Barteknik.

Ja , fan vad vi har blandat drinkar idag :) Fast dom va väl inte så värst goda , finns ju godare :) Men min och Emelies va helt klart dom mumsigaste! Rolig lektion d där faktiskt. Va nån jävla sugga som kom in och skulle ta kort när vi blandade drinkarna å shit, helt vild va hon!
men fan vilken dag alltså , stressigt som fan.. folk har varit irriterade,bråkat,gapat och svettats idag kan jag lova!
herregud , förstår inte folk som väljer den här inriktningen när dom inte kan hantera stress och inte kan ta kritik? ah men tja, ni är på ganska fel ställe! Men skit iiii räää!

Vill verkligen att d ska bli sommar nu , är så jävla trött på den här kylan och mörker och allt är så trist typ!
Får ju ångest bara man tänker på verkligheten som d är just nu :/  ussscchh!

Funderar på att säga upp lägenheten oxå ? Och skita i hur eller vart jag ska ta vägen sen.. fan va gött.
Hej jag heter Jenny och jag är världens oansvarigaste människa!
 Yes i know!!
Men va faaan d händer ju inget. Kan d inte hända ngt snart??


Nu ringde Sabina från småland oxå :D wiie , fan vad kul . Hon ska nog komma hit snart! LÄNGTAR! :D

Nej nu ska jag kolla på film med frugan.

Hajhaj!

Vattengympa :D

Hahah japp d va jag och Elin på idag :) ojojoj mkt skratt kan jag lova, det va vi och kärringarna på 60 + :D Dom såg inte så jävla nöjda ut när vi kom dit.. kan tänka mig att d va för att vi har tatueringar och piercingar! Synd med sant, folk dömmer en väldigt lätt . Men sen blev ngr lite trevliga men vissa andra va sura haha! Men fan vad skönt d va att träna och verkligen känna att man gör ngt nyttigt : ) Basta gjorde vi oxå höhö !
Imorgon blire styrketräning! 

Har ju funderat på att ta en nykter månad ngn gång här framöver och bara vara nyttig . Har blivit inspererad av min vän Nemo , han är lite partygaaalen som jag är :) Men han bestämde sig för att vara nykter en månad och han har snart klarat det oxå :D Har ju berättat för mina vännen att jag vill vara nykter och dom bara hånar mig typ och säger " haha ah visst lycka till jenny"  Då känner jag mig ännu mer taggad att verkligen vara d för att bevisa att jag fixar d , så ni får er en sprätt på näsan :D
Men vi fårse!

Har nyss kollat på Step up 2 .. den filmen va oxå bra :)  såg ju 1 igår !

Imorgon blire till skolan och blanda drinkar wiihooo ..Inte så lång tid kvar nu på min utb , hoppas att d går fort . Då blire leva livet och jobba överallt , kanske utomlands som bartender , fårse hur livet ser ut när man är färdig!

Blir nog att dra på en kryssning eller en resa till ett varmt ställe snart, behöver komma bort och få en kick!

Nu blire sex and the city .

Pyss!

Tipptapp tipptapp..

Haha ah fyfan va galen kväll d har varit , jag och Elin har härjat runt här som vanligt, mkt skratt i vanlig ordning!

Annars då.. har haft en bra helg :D Skulle ju varit nykter i fredags vare tänkt , men icke då . Robin ringde och han skulle till mikael å dricka å blallaa så jag blev väl sugen :P Så d blev dit. Kom ganska mkt folk senare på natten/morgonen haha!
Ah shit va fylla!

Lördagen blev ganska lugn.
Och nu äre söndag då .. eller nja måndag egentligen eftersom kl är över 12 :) 
Och d har varit en mkt jobbig dag :/ vet ju så jävla väl va d är jag mår dåligt över , tänk om man bara kunde ändra på d så lätt? Går tyvärr inte, men d löser sig kanske ngn gång . Ångest får man alltid på söndagar nästa..iaf jag! Men sen kom Elin in till mig och då blev d bättre, tur jag har dig!

Har kollar på " Step up" idag, bra film .. kolla på den vetja! =)

Kl är 2 på natten , och jag kan inte sova som vanligt :s trött på d här nu!!!
Inte konstig jag inte kommer upp till skolan när jag somna 4-5 på morgonen! :/
Supa sig dret full varje kväll, då sover man gott : )

Nej nu har jag inte tid haha .

Hej då!!!!



Trött på dig och alla alla alla!



Hook me up with the shit that killed Elvis!

