där ser man..

Fick nyss reda på att det va söndag?.. det va som fan , hade jag ingen aning om. Man har ju sån koll på tiden och dagarna här nere , det är ju chill.

Fan vad känslig man är här nere alltså, visst jag är känslig hemma oxå och ni som känner mig tror väl att det inte kan bli värre. Men jo visst kan det blir det, kollade på en film igår och dom krama varann och sa " I love you" då vare ju kört tårarna bara rann, så det är jätte kul att kolla på film. Va inne på min mammas facebook förut och började grina, så fort jag tänker på vissa människor så blir jag ledsen. Kan skriva ner 10000 grejer ..nej men vadå jag är inte känslig alls här nere! haha.

Har haft feber i två dagar oxå, men idag mår jag lite bättre och det är soft , riktigt soft :) Men jag blir så mammig när jag är sjuk , så jobbigt att vara sjuk när man är här lixom. Och brorsan saknar jag som fan, hoppas allt går bra med dig osv, och blackie våran vovve..guuuud vad jag ska snosa på dig när jag kommer hem <3

Jag har inte riktigt bestämt mig när jag ska komma hem än? slutet av juli eller slutet av agusti? ehm hm fårse hur det blir , vore ändå skönt att va uppleva lite svensk sommar oxå, men palla att man åker hem och det suger som fan och man ångrar sig som fan och vill bara tillbaka? Men det är väl en smäll man får ta antar jag .. inte riktigt så jätte skön smäll men det går nog.

Vi har haft några sköna artister på viking (där jag jobbar) typ Basshunter , Vengaboys , Cascada , Hitmen m.m  riktigt nice :) och fler kommer det men vet dock inte vilka och när än!

Ska roa mig med ngt annat nu :)

Saknar er alla och älskar min familj och mina vänner. Fet jävla kyss och kram på er.

Livet leker i Sunny Beach.

Det va ett tag sen jag uppdaterade bloggen, fråga mig inte varför? varför ringer jag aldrig någon,varför skriver jag aldrig till någon? Knasigt, men det känns bara jobbigt , jag tänker hela tiden att jag ska börja grina om jag ringer någon där hemma, vilket jag gör oxå. Så då blir det att jag tänker " idag är jag glad och full så jag orkar inte vara ledsen idag, så jag ringer imorgon ist"   och sen dagen efter känner jag likadant..tror det är någon rädsla av nåt slag?! 

Det har hänt ganska mkt den här månaden eller jag GALET mkt har det hänt.

Jag jobbade ju på Franky`s när jag kom ner hit till SB, men det va inte så kul, det va dårligt med folk, sur chef osv osv.. Så vi ville inte jobba där mer, så vi gick till Den glade viking  och sökte jobb där, och där fick vi jobb :) Det är den största nattklubben här i SB , alla jobbar där, och det är riktigt nice, mkt bättre än alla andra ställen. Fast det är lite mer slitsamt jobb, man börjar antingen 2 eller 4 på dagen och då tar man sin frukost när man kommer ditt, och den frukosten består av vodka lemon oftast, aa grogg alltså , så dricker man från den tiden varje dag hela dagen. Och vi slutar mellan 9-11 varje dag typ.. orkar inte skriva detaljerat. så dricker man tills man drar hem och sover vilket brukar vara vi 5,6 på morgonen , sen går man upp och kör samma veva varje dag. Då förstår ni nog varför man blir lite trasig. Men det funkar ju :)

Saknar alla så mkt där hemma så det finns inte ord för det alltså, vissa dagar känner jag att jag bara vill hem, vissa dagar känns det bättre och man vill stanna. Men om jag skulle åka hem , undra om jag skulle ångra mig?

Nu ska jag gå och handla lite , skriver sen igen.

RSS 2.0