Jobba..

ah d gjorde jag igår och  idag  .. jäääävlar va styv jag är haha, nej d men d känns gött när man slutat.. d är ju pengar, och d behövs alltid :) Men vaa sååå trött imorse när jag skulle upp , fyfan . Jag och robin somna väl i 5 eller ngt, och jag skulle upp 10 .. och jag är inte van att gå upp så tidigt nu . men upp kom jag iaf och d är ju huvudsaken :) slapp gå hem idag oxå eftersom Robin och Robin kom och käka där jag jobbar så då fick jag skjus..snällt =)

Idag äre lördag oxå,härligt härligt! Tina kommer snart oxå så vi ska umgås lite, sen blire väl till kil :)
Nej man kanske skulle göra sig klar? haha fan vad jobbigt..

AC/DC + lov

Aa dom va vi på i söndags , kan ju säga att d va d mäktigaste och fränaste och d bästa jag någon sin varit med om , om d lär nog bli d mäktigaste resten av mitt liv oxå! Sååå galet bra va dom.. mm nu stog vi längst fram :D aldrig mer sittplats iaf, fan så mkt mer röj å 1000 gånger roligare med ståplats! Va liv rädd när vi åkte dit att jag skulle bli mosad å blala haha men d va hur kul som helst, fast d va varmt som faaan! Slapp ju köra oxå , så full blev man ju med =) aa styggt kul iaf!

Happ, sportlov har man med ..ingen skit kan jag lova! Ah d har hänt med massa kul men orkar inte skriva ner allt haha, och allt ska ju inte ni veta heller! :P

Inatt har jag och marika varit ute på lite hemliga äventyr haha =)
Och shoppa lite gjorde vi förut med, d är ju aldrig fel! Imorgon blire ikea å massa annat .. Örebro badhus blir ju oxå underlovet :D skapligt kul där kan jag lova!

Snart helg oxå , ingen dret, fårse va som händer , kanske skulle va nykter och spara pengar till nästa helg, så blire volbeat :D YEAH, längtar som fan! Ska nog leka med min älskade cuz på lördag, mm nu ska vi på fest haha :D! Snacka med han typ nyss, fan va roliga samtal vi oftast har haha vi med våra planer =)

Nej nu blire.. aa ,, haha hejpa!

Älskar dig! Börjar känna mig lycklig igen :D

Nattmänniska..

Ah jag är verkligen det, har vänt på dygnet som fan. Läge att ändra d tror jag!

Idag har d varit en riktigt slapp dag, inte gjort ett skit faktiskt! Kan va gött d med ibland brukar man ju säga... nej d kan d verkligen inte, blir så jälva rastlös så d finns inte. Har tänkt hela dagen " tänk om d vore sommar, tääännk.."  då hade d varit underbart saknar att sitta och grilla och dricka grogg/ öl och sola och bada å blalalala ALLT med sommaren allt kul som händer då! Förut alla äckliga insekter å skit , dom kan ju dra!

Imorgon är d helg oxå , den här veckan har gått styggt fort alltså! skönt sköönt!



Lite torsdagsfunderingar...

Varför skruvar man ner volymen på bilradion när man inte riktigt hittar?
och varför trycker man hårdare på fjärrkontrollen när batteriet håller på ta slut?
Varför är det aldrig upptaget när man ringer fel???
Om nu superlim fäster på ALLT, varför fastnar det då inte på insidan av tuben?
Men varför heter det rusningstrafik när bilarna kör som långsammast?
Är sterilitet ärftligt?
..och varför steriliserar man nålen när en dödsdömd ska få sin spruta?

hmmm....

I Guess I´m Just A Girl Wrapped In a Mystery Inside A Bitch


Onsdag idag, och lika drygt som vanligt under veckorna! Ska nog till Emelie och dricka grogg sen..ingaaa fel det!
Skulle egentligen behöva gå och träna idag men skiter i det, får göra det ngn annan dag!
Snart helg oxå fan vad härligt. ACDC blir ju på söndag :D ska bli hur kul som helt, och vi är ju ganska många som åker oxå , men jag ska dock köra så d blir ju nyktert för min del. Lika bra d eftersom att jag inte bara kan dricka EN grogg utan d blir många och så blir jag dret full haha! Vore ju att minnas lixom!

Nu ska jag ner i tvättstugan .

hare gött!









Mitt Hjärta Har En Frusen Inneboende
Med Pajjat Självförtroende
Som Inte Mår Så Bra
Hon Plockar Fram Allt Det Jag Gömmer
& Minns Allt Det Jag Glömmer
& Säger Att Hon Är Jag!



Ett jävla tag sen..

Jag skrev här nu :) Har haft lite krångel med datorn. Och jag är inte så duktig och kan greja med den haha fatter typ inget av sånt. Så nu va otto här och hjälpte mig idag, annars äre Jarmo som hjälper mig men denna gången blev d otto TACK!

Har hänt en jävla massa nytt å massa roligt i mitt liv på sista tiden :D haha orkar inte skriva ner allt för då skulle jag få skriva i flera timmar, och nääe har inte tid med d!
Men allt verkar på frammåt iaf :D

Och en sak som verkligen är kul d är att min bror kommer ut om en månaaaaaaaad :D längtar så jag spricker snart , fan va gött när du kommer hem!

Grattis Sanna och Jp till er söta son :) kul för er verkligen. Man blir ju inge sugen på bäbis heller haha fyfan men försöker att tänka att jag ska vänta ett tag till :P men älskar verkligen barn!

Nej nu orkar jag inte skriva mer .

RSS 2.0