Idag har jag varit ute och gått :-) Känns så jävla härligt att göra d ibland, särskilt när man har såå mkt att tänka på och allt bara snurrar runt i huvudet på en! Då är d alltid passade med en promenad!

Igår va Marika här på besök :) trevlig trevlig, vi hade ganska mkt att snacka om och "reda" ut lite saker! Sen va vi till Roger och hälsa på as usual : ) Hon kommer hit sen oxå , hon ska sova här!

Jag tror att detta kommer bli så bra :D  Hoppas bara på att d blir så här nu som man tänkt sig!? Ah d märks!

Måste göra om min fattiga blogg oxå haha är såååå jävla trött på den. Någon som vill hjälpa mig ?

En kompis till mig har skaffat en skit fin hund :-) roligt med hund ..men jag skulle ALDRIG klara av en hund , fan vilket ansvar haha och jag som kan få för mig att jag ska dra till spanien imorgon lixom!? d skulle aldrig funka för mig är alldeles för impulsiv och oansvarig för att ha en vovve! Men nån gång i mitt liv så kanske d blir en!

Nej nu blire nog lite mat och sen vänta på Muurika!

Hejpa!


Hitta snygga bilder på oss och massa mer på en sida! haha fiifan säger jag bara!




HAHAHA ROLIGT!!

Eller är jag bara riktigt jävla övertrött??!!
Ja d är jag nog oxå för jag skrattar åt allt , men d här är kul oavsett!
Kan inte sova som vanligt och jag har lite tråkigt!!!
HAHAHAH!














100%partybåten :D

Sjuuuuuukt oblyg helg alltså!!!! 

Jag och Elin satt hemma hos mig i torsdags och fick för oss att vi skulle ju givetvis med på en partybåt höhö , så vi bokade och allt va skit stressigt .. Jag skulle hämta Robin kl 3 på jobbet , sen drog vi till Tina å käka å snacka massa skit i flera timmar.. sen drog vi vidare till Johnnie och Caroline å satt där å stre å blala tiden gick fort som fan .. sen vare raka vägen och köra hem Robin men han dryga sig som fan när vi va hos han hahahahaha roligt roligt ;D Busiga är vi.
 Aja kan inte skriva vad jag menar så punktslut om det :-)
 Sen gasa jag på hem till mig och kl va säkert 11 på kvällen !? Jag hade inte packar eller något , pass va man ju tvungen att ha med sig å skit oxå.. alkohol hade jag inte heller fixat haha men d löste sig snabbt.. så d blev lite stressigt, men d funka ju . Har varit as kul verkligen,  en båt med 40 timmar party? kan d bli bättre för en som älskar att supa och hatar att sova ? haha va perfekt detta! Träffa så roliga människor , även en bekant som jag träffa nere i Sunny Beach när jag va där .. skit kul att träffa och festa med dig Sebba :D Sen festa vi även med Erik ifrån " helt och rent" eller va programet heter? ah Erik och mackan iaf .. älskar ju att kolla på dera program såå galna ju!
D har hänt galet mkt på denna båten haha!

Och hur mår man efter en sån här helg?.. Jag kan inte prata för jag har ingen röst kvar, piper bara när jag snackar typ , jag kan knappt röra mig för jag har sååå ont i hela kroppen! haha ja? äre nåt jag glömt!? Men jag skulle lätt önska d va en vecka ist för en helg bara.. för kort tid höhö! När Krikke hämta oss på söndagen i stan " huuuuur fan ser du ut!!!!!!!!!!?" HAHAHAH såg lite väl sleeze ut kanske :P haha men va fan sov absolut inget från lördagen till söndagen  , och då va jag dret full haha tror ni jag sov gott när jag kom hem på kvällen.. ehm ja!  nejfan va jag vill spola tbx tiden!

Nej tacos och film blir nog , ingen skit de! ska bara vänta på frugan.






 

 Vi va nog dom fullaste på båtresan haha!



                              




   
    Kul att folk drog sönder mina strumpbyxer så tillslut hade jag världens hål i dom som ni ser haha men d sket jag i!







har galet mkt kort från denna helgen , orkar inte lägga ut mer :-) häpårä!

bläääääää

Hajduhajdu :-)

Kom upp imorse , vakna vi 8 och va skit pigg, även fast jag somnade kl 4 inatt! Va nog för att jag skulle ha möte som jag vaknade, låg väl på hel spänn ha ha!

Maa idag har man varit i skoghall en sväng, fredrik svetsade på bilen å så , haha stressade honom som fan! syyynnn!

