Woooow. Men vi la oss vi 4 inatt typ, så det är nog därför jag fick sova så länge idag.

Idag vet jag inte vad som händer? Nykter ska jag va iaf :)
Och min kära vän K är på besök givetvis!







Wio..

Idag är en bra dag :) Kan det bli så mycket annat än när man umgås med sin älskade Elin?
Hon ska sova här inatt också .. uh vad jag har saknat henne!

Vad gör vi då? Vi har plågat varandra kan jag säga. Jag har tryckt igenom en töjning på henne mohaha (hon fick rå ont) det gillas..
Och hon byte även min bröst piercingar som va 10m långa? Nej nu överdriver jag, men dom va för långa, så nu har ja kortare i, scchnyggt!

Det blir lite (mycket) vin ikväll och kolla på gammla kort och bara umgås, sen får vi se vart kvällen bär iväg?
Club moments maybe? Snacka med J också, så det blir nog fest där också kanske :))

Och idag fick jag reda på en nyhet också!!!! :D:D Fast jag får inte säga ngt! <3

Nu blir det vin med min kära.

Hörs imorgon.

god morning sunshine..

Jaa det fick jag höra imorse..eller inte! haha.

Vakna kl 9 imorse? Varför sover jag aldrig längre än till 10 nu för tiden? Har jag blivit gammal eller vad är det för struuuuul? Men det är ju posetivt iaf, orka sova bort hela dagarna.

Hade T och R på besök igår, vi gjorde god mat och hade det trevligt. Potatisgratäng,kött och sås..typ min favvo mat, rå gott.

pööh, det ringde i telefonen så jag fick sitta i den en timme nu :o Jobbigt att snacka i telefon ibland.
Glömde helt bort vad jag skulle skriva nu bara för det? haha.

Nu blir det en dusch sen ska jag till A och R och skriva på ett papper, sen in till stan och hämta K för att sedan bränna iväg till ikea :)  Vad skulle jag göra utan dig K? Tur att jag har dig min vän.

Hörs sen.


Haha dööööööör av skratt varje gång jag hör på grappen.

Rosa huset!

Ja hit har förflyttat mig nu i en liten 1:a. Ja liten är den verkligen, men jag tycker att jag har fått det väldigt mysigt här :) Känns som att jag kommer trivas ett tag iaf. Den får helt enkelt duga tills jag får bättre ekonomi. Har utsikt över Frendo (en mack) också. Herregud vad folk hänger där? Skaffa ett liv? Kilsfolk alltså, tragiska människor..åker runt på storgatan och hänger på Frendo hela kvällarna/nätterna. Vad är det som är så kul med det? Jaja jag får ju lite undehållning här från fönstret haha! Nu låter det som jag står här hela dagarna och tittar ut, haha ja det gör jag också.
Nja så är det inte, men man tar sig en titt ut ibland och ser om det är någon rolig där nere!

Herregud vad länge sen det va jag bloggade? Går i perioder sånt där ju.
Synd att man inte gör det jämt...för det är så himla kul att gå tbx och läsa vad man gjort och blala.
Tänkte jag skulle börja blogga igen. Men har nog tappat läsare men tanke på att jag aldrig skriver. Men då får jag tänka på att det är härligt för mig att skriva av mig lite. Skriver dock inte privata saker och allt som händer i mitt liv, men lite saker iaf.

Va nykter hela helgen också (klapp på axeln) :) Blir nog nyktert denna helgen som kommer också?

Nej nu ska ja gosa med mammas hund som jag har kidnappat, hon sitter och tittar ut igenom fönstret haha hon älskar att titta ut från fönster..hon kan nog sitta så i flera tim. Och det finns nog roligare saker att se här utanför än på hagagatan skulle jag kunna tro? :)

Skriver sen!
RSS 2.0