If you think back and replay your year, if it doesn't bring you tears either joy or sadness, consider that you are wasted.

så sant så sant! Tänk vad livet kan vända fort? eller ja, lixom man kan känna att man mår bra och man är relativt nöjd med livet och man är glad.
Sen 2 timmar senare kan man må skit och man känner helt tvärtom? Livet känns piss ibland, så är det väll för alla människor men. För oss med "ADHD" är det ju så lite oftare och man vänder fort i humöret, tråkigt med sant. Nääääeeej nu ska jag inte sitta och skriva massa negativt och tycka synd om mig själv!


Happ.. fan vad det har hänt mycket det senaste tiden alltså (mycket jag ej kan nämna) så det klistar jag inte fast i denna bloggen!

I söndags va jag på dop för Kaylee, faster prinsessa de :) Hon är så sjukt söt, hon börjar bli lik brorsan nu också!
Roligt att träffa släkten och så också, haha fyfan vad skjuk släkt jag har. Men på ett posetivt sätt givetvis, så sköna allihop. Vi är väldigt raka och ärliga i min släkt mot varann (speciellt min morbror och morfar)haha .
Dom ska alltid hålla på och skämma ut mig osv, näääääej nog om det!

Vill flytta härifrån också, tött på min lilla lya! en 2:a vore ju. Men det känns onödigt att skaffa en ny lya här eftersom jag inte vet riktigt vad jag ska göra än? Om jag ska dra eller inte. Jag vet inte...eller? ;)

Har lyssnat på massa musik idag, sjukt vad minnen man kan ha till låtar! Har varit så jävla tankspridd idag.. inge bra alls det.

ska göra mat nu, skriver kanske sen igen :)
haha fan va jag hoppar från ämne till ämne..






R.I.P

Jag kan inte förstå att det får hända sånna här fruktansvärda saker!

Daniel min älskade vän har lämnat oss! Kan inte fatta att det är sant? Alla minnen med dig kommer jag alltid bevara.
Hoppas du har det bra nu, vi ses någon gång igen det vet jag! <3



 

tänker på dig så ofta!

RSS 2.0