Krikke ringde och fråga om jag ville med och åka snowboard men då va jag ju redan på väg till skoghall :( typiskt!!
Hade ju vart skit kul det!

Imorgon ska jag och Robin till Tina å hälsa på, ska även till Caroline och Johnnie å hälsa på! :D ska blir skit kul!
ska hämta bajskorven imorgon på "jobbet" :D wiiooo.

Fan vad sugen jag är på ngt hela tiden.. allt allt!! Har tänkt på en sak , haha när jag skriver så är allt så osammanhängande!!? höhö men d är ingen big deal!
Nej här kan jag inte sitta med näsa i rava hela kvällen får nog bli att ta en tur för jag orkar inte sitta still.

Häpåräää!

"Snälla rädda honom"

Ja om d vore så lätt så skulle jag gjort d för länge sen.. men är på god väg :D Och hoppas snart att allt blir som vanligt igen!

Har nyss diskat d är ju såååååå kul!! pööh drygt som fan, men gött när d väl är klart!
Va i skolan idag , drygt som vanligt. Men försov mig :-/ Jag låg nog i koma imorse haha Elin ringde som en idiot men jag reagera inte ens!
Dags att vända rätt på dygnet kanske? läge för d nu tycker jag höhö!

Sitter och lyssnar på min flickvän hehe såååååååå bra bäste Joan Jett.



Älskar den här låten verkligen!





Lyssna och njuuuuuut!






vad fan kan d vara för något????

Walk The Line.

    






Kolla nyss på den, och jag skulle kunna titta på den 1000 gånger om dagen , den år ju sååå jävla bra! Ah bättre film får man leta efter iaf!

Helgen har varit skojsig. Va till arvika igår och festade, d va mkt folk iaf å så . Sen drog vi hem till Malin på "efterfest" och d va roligt ..roligare blev d när Robin å dom kom :-) Och där söp vi till kl 10 imorse typ .
Mm sov ju jävligt skönt när vi somna i förmiddags, jag och Robin fick sova på GOLVET haha fyfan vakna flera gånger att jag hade kramp i benen å armar och allt , aa å Robin bare " sov på mig då, kom nuu sov på mig " haha ah för d är nog jävligt bekvämt :D sööt du min fis <3  Men d gick ju bra iaf!
Jävlar vad jag va på hugget igår.. haha bråka fan med två pers igår, men bägge förtjäna d så det spelar ju inte roll . Synd bara att du inte VÅGA följa med mig lilla sleezebrud haha fast d kanske va lika bra. Kommer fler tillfällen ;-)

Har fått låna Fredriks bil oxå :D gött dä. Snäll du böbben!
Fan vad drygt d blev när Krikke åkte hem och Elin gick in till sig !! är ju fan inte trött heller :/ drygt vöttö!

Nejdu man kanske skulle lägga sig i sängen och kolla på tv eller en film!

Hä på räää!

Nyss..

varit ute och gått :-) sååå skönt känns d när man väl är ute och går!
Idag är d fredag då..gött d!

Haha inatt va d kul, jag krikke och elin va vakna till 8 imorse!!? haha , vi va ute och åkte hela natten och gjorde massa "grejer" haha ska inte skriva vad vi gjorde för krikke skämms :D wild and crazy som vi är da haha . Maa d va roligt iaf.
D va ju inte meningen att vi skulle somna heller.. men när vi kom hem vid 6 eller nåt så sätte vi på en film "hitta nemo" haha och d skulle vi inte gjort. (För jag tänker ju inte på dig Nemo när jag ser den :-) )
Men d va nog lika bra att vi somna!
Känner mig inte så jävla pigg idag! Krikke va duktig som kom upp kl 9 imorse han.
haaaaaalllaaahalaaaaaaa HAHAH :D 

                       


åååå kan jag inte bara få d där mejlet? vi väntar å väntar ... Tänk vad mkt d mejlet avgör alltså? så spännande :D

Nej nu ska jag snart göra mig mat tror jag? kycklingfilè får d nog blir mumma d :D

www.krikkisixx.blogg.se  wild and crazy som han är da , så har han en blogg :D haha känns som att jag kommer skriva i den jämt !

You better die young

Såååå bra låt detta, fan vad jag älskar den!






Skolan började idag oxå , suger ju kan jag lova!
Men jag kom inte upp imorse .. shame on me!!
Blir så trött på mig själv, har ju vänt på dygnet som faaaan.
I onsdags sov jag till kl va 6 på kvällen? Men jag söp ju till kl va 12 på onsdag dag oxå, så d är ju inte så konstigt!
Va ju inte riktigt meningen att jag skulle bli full i tisdags. Körde ju åt Fredrik. Men sen blev jag såå sup sugen och d va drygt att köra. Så Rickard fick köra ist :-) snäll du din lilla pojkvasker haha!
Sen drog vi till larsson och drack, d va kul faktiskt.. mysigt da med öppen brasa å grejer, d blev ju jävligt varmt när man satt framför den..gött dä!
Och man slutar ju aldrig dricka i tid haha herregud,att jag aldrig kan ge mig att dricka? =)
Därför är d roligt att festa med shippe, för han kan oxå festa i dagar utan att sova typ :D
Nej man kanske skulle göra ngt vettigt ?

hä på rä!

och så va d dags igen..

att släppa allt!!! Orkar inte bry mig om ngt känns d som.. pöööh!
Har börjar tänkt nu igen på allt allt allt , vilket inte är bra just nu!
Men d löser väl sig sa kärringen som sket i vasken!
Fick iaf ett sååååå gulligt sms av Robin häromdagen som värmde mkt =) hjärtat d .

Kollade på massa kort och massa gamalt , uu vad jag kan sakna dom tiderna , fan vad kul man har haft alltså , herregud! Ja d märks hur detta blir med allt.

kl är snart halv 4 och jag kan inte sova som vanligt ?!! drygt vettu!

Skolan börjar snart oxå , faaaaan så tråkigt! Och alla dessa mötena å blallaa men inte mkt kvar av dom nu.. inte dom på skolan iaf, sen blire på annat ställe :-/

Gjorde mat för första gånger på as länge,  haha äter ju alltid ute! Det va gött med hemlagat faktiskt :D

Idag har jag varit och åkt överallt. Va till tolita och hälsade på förut och åkte och kolla på alla ställen man har minnen ifrån gjorde vi oxå <3 älskar d stället , så mkt minnen å allt därifrån . Sen åkte jag och kolla på gamla huset i grunnita. Ville gå in och kolla men dom va inte hemma så d blidde inte så!
Sen har vi varit i stan å glidit da :D kom typ nyss hem.
Ångrar att jag inte drog te med ölet idag :S men d fick bli nykter, kan ju va bra med tanke på vissa saker!!

nej nu ska jag kolla på tv.

soooooo long sucker....

SVÄNGDÖRR!! HAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
FYFAN STACKARE!!!!!

VILKEN TEASER.. ELLER VAD SÄGER DU KRIKKE!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
FAN VAD VI SKRATTA NÄR VI SÅG DEN HÄR!!!
ELIN DOG NÄSTAN!!!




bästa vännerna da :D haha

Ät skit och dö!

Tjäänarä :-)

happ då vare ett nytt år då , herregud vad tiden går fort alltså!
Men hoppas att det blir ett bra år med massa kul!

På nyår vare väl inte så häftigt kanske , men d är så överskattat med nyår så man har såna förväntningar.
I fredags festa jag med Malin oxå :D d va skit länge sen vi gjorde d , så d va jätte kul , haha vi satt å söp till en 10 på lördan förmiddag , sen däcka Malin runt 10 tror jag? Men jag festa vidare såklart. Men sen slockna jag med , men vet ej va kl va då!? haha . Sen vaknar jag och Malin är vaken å strir (hon va nog full än) haha sen drog hon nån stans :-P Och jag vänta på att Marcus skulle komma. Och när Marcus och Elin kom så drog vi å handlade lite osv , och jag va då inte nykter haha
skämmde ut mig som satan, Marcus va helt förstörd haha :D



Sen kom vi hem och kl va ganska mkt på em. Och jag å Elin va nyktra i lördags!!!!!!!!!! haha vi va så apatiska men vi hade så kul ändå , vi klädde ut oss och åkte till nyängen å skämmde ut oss å blala haha fyfan va hemska vi är :D men vi lever bara en gång så va fan :D Jag kan inte minnas när jag va nykter en lördag? d har inte hänt på aah iaf 4 år kanske? om inte mer, herregud men vi har ju festat typ varje dag nu under jul lovet! ingen dret!

Ska snart hem till mammsen oxå :D har varit skit mammig dom senaste dagarna haha , ringer å strir på henne som fan!
Idag kom krikki sixx hem oxå :D har saknat min lelle griiiiis <3

nej orkar inte skriva allt roligt som hänt harääää gött da :D









RSS 2